Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hobilerine Yoğunlaşabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün çok fazla iletişim kuracağınız bir zaman olabilir. Günün çoğunda kendinizi arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sohbet ederken bulabilirsiniz. Ya da bir mesajlaşma içerisinde ve kısa mesafeli bir seyahat havasında da olabilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızı veya ailenizi ziyaret etmek için bir gezi planlayabilirsiniz. Bir çeşit "günü birlik gezi" yi hak ettiniz!

Bugün etrafınızda bazı vahşi konuşmalar gerçekleşebilir. Gezegenlerin enerjileri, bazı insanların cesur olması konusunda ilham oluyor. Bir meslektaşınızın kişisel bir durumunun ortaya çıktığını veya bir arkadaşınızın size şok edici ve gizli bir şey anlattığına şahit olabilirsiniz. Kesinlikle insanların saklı katmanlarının ortaya çıktığını göreceksiniz, bu da onlar hakkındaki düşüncelerinizi değiştirebilir. Tam resmi görebilmek için gözlerinizi ve kulaklarınızı dört açın.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

İletişim hızının arttığını fark edeceksin. Güne hız enerjisi hakim; öyle ki telefon aramaları, e-postalar, toplantıları ve görevler peşini bırakmayabilir. Önemli detayları hatırlamakta zorlanabilirsin. Listeler yaptığından ve hatırlatıcı notlar aldığından emin ol ve bunları ulaşılabilir yerde bulundur. Aklın fikirlerle dolu. Bu sebeple birinden ötekine atlayabilirsin ve küçük detayları kaçırmak kolay olabilir.Hayatınızın her alanını olumlu yönde değiştirme gücünüz bugünün hizalanan enerjilerinden destek alacak. Bu, gelişime açık noktaları saptamak ya da her şeyi temize çekip yeniden başlamak için bir fırsat. Her şeyi istediğiniz gibi görmek yerine gerçekten olduğu gibi görme cesaretini bulabilirsiniz. Hayat sahneniz dekor değişikliğine hazır. Bir an önce kolları sıvayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşınız olduğunu düşündüğünüz birinin davranışlarından şüphelenmenize sebep olacak rahatsız edici rüyalar görebilirsiniz. Bu kişi tuhaf davranıyor olabilir, dolayısıyla siz de arkadaşlığınızın geleceğinden endişe duyuyor olabilirsiniz. Rüyanızdaki sembollere bakmak ve size vermeye çalıştıkları mesajlara odaklanmak yerinde olacaktır. Arkadaşınızla ya da sizinle igili ya da her ikinizi birden kapsayan bir şeyler söylüyor olabilirler. Bunu bir düşünün.

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şans ve şanssızlıklarla karşılaşabilir, şartlara göre hareket edebilirsiniz. İlişkilerde bir tıkanıklık, zorlanma hissi ve bir zorlukla baş etme gerekliliği oluşabilir. Ortak çaba ve destek içinde olma zamanı.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerine fazla bağlı olman gerçeklerden uzaklaşmana neden oluyor. Evli bir Balık burcuysan eşinin sahip olduğu realist bakış açısı bu durumu dengeliyor. Kendini yorgun hissedebilirsin. Vaktini sana iyi hissettiren aktivitelerin ile geçirebilirsin. Günlük sporunu yaparken kendini fazla yormamalısın. Günün ilerleyen saatlerinde eklem ağrıları

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle yapacağınız görüşmelerde mantıklı olmalı ve eleştiriden uzak durmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz sabırlı olmalısınız. Bugün yapacağınız projelerde kalıcılık şansınız yüksek olabilir. Bugün hem ev hem de çalışma ortamında kendinizi germemeli ve tepkilerinizi hiç hak etmeyen insanlara karşı yönlendirmemelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Günü planlayarak hareket etmenizde fayda var. Çalışma koşullarınızda yeni imkânlar söz konusu olabilir. Pozitif tavrınızla çalışma arkadaşlarınızı da yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartıya kaçabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hesap işleri, detay ve incelik gerektiren konulara odaklanırken mükemmeliyetçi tutumunuzuciddiyetinizle birleştirebilir, sıkı bir plan ve stratejiyle zorlayıcı pek çok işin üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizden destek görebilirsiniz. 

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle yüz yüze iletişim kurmaya özen gösterin. Mesajlaşmak, mailleşmek ya da telefonla konuşmak etkili olmayabilir. Birbirinizin yüzüne bakarken söyleyecekleriniz daha farklı olacaktır.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.Hem ruhsal hem de bedensel sağlığınıza özen göstermelisiniz. Güneş'in Satürn ile karşıtlığı bugünlerde kendinizi keyifsiz hissetmenize sebep olabilir. Size keyif verecek aktivitelere zaman ayırın.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sezgisel gücünüz, bugün her türlü durumla başa çıkmanızda size yardımcı olacaktır. Uzun zamandır heyecanla beklediğiniz bir şeyin sonunda haberini alacaksınız. Aile bireylerinize daha fazla vakit ayırmaya özen gösterin. 

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Hırslı ve atılgan yönünüzü ortaya çıkarmaktan hoşlanacaksınız. İkili ilişkilerinizde tavırlarınızı ortaya koyarken, sonradan vazgeçeceğiniz sözler vermemelisiniz. Temkinli olmanızda yarar var.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>