Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ön Yargılarını Azaltman Gerekebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Evcil hayvan almayı mı düşünüyorsunuz? Öyle olmasa bile, sevimli bir köpek veya kedi şu sıralar hayatınıza girebilir ve sizinle birlikte kalmak istediğinin belirtilerini gösterebilir. Günlük işlerin bunu engellemesine izin vermeyin. Bu zamanda hayvanlar hayatınıza bolca neşe getirebilir. Sağlık açısından da iyi durumdasınız ancak enerjinizi çokça harcayabilirsiniz. İyi günler.

Hayallerinizi takip etmek konusunda genellikle muhafazakar davranıyorsunuz, genellikle önünüzdeyken ilerlemenin fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Bugün hayatın gidiş yönüne bakmalısınız. Kendinize karşı dürüstseniz, işinizden ve kişisel yaşamınızdan daha büyük ve daha iyi şeyler istediğinizi göreceksiniz. Düşüncelerin sizi strese sokmasına izin vermeyin. Gerçekten istediğiniz şeyin peşinden gitmek için yapıcı stratejiler geliştirmeye çalışın.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Bugün aklın hem kısa hem uzun vadede bir gezi planlamakta olabilir. Arabada çok fazla vakit geçirebilirsin, bazı ayak işlerini halledebilir ve ardından uzun bir tatil planına başlayabilirsin. Fiziki enerjin yüksek fakat yine de kendini fazlaca yorma riskiyle karşı karşıyasın. Akşamleyin evde dinlensen iyi edersin.Bugün kendinize olumlu dokunuşlar yapın, özellikle de dış görünüşünüze. Belki de yeterince feminen görünmediğinizi ya da tarzınız yüzünden kalabalıkta göze çarpmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi böyle yermeyin. Kadın olmak feminen olmayı da doğal olarak beraberinde getirir. Size geçmişte ne söylenmiş olursa olsun, bunun yazılı bir kuralı, bir yordamı yoktur. Olabilecek en iyi şekilde görünmek istiyorsanız, sadece kendiniz olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her işi aynı anda yapamazsınız. Hayatınızın her alanında süperstar olmaya devam ettiğiniz takdirde nasıl stres atıp kendinizi toparlamayı umuyorsunuz? Bugün kendinizi 'performans sergilemeye' zorlamayın. Fazla yorulmamaya bakın, dinlenin ve rahatlayın! Bu molayı fazlasıyla hak ettiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha duygusal ve hassas olabilir, etrafınızın enerjisinden etkilenebilirsiniz. Duygusal dağınıklıklara ve abartılara dikkat etmeli. İlişki isteği, ilgi ihtiyacı artabilir. Çocuksu yanınız ile gerçekçi tarafınız arasında denge kurmak gerekebilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda bir geçiş süreci içindesin. Verdiğin kararlarda aceleci davranabilirsin. Başkaları ile ilgili ön yargılarını azaltman gerekebilir. Evliliğin ile ilgili sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan sana sürekli bu konuda akıl verilmesinden duyduğun rahatsızlığı dile getirebilirsin. Problemlerine başkalarının yorum getirmesini istemiyorsun.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda yeniliklere yelken açmak isteyebilir ve karşınıza çıkan teklifleri değerlendirebilirsiniz. Değişimin içinde olma ve eskiyi terk etme düşüncesi zihninizi rahatlatabilir. Bu noktada vereceğiniz kararlar adına oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek istediğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi olgunlaştıracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal olarak endişe duyduğunuz olaylara yoğunlaşabilirsiniz. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan olumlu davranışlar sergilemeniz, güleryüzünüz, yüksek enerjiniz etrafınızda yeni insanların olmasına da vesile olabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey bitmiş gibi hissettiğinizde içinizde umut yeşertecek ihtimaller mutlaka doğacaktır. İyiliğe ve güzelliğe olan inancınızı sakın kaybetmeyin. Evrene pozitif enerji yollamaya devam edin, karşılığı size dönecektir.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati yurt dışı bağlantılı işlerinizi, hukuk ve eğitim konularını gündeme taşıyor.Din, felsefe ve inançlar konularına ilginiz artacaktır, farklı kültürlere merak sarabilirsiniz. Venüs ile Neptün arasındaki sert etkileşim duygusal konularda kafa karışıklıklarına işaret ediyor. Aile içinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün olabilir. Uzaklardan alacağınız bir haber size heyecanlandırabilir, duygulandırabilir, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 03" R
Ay
Koç
19° 34' 15" R
Merkür
Koç
20° 18' 57"
Venüs
Boğa
08° 16' 17"
Mars
Koç
04° 16' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 22"
Satürn
Balık
17° 04' 35"
Uranüs
Boğa
22° 41' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 13"
Lilith
Başak
23° 59' 33"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>