Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Açıklama Yapmak Durumunda Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 30%

Cömert bir ruh hali içinde olacaksınız. Çocuklarınıza özel bir ürün almaya karar verebilirsiniz. Ya da özel biriyle şık bir restoranda bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevdikleriniz için özel bir şeyler yapmaktan zevk alıyorsunuza. Kovaların büyük bir kalbi vardır, tıpkı sizin gibi. Başkalarına olan sevginizi büyük şekillerde ifade etmeyi seviyorsunuz. Sadece kendinizi çok fazla masraf yapmamaya dikkat edin. Gözünüz kredi kartı bakiyenizde olsun.

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi 'sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Böyle bir gün, sana şunu hatırlatacaktır: insanlar geçmişte karşılaştıkları güçlükleri hemen unutuyor fakat mutlu anlarını hep hatırlıyorlar. Enerjiyle dolup taşacaksın. Sorulacak soru ise şu: bu enerjiyle ne yapacaksın? Enerjini harcayabileceğin birçok alan olabilir: sıfırdan başlayabileceğin şeyler deneyebilirsin.Bazen bazı kişisel alışkanlıklar konusunda katı olabilirsiniz. Her zaman aynı yiyecekleri yiyor veya belirli egersizleri yapıyor olabilirsiniz. Ama şu anda, vücudun biraz değişiklik istiyor! Beslenme şeklinizi değiştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Eğer et yemiyorsanız, o zaman proteinlere yüklenin. Çok fazla et yiyorsanız, bir süreliğine vejetaryen yaşam sürün. Vücut sisteminiz için şu anda sert bir değişiklik iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz çünkü son zamanlarda hayatınızdaki her şey son derece yoğun bir tempoda ilerliyor. Rahatlamak için tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da öğleden sonra kısa bir uyku çekip tüm gün tembellik etmek cazip gelebilir. Kendinize vakit ayırın. İyi hissedene dek, etrafta koşup herkesin işini halletmeye bir ara verin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinize odaklanabilir, sevdiklerinizle bir arada olma ve daha çok paylaşım içinde bulunma gayretinde olabilirsiniz. Gün içinde huzur ve mutluluğunuzu bakış açınız belirliyor olacak. Elinizde olmayan koşul ve durumlar gündeme gelebilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki, iş, ev gibi konularda yoğun bir kafa karışıklığı içinde olabilirsin. Bu konuda yakın arkadaşın ile dertleşmek sana iyi gelebilir. İhmal ettiğin sporuna tekrar başlayabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Balık burcuysan kafanın bu denli karışık olmasını karşı taraf kişisel algılayabilir. Ona bu konuda bir açıklama gereği duyuyorsun.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda bitirmek istediğiniz bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi ani bir şekilde bitirebilirsiniz. Kafanızı dağıtacak, sizi mutlu edecek ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz. Geçmişte defalarca oyalandığınızı düşündüğünüz konularda yine aynı beklentide olmamayı öğrenmelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihnen meşgul olabileceğiniz ve kendinizi endişeli hissedebileceğiniz koşullar var. Bu nedenle, kendinizi yıpratmamalı, esnek olmaya çalışmalısınız.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda beklediğiniz kişiden beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Yeni ve güzel hislere kavuşabilir taze fırsatlar yakalayabilirsiniz. Dengeyi kurun.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailece spor yapmak bu aralar stres atmanızı sağlayabilir. Grup sporları yapmanız şart değil, aynı ortamda bulunup bireysel sporlar da yapabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati finansal hayatınızı gündeme taşıyor.Kredileriniz, borçlarınız ve gelir paylaşımı konuları ön planda. Ay'ın Venüs ile etkileşim kuracağı öğlen saatlerinde ailenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Evinizi güzelleştirmeye yönelik bir harcama yapabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin size gönderdiği romantik enerjiyi hissedebiliyorsunuz. Finansal olarak çok iyi gidiyorsunuz vearayışı içindeyseniz şanslı bir gününüzdesiniz. Yalnızlıktan canınız sıkılıyorsa, arkadaşlarınızla birlikte harika bir akşam yemeği yiyin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, etrafınıza enerji saçıyorsunuz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapabilir. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için çevrenize ters gelebilirsiniz. Sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Aşk ilişkilerinizde farklı bir değişim söz konusu. Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen kişiler ortaya çıkacak.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 53' 18" R
Ay
Koç
15° 35' 16" R
Merkür
Koç
20° 06' 36"
Venüs
Boğa
07° 56' 16"
Mars
Koç
04° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 33"
Satürn
Balık
17° 03' 16"
Uranüs
Boğa
22° 40' 15"
Neptün
Balık
29° 04' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 20"
Lilith
Başak
23° 57' 44"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>