Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişimlere Alışıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün, sizin için özel birine daha da yakınlaşmak için iyi bir gün olabilir. Şu an hayatınızda kimse yoksa da, gözünüze albenili birini kestirmiş olabilirsiniz. Onu öğle yemeğine davet etmenin tam zamanı, ya da bir kahve için buluşup çılgınca flört etmenin! Bu kişiyi çekiciliğiniz ve karizmanızla etkileyeceğiniz kesin. Utangaçlığınızın sizi geride tutmasına izin vermeyin, çünkü bugün harika bir izlenim bırakabilirsiniz!

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz çeşitli hedefleri düşünüyor olabilirsiniz. Bunlardan bazıları kariyerinizi ilgilendiriyor olabilir. Bazıları kişisel yaşamınızı kapsayacak. Hayallerinizi anında gerçeğe dönüştüremiyor olsanız da, bu bir oyun planı yapmak için harika bir gün. Sizi doğru yola koymak için atabileceğiniz "bebek adımları" listesini yapın.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Duyguların oldukça aktif. Ve kuvvetli, güçlü, dengesiz patlamalar halinde kendilerini gösterecekler. Göz ardı edemeyeceğin ve yok sayamayacağın derecede bir ivme söz konusu. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir olay için, söylemen gereken şeyin duruma tam olarak uygun olmadığını düşünüyorsun. Hislerini dışa vurmak yerine görmezden gelmen çok daha büyük zararlara yol açacak.Bugün kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz çünkü son zamanlarda hayatınızdaki her şey son derece yoğun bir tempoda ilerliyor. Rahatlamak için tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da öğleden sonra kısa bir uyku çekip tüm gün tembellik etmek cazip gelebilir. Kendinize vakit ayırın. İyi hissedene dek, etrafta koşup herkesin işini halletmeye bir ara verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerekli harcamalar yapabilir, gerekli borçlanmalara girebilirsiniz. İhtiyaçlar ve beklentiler konusunda daha hassas olabilir, gün içinde alınganlıklar gösterebilirsiniz. Etrafınızın enerjisinden daha çok etkilenebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik olarak gelir gider tablonu dengede tutmaya çalışıyorsun. Bu nedenle piyasaları yakından takip edebilirsin. İptal olan bir randevun canını sıkabilir. Ancak evine gidecek olman seni rahatlatıyor. Yaşam alanında yapmış olduğun yeni değişimler gözüne güzel görünmeye başlıyor. Başlarda için ısınmamış olsa da şu sıra memnunsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda var olan eksiklikleri net bir şekilde görebilir ve gerekli düzenlemeler için harekete geçebilirsiniz. İş yoğunluğunuzdan kaynaklı sık sık iletişim halinde olmak sizi yorabilir. Aile üyelerinizin sizin özel hayatınızla ilgili yapabileceği herhangi bir yoruma karşı biraz daha sağduyulu davranmalısınız. Eğitim ya da iletişim alanında meşgul olduğunuz konularda önemli bir gelişme yakalayabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından beklentilerinizde daha samimi ve gerçekçi olmaya bakın. Ailevi konularla ilgili dalgalanmalar gündeme gelebilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda isteklerinizin netleştiği ve partnerinizin de bunu fark etme fırsatı yakaladığı bir gündesiniz. Karamsar olmayı bir kenara bıraktığınızbir gündesiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta sonunda hırslı ve mücadeleci yönleriniz ortaya çıkıyor. İkili, bire bir ilişkilerde duygularınızı kontrol etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren işlerde iyi olabilirsiniz. 

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal sağlığınızın daha kuvvetli olması için vakit ayırabileceğiniz bir dönemdesiniz. Size ne iyi geliyorsa onunla meşgul olmalısınız. Sevmediğiniz ve sizi yoran işlerden uzak durun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular ön planda. Gelir gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ve Şiron karşıtlığı kişisel değerinizi sorgulamanıza sebep olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşsiz ve özel biri olduğunuzun farkına varın. Bunu tüm gün aklınızdan çıkarmayın ve davranışlarınızla da bu gerçeği ilan edin. Bugün havada tuhaf bir yoğunluk var ve herkes burnundan soluyor. Bu yüzden birileri "çıldırırsa" şaşırmayın. Güzel haber, siz bu duygusal patlamayı son derece iyi bir şekilde idare edeceksiniz çünkü duygular sizin oyun alanınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Bazı arkadaşınızın da kişisel sorunlarına destek olacaksınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 05" R
Ay
Koç
17° 33' 32" R
Merkür
Koç
20° 12' 41"
Venüs
Boğa
08° 06' 11"
Mars
Koç
04° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 26"
Satürn
Balık
17° 03' 55"
Uranüs
Boğa
22° 40' 43"
Neptün
Balık
29° 04' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 46"
Lilith
Başak
23° 58' 38"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:23

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>