Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Parlak Fikirlerin Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 40%

Cüzdanınız yerine kalbinizi takip edin. Dünyayı korumak demek kendinizden ve kaynaklarınızı kullandığınız yerden başlamak demektir. Aktif bir rol üstlenin ve elde edip kazanç sağlayabileceğiniz fırsatları yakalayın. Dünyada artık bir şeyleri her zamanki yollarla çözmenin şu anki durum için hiçbir işe yaramadığını görebilirsiniz. İnanadığınız şeyi savunun ve ortalığı velveleye vermekten korkmayın.

Bugün bir kereliğine de olsa fırsat ayağınıza gelebilir. Kariyer enerjileri şimdi sizin için yoğunlaşıyor. Yakında kendinizi ilerlemeniz için ivmeli bir yolda olabilirsiniz. Çok çalışkansınız, ama kendinizi pazarlamak konusunda her zaman rahat değilsiniz. Uzmanlığınızı paylaşma konusunda cesur olun. Ve başarılarınız için övünmekten de korkmayın! Yeterince yüksek sesle konuşursanız, etkili biri sizinle ilgilenebilir.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Bugün gezegenler sana destekleyici enerjiler sunuyor. Eğer bir ilişkiyi düzeltmek istiyorsan (ya da yeni bir tane istiyorsan) o özel insanla aranızın daha iyi olduğunu göreceksin. Yeni etkileşim yolları bulabilir ve birlikte bir gelecek inşa etmek için taze stratejiler üretebilirsin. İş hayatında ise, hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir planla gelebilirsin.Her işi aynı anda yapamazsınız. Hayatınızın her alanında süperstar olmaya devam ettiğiniz takdirde nasıl stres atıp kendinizi toparlamayı umuyorsunuz? Bugün kendinizi 'performans sergilemeye' zorlamayın. Fazla yorulmamaya bakın, dinlenin ve rahatlayın! Bu molayı fazlasıyla hak ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen bazı kişisel alışkanlıklar konusunda katı olabilirsiniz. Her zaman aynı yiyecekleri yiyor veya belirli egersizleri yapıyor olabilirsiniz. Ama şu anda, vücudun biraz değişiklik istiyor! Beslenme şeklinizi değiştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Eğer et yemiyorsanız, o zaman proteinlere yüklenin. Çok fazla et yiyorsanız, bir süreliğine vejetaryen yaşam sürün. Vücut sisteminiz için şu anda sert bir değişiklik iyi gelebilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şaşırtıcı haberler alabilir, düşünceleriniz ve planlarınızda ani değişiklikler içinde olabilirsiniz. Kazalara dikkat. Seyahat planlarında değişiklikler olabilir. Ulaşım aksaklığı gündeme gelebilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda üzülmemek için kendi adına önlemler alabilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan ailenin desteği ile geçmiş konular sendeki etkisini yitirmeye başlıyor. Geleceğine daha parlak fikirler ile odaklanabilirsin. Bu fikirlerini dostların ile paylaşıyorsun. Onların verdiği olumlu tepkiler özgüvenini artıyor.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emek verdiğiniz ve planladığınız organizasyonlarla alakalı gelişmeler söz konusu olabilir. Olmayacağını düşündüğünüz bir gelişme ani bir şekilde gerçekleşebilir. Bu yüzden her türlü çalışma planlarınızı hazır tutmalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürlük duygusuyla yeni ufuklara açılmak isteyebilir, yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla birlikte olmak size keyif verecektir. Duygusal olarak yoğun bir gündesiniz. Hareket ve heyecan içeren olaylar yaşayacağınız zamanlar var.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Risklere biraz daha kolay girebilmeniz gereken, çoğu zaman şansın sizden yana olabileceği bir dönemden geçiyorsunuz. Partneriniz ilginiz ile mutlu olacak.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızın karmaşasının aile ilişkilerini etkileyebileceği bir günde olabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edip karşınızdakini anlamaya çalışmak bugün biraz daha fazla çaba ve gayret gerektirebilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çoğu insandan daha şanslı olduğunuz doğru. Ancak bu durum sizi bugün pek de tatmin etmeyecek. Bazı konularda şanstan daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu anlayacaksınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati yurt dışı bağlantılı işlerinizi, hukuki meselelerinizi ve eğitim konularını ön plana taşıyor.Farklı kültürlere ilgi duyabilir, din ve inançlar üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim finansal problemlere işaret ediyor. Hobilerinize yönelik yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte gelecekte yapacağınız planlar hakkında konuşacaksınız. İşinizi yapmaya odaklanmış ve hazırsınız. Sık aralıklarla ani duygu değişimlerine uğrayabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara karşı nazik olmaya çalışın.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı elde etmelisiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 41" R
Ay
Koç
15° 10' 46"
Merkür
Koç
20° 05' 21"
Venüs
Boğa
07° 54' 13"
Mars
Koç
04° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 09"
Satürn
Balık
17° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 09"
Neptün
Balık
29° 04' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 14"
Lilith
Başak
23° 57' 33"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>