Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mantığını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 10%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

Bugün bazı yaratıcı fikirleri ifade etmek için istekli olabilirsiniz. İşyerindeki sorunlara bazı çözümler ürettiniz ve keşfettiğiniz şey için heyecanlı olabilirsiniz. Ancak bugünarkadaşlarınız karmaşık görevlere gömülebilir. Biraz karamsar veya kenarda kalabilirler. Çevrenizdeki insanların daha açık olduğu bir güne fikirlerinizi saklayın. Hamlenizi iyi bir ruh halindeyken yapmalısınız!

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Bazen, özellikle sanatsal bir gerçeği ararken, karşılaşılmayan duyguları ifade etmek imkansız gibi görünüyor. Kendinizi bazen bitmeyen efsaneler ve imgeler fırtınası altında gömülü kalmış ve boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. İletişim Çağı, Yaratıcılığın Sonunu mu bildiriyor bize? Eğer kendinize ne kadar bireyci olduğunuzu hatırlatırsanız, gerçeği ifade etmeniz o kadar kolaylaşacak. Arkadaşlarınız bu konuda yardımcı olabilir…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize olumlu dokunuşlar yapın, özellikle de dış görünüşünüze. Belki de yeterince feminen görünmediğinizi ya da tarzınız yüzünden kalabalıkta göze çarpmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi böyle yermeyin. Kadın olmak feminen olmayı da doğal olarak beraberinde getirir. Size geçmişte ne söylenmiş olursa olsun, bunun yazılı bir kuralı, bir yordamı yoktur. Olabilecek en iyi şekilde görünmek istiyorsanız, sadece kendiniz olun.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iyimserlik ve ana odaklanmak motivasyonunuzu yükseltiyor. İş hayatında beklenen bir netleşme elde edilebilir, başvurularınızdan yanıtlar alabilir, sınavlarınızın sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Günlük yaşamın içerisinde küçük şanslarla karşılaşabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde iletişimin oldukça güçleniyor. Duygularınla değil mantığın ile hareket etmeye başlayabilirsin. İş yerinde huzursuzluk yaratan birarkadaşın ile tartışabilirsin. Çocukları olan bir Boğa burcuysan onlarla vakit geçirmek ruhunu dinlendiriyor. Yeteneklerini doğru değerlendirerek yeni maddi kapıları aralayabilirsin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eşinizin ailesinden kalan miras ya da ortaklı finansal konular üzerine birtakım sorunlar yaşayabilir ancak bundan eşinizin haberdar olmaması isteyebilirsiniz. Siz her ne kadar durumu saklarsanız da bazı kişilerin bu olayı duyurmak gibi bir telaşları olduğunu da anlayabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni planlamalar yapmak ve bunları üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hazırlamak istediğiniz eğitimlerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Özgürleşmek isteği içinde yolculuklar planlayacağınız zamanlar var. Annenizle ilgili konularda gündeme gelebilir, göz ardı etmeyin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize karşı dürüst olun ve içinde olduğunuz ilişkiden ne beklediğinizi düşünün. Mali olarak iniş çıkışlar yaşıyorsunuz ama endişe edilecek bir durum yok. Duygusal olarak, her şeyin sonunda iyi gittiğini hissediyorsunuz.  

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündeminizde hedefleriniz, görev ve sorumluluklarınız olabilir. Organizasyon, planlama veya zaman programı yapmak için uygun bir günde olabilirsiniz. Sorumluluk gerektiren işlere odaklanabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkonusunda kafanızı kurcalayan büyük bir sorun olabilir. Sizinle aynı durumda olan veya daha önce bu konuyla ilgilenen birine danışmanız gerekecektir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda seyahat edeceği sabah saatlerinde hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır.Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan veya uzak akrabalarınızdan haber alabilirsiniz. Ay'ın Yay burcuna girişi ileve kariyer hayatınız önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri önemligörüşmeleriniz ve toplantılarınız için değerlendirebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte romantik anlar yaşayacaksınız. Para sıkıntısı yaşamadığınız bir dönemdesiniz. Etrafınızı nazik ve hoşgörülü insanlarla doldurun. Çünkü kötü zamanlarınızda iyi bir dosta ihtiyaç duyabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bacak ağrıları olabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 29" R
Ay
Koç
20° 41' 40" R
Merkür
Koç
20° 22' 29"
Venüs
Boğa
08° 21' 56"
Mars
Koç
04° 19' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 27"
Satürn
Balık
17° 04' 58"
Uranüs
Boğa
22° 41' 27"
Neptün
Balık
29° 04' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 28"
Lilith
Başak
24° 00' 03"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>