Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevgilinize bağlantı kurmak için güzel bir gün ve birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Bazen abartıya kaçıp sevgilinizle şık bir restorana gitmek iyi bir olacaktır. Belki de bir otelde hafta sonunu geçirmek isteyebilirsiniz? Bekarsanız, özel biriyle bir randevuya çıkmanın tam zamanı. Samimiyet ve güçlü ilişkiler bugünün gündeminde olacak.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

Hırsların üzerine düşünmek için güzel bir gün. Yaşamdan tam olarak ne istediğini çözümlemek, hedefler koymak ve hayallerini gerçekleştirmek konusunda hayati önem taşır. Genelde, bu hedeflere ulaşmak için yapılması gereken basittir:karar vermek ve ilk adımı atmak. Mesela, eğer hayalin ideal bir partner bulmaksa ve sen böyle bir kişiyle mevcutta birlikte değilsen, yapılacak ilk şey mevcut ilişkiyi sonlandırmaktır. Korku, kaygı ve güven eksikliği ise sana sadece hareket kısıtlaması yaratır...Bugün kendinizi, kabuğundan başını uzatan bir salyangoz gibi hissedebilirsiniz. Kimse bakmıyorken, yavaşça ve dikkatlice başınızı uzatın ve dış dünyayı kolaçan etmek için anteninizi uzatın. Size benzeyen bir canlı görürseniz biraz daha rahatlayı kabuğunuzdan çıkabilirsiniz. Gardınızı haddiden fazla indirmemeye özen gösterin. Çünkü karnı acıkmış büyük bir tavuk merakla akşam yemeğinini arıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ve yarın hayallerine özellikle dikkat et. Bazı geceler rüyaların uç derecede heyecan saçabiliyor ama sabah olunca bu hayalleri hatırlamıyorsun bile. Fakat şu anda gezegenler bilinçdışını harekete geçirecek potansiyele sahipler. Rüyaların aracılığıyla sana önemli mesajlar gelebilir. Sabahları uyandığında rüyalarını bir rüya günlüğüne not edebilirsin. Çözümlemek isteyeceğin önemli sinyallerle karşılaşabilirsin.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki 2,5 aylık süreçte sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız ön planda olacaktır. İlişkilerinizdebirliği ortaya çıkabilir, ortakgirişimleri planlayabilirsiniz. Sosyal medya aracılığıyla projeler ve girişimler gündeme gelebilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm hafta devam eden yoğun temponun etkilerini bugün hissediyorsun. Sorumluluklarını geride bırakmak isteyeceğin ve tamamen kendini düşüneceğin bir gün geçiriyorsun. Bedenin bugün yorgunluk sinyalleri verebilir. Her ne kadar yorgun olsan da gelişimine verdiğin önem çeşitli kurs araştırmalarına yoğunlaşmana sebep olabilir. Sağlığına dair ihmal ettiğin konular başını ağrıtabilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki konularınızda hızlı ve atak olmak için risk alabilirsiniz. Bu risk alışlarınız sizi cesur kılabilir ve özgüveninizi tazeleyebilir. Hukuki konularda başlı ya bu hareketlilik hayatımızın her yerine olabilir ve size özgürlük olarak yansıyabilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hafta sonu olsa da sizi öne çıkaran ve meşgul eden durumlar var. Mesleki konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Dikkat çekmeniz de zor değil.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçmektesiniz. Bu da sizinle tanışmak isteyen kişilerin artması, sizinle ilgilenen kişilerin artması durumunu etkinleştirebilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorunuza yanıt arayın. İyi haber şu ki yanıtlar bu kez elinizin altında. Gerçeği ararsanız bulacaksınız, ancak her zamankinden daha derinlere inmelisiniz. Sadece yanıta odaklanmak yerine sorunun ardında yatan her şeyi irdeleyin. Bu size uzun vadede daha çok başarı getirecektir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı sırlar asla çözülmez. Birinin garip davranışlarını deşifre etmeye çalışarak zaman kaybetmek yerine, bugün kendinize ait bir beceri üzerinde çalışmaya başlayın. Hem eğlenceli hem de faydalı bir şeyi nasıl yapacağınızı öğrenmek, size çok ihtiyaç duyduğunuz bir özgüven artışı sağlayabilir. Kafa karıştırıcı veya olumsuz geri bildirimlerin sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara mantıklı bir yorum getirerek, çevrenize örnek olacaksınız. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Çoğu zaman kafanız karışıyor, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortaklaşa kararlar alma konusunda daha şanslısınız. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların geride kalmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Öncelikleriniz doğrultusunda hareket ederken daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

6 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 14' 28" R
Ay
Terazi
28° 11' 41" R
Merkür
Boğa
06° 50' 42"
Venüs
Boğa
26° 14' 05"
Mars
Koç
15° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 50"
Satürn
Balık
18° 07' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 46"
Lilith
Başak
25° 36' 40"
True Node
Koç
14° 55' 46"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>