Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sevdiklerine sürpriz yapıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bu oyun oynamak ve eğlenmek için iyi bir gün olabilir. Bilgisayarınız için yeni bir oyun satın alabilirsiniz. Ya da çocuğunuzun oyun istasyonunu ödünç alabilir ve sahip oldukları oyunlardan bazılarını deneyebilirsiniz! Veya atletik etkinliklere katılabilirsiniz. Çocuklarınız veya bazı arkadaşlarınızla basketbol oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. Neşeli ve rahatlatıcı anlar için hazır olun.

Son birkaç ay sizin için şüpheci olduysa, şimdi durum böyle olmayacak. Şaşırtıcı olan şey, bir kez olsun, başkalarının ihtiyaç duyduğu şey yerine kişisel projelere daha çok odaklanmanız olacaktır. Kendiniz için çalışacaksınız ve kendinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kabul edin! Kendinize ilgilenmenizin üzerinden çok uzun zaman geçmişti.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Flörtöz bir haldesin. İltifat etmeye ve almaya açıksın. Yakın çevrende etkilemek istediğin biri olabilir. Şakalar ve iltifatlar yoluyla bu kişinin ilgisini üzerine çekebilirsin. Tüm dikkattini üzerine çekmek adına cesur ve meydan okuyucu olmaktan çekinme . Bu, özel bir şeyler başlangıcı olabilir!Kontrol etme isteğinizden feragat etmeniz gerekebilir. Belki de çocuklarınız kontrolden çıkmıştır. Bir ebeveyn olarak elinizden gelenin en iyisini yapıyor olmanıza rağmen çocukları kontrol etmeye çalışmanın gerçekten zor olduğu dönemler vardır. Çocuklarınız, yapmalarını istediğiniz şeyleri yapmadığında kendinize yüklenmeyin. Uygun olduğunu düşündüğünüz alanlarda onlara deneme yanılma yöntemiyle ilerleyebilecekleri bir alan bırakmayı deneyebilirisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Akademik hayatınızın, yurt dışı işlerinizin olumlu ilerleyeceği bir gündesiniz. Bugün hem rüyalarınıza hem de içinize doğan şeylere güvenin. Hepsi doğru çıkabilir. Haftanın en güzel günlerinden birini bugün yaşayacaksınız. Güneş'in Jüpiter ile oluşturduğu olumlu kontak sayesinde çalışma hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Terfi haberleriyle güne başlayabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine sürpriz yapıyorsun!Kendini geleceğe taşımak için önemli adımlar atabilirsin. Eğitim, uzmanlık sağlayacağın alanları araştırabilirsin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, maddi bazı sorunlar banka kredilerine yönelmene neden olabilir. Ne kadar yoğun bir gün geçirsen de sevgiline zaman ayırmamak senin için söz konusu bile olamaz. Sürpriz yaparak onu şaşırtabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle bazı konularda zıt düşebilirsiniz. Özellikle ekonomik durumunuzla, yatırım ve birikiminizle ilgili konularda orta yolu bulmakta zorlanabilirsin. Akşam saatlerinde evde geçireceğin zaman diliminde kitap okuyabilir, ilgi çeken filmleri izleyebilirsin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize ilerlerken alacağınız yeni kararlar size yeni bir yön kazandırmada yardımcı olacaktır. Gizli kalmış bazı olayları öğrenmek durumunda kalabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullarla ilgilenmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan durumlarda sakinliğinizi korumanızda fayda var. İlişkilerde çıkacak huzursuzluklar gündeminizi etkilemesine izin vermeyin. Genel anlamda akıcı enerjiler var. Finansal konularınızla veya banka işlerinizle ilgilenirken özen göstermelisiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki sonsuz imkan ve olasılıkları görerek rehaveti üzerinizden atmaya ihtiyacınız var. Olaylara karamsar bakıyor, olmamış şeylere endişe ediyor olabilirsiniz

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Insanların dikkatini çekmek için mantığınızı kullanın. Siz yaratıcı çabalarınızla başarılı olacaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz ani kararlarla hareket ettiğiniz bir gündesiniz. O nedenle kredi kartını evde bırakmanızda fayda var. Daha ayın başındayız, planladığınızdan çok harcayarak ay sonunda zorlanmanın hiçbir anlamı yok.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim, sizive kariyer hayatınızda bir star haline getirecek. Herkesin takdirini kazanacak başarılara imza atabilirsiniz. Evlenme, terfi etme,değiştirme gibi konular hayatınızın akışını değiştirebilir. Yöneticilerinizin takdirini kazanırsınız. Sakin adımlarla kalıcı başarılara doğru ilerleyin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçeküstücülüğe çok fazla kendinizi kaptırmış olabilirsiniz. Sonra hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Elinizdeki imkanlar seviyesinde tutun şimdilik isteklerinizi. Zaten hayatınız yeterince güzel ve daha da güzelleşecek. Yeni heyecanlar ve kendinizi ispat edebileceğiniz ortamlar yakalayacaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; şu ara enerjini ve fikirlerini insanlara aktarmayı veya eğitimin için yenilik yapmayı, seyahat planı hazırlayıp yeni yerler görmeyi amaçlıyor olabilirsin. Yaratıcı güdülerini doyurmak ya da gelirlerini artırmanın farklı yollarını denemek istiyor olabilirsin. İşlerin ve fikirlerin sekteye uğrayabilir ama plan yapmaya devam etmelisin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 11" R
Ay
Balık
10° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 51"
Venüs
Boğa
05° 00' 46"
Mars
Koç
02° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 07"
Satürn
Balık
16° 51' 25"
Uranüs
Boğa
22° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 56"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>