Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son günlerdeki durgunluğu uzun sürmeyecek. Aklınızdaki bazı sorularınıza yanıt alamamanıza neden olan tavırlardan duyduğunuz rahatsızlık, bir arkadaşınız aracılığıyla öğreneceğiniz bilgilerle ortadan kalkacak.

İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan biri var. Onunla bazı küçük çaplıhayalleri için gireceksiniz. Bazı şeyleri gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, hiç de yeterli görünmüyor.

Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Bu günlerdeki darlık geçici. Akılcı davranışlarla durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için yüklü paraya gereksiniminiz var.

İçinizden yaptığınız eleştiriler kimseye yarar getirmiyor. Kendisine tavırlı olma kararı aldığınız kişiyi, onunla ilgili sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir. Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 7 Haziran saat 01:15-21 Haziran saat 12:57 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, partnerin evlilik veya bir arada yaşama konusunda yüzeysel düşünmesine yol açabilir. Uzun zamandır bir arada olan çiftler yerleşim, ailevi veya yuvanızla ilgili konular üzerinde çok yönlü düşünmek gerekiyor. Yolculuklar yoğun olabilir. Birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz veya ev-iş arası koşturmaca artabilir. Bilinçli ve dikkatli bir şekilde işlerimizi planlayalım ve kararlarımızı, iki yönlü şekilde artı ve eksileriyle tartarak verelim. Saat 03:35-8 Haziran saat 01:59 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sezgiler yükselir. Etrafımızdaki insanlara şöyle bir bakarız. Ancak dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali durumlar oluşabilir. Haksızlıklara tahammül gücünüz düşüktür. Saat 21:41 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, maddi-manevi açıdan güçlü olmak istersiniz. Ancakortamı veya sağlıkla ilgile problemler bugün sizi daha fazla yorabilir. Sakinlikle gözden geçirmenizde yarar var. Sevgi, barış, kardeşlik duygusunun tüm dünyada değerinin anlaşılacağı günlere. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin adına yapman gerekenler işler seni zorlayabilir. Birlikte olduğun kişinin aile sorunlarına dahil olabilirsin.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ne kadar yaralı olsanız da son bir enerjiyle ayağa kalkma vaktidir. İkili ilişkilerdeki iletişimsel başarılarınız ile göz dolduracaksınız.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni işler oluşabilir. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar çıkabilir. Siz olayları idrak etmeye başlayabilirsiniz. Bu durumları kabul etmek sizi olgunlaştırabilir. İş hayatındaki çalışmalarınızı tamamlamak için mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman dik duran ender kişilerden birisiniz. Çevrenizde dürüst biri olarak tanınıyorsunuz. Bugünlerde zorlu ve karışık günlerden çıkarak daha mantıklı düşüneceksiniz.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

7 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizle ilgili konulardaki çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminizi hızlandıracak. Emlak alım, satım veya kiralama gibi işlemleriniz varsa bu dönemde bunları halledecek ortamları rahatlıkla bulacaksınız.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. Ev taşımak ya da eşya yenilemek için uygun. Evinize çok gelip giden olabilir. Bugün işlerinizi evden takip etmeyi tercih edebilirsiniz. Eşyaların yerine değiştirmek, badana boya yaptırmak, ufak tefek tamirat işlerini halletmek için harekete geçin.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 53' 02" R
Ay
Terazi
21° 19' 33" R
Merkür
İkizler
28° 11' 60"
Venüs
İkizler
29° 07' 47"
Mars
Boğa
05° 26' 47"
Jüpiter
İkizler
05° 00' 26"
Satürn
Balık
19° 16' 56"
Uranüs
Boğa
25° 00' 58"
Neptün
Balık
29° 51' 49"
Plüton
Kova
01° 40' 08"
Chiron
Koç
22° 51' 16"
Lilith
Başak
28° 34' 40"
True Node
Koç
12° 51' 37"
Son Güncelleme : 16/06/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>