Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şüpheci ve Tepkilisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 60%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Bugün birisini zarardan korumak için adım atabilirsiniz. İş yerinde zor bir dönemden geçen birileri olabilir. Patronunuz gitmelerine izin vermeyi düşünüyor olabilir. Veya işlerine ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. Onlara yardım edebilirsiniz. Tüm işlerini onlar için yapmayın, ancak onları doğru yöne yönlendirmekten çekinmeyin. Bazı teşvikler bir fark yaratabilir.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Bir ebeveynsen, çocukların bugün seni delirtebilir! Günün enerjisi insanların modunu abartılı kılıyor. Çocuklar ise özellikle bu enerji değişimlerine açıklar. Yaşananları çok ciddiye almamaya çalış. İnsanlar aslında kastetmedikleri şeyleri söyleyebilirler. Güne hakim kaotik hava, sabırlı ve mesafeli olmanı talep ediyor.Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınızdaki kişileri etkileme veya etki altında kalma durumları öne çıkabilir. Yanıltma, kelime oyunları ve gizlilikten kaçınmalısınız. Akşam üzeri finansal konularda başarı sağlamak veya elinizdeki parayı doğru yönetmek adına fırsat arayabilir, şansınızı değerlendirebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yavaşlayan mücadele gezegeni Mars, savaşçı tarafınızı açığa çıkarıyor. Çevrenize karşı tepkili ve şüpheci yaklaşımlarınız çoğalabilir. Uzun zamandır ev almaya dair bir fikrin varsa, hayalindeki evi bulabilirsin. Akşamüzeri yakın bir arkadaşından alacağın müjdeli habere çok sevineceksin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkeniz sizi hataya sürükleyebilir. Bu öfkenizi kontrol altına almalı ve çevrenizdeki kişilere karşı daha sakin yaklaşmalısınız. Annenizle yaşadığınız tartışmalarınız tatlıya bağlanıyor olabilir, gönlünü almakta gecikmemelisiniz. İlişkilerinizde şans sizin yanınızda beklediğiniz aşk kapınızı çalabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Bazı konularda iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınıza dair daha sakin ve sevgi dolu bir tutum sergileyebilirsiniz. Sevgi konusunda göstereceğiniz hassasiyet ve saygı beraberinde mutluluğu getirebilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz, geçmişinizle ilgili konular bugün daha fazla gündeme gelebilir. İstek ve beklentilerinizin yolunda kalbinizin sesini dinlerken bugün geri dönüp geçmişe bir bakmak isteyebilirsiniz, fazla takılı kalmamaya çalışmalısınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar rakiplerinize karşı düşmanca bir tavır sergiliyorsunuz. Kendinizi adeta bir yarışın içindeymişsiniz gibi hırslandırıyorsunuz. Biraz sakin olmaya ne dersiniz?

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati ev ve aile konularını ön plana taşıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Aile büyüklerinize vakit ayırmak iyi gelecektir. Evinizi düzenleyebilir, dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün oyununun adı uzlaşma, sevgili dostum. Kendi ihtiyaçlarınızı çevrenizdekilerin ihtiyaçları ile uzlaştırmayı zor buluyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı öncelikleri veya aynı yükümlülükleri taşıyamayabilirsiniz ve evde de ailenizin geri kalanından farklı bir frekansta görünüyorsunuz. Akşam yemeğinde sevmediğiniz bir şeyi yudumlarken ya da gerçekten haberleri izlemek isterken bir sitcom seyrederek akşamınızı geçirdiğinizde şaşırmayın!

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk veyaşantısındaki sorunların aynı anda ortaya çıkması, bunalmanıza ve kendinizi çok çaresiz hissetmenize neden oluyor. Öncelikle sakin olun, sonra güvendiğiniz kişilerden yardım isteyin. Göreceksiniz her şey düzelecek. Profesyonel yaşamın gereklerini yerine getirmeniz ve saygı çerçevesinde ilişkiler kurmanız, kariyer hedeflerinize ulaşmanız açısından çok daha iyi sonuç verecektir. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 17" R
Ay
Balık
18° 39' 39"
Merkür
Koç
18° 49' 46"
Venüs
Boğa
05° 40' 17"
Mars
Koç
02° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 39"
Satürn
Balık
16° 54' 07"
Uranüs
Boğa
22° 33' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 15"
Lilith
Başak
23° 45' 30"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>