Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Taktir Görüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 90%

Bugün ailenizle vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle temasta olmak ve sizi önemseyen insanlarla birlikte uzanıp rahatlamak için iyi bir gün. Ebeveynlerinizle sohbet etmek veya kardeşinizle takılmak isteyebilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak, sizi daha ayakları yere sağlam basan ve canlı biri gibi hissettirecek. Hayatın bu artan temposunda, biraz yavaşlamak ve ailenizle vakit geçirmek iyi gelecek.

Bazı heyecan verici yeni teknoloji aletleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Belki de yeni bir yazılım sistemi kuracaksınız. Veya çalışanları birbirine bağlamak için farklı bir network geliştiriyor olabilirsiniz. Bu araçları kullanmayı öğrendikçe görevleriniz daha da kolaylaşabilir. Bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğüne alışmak biraz zaman alsa bile, uzun vadede fayda göreceksiniz!

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Oldukça üretken olabilir; fakat yavaş, istikrarlı ve ölçülü bir hızda gitmen gerek. Başarmak için devasal hareketlere veya çarpıcı tavırlar sergilemeye ihtiyacın yok. Her şeyi kendi anlayışına göre ve kendi kuralların çerçevesinde yap. Ne doğru hissettiriyorsa öyle yap. Kilit nokta ise gücünü içten hissedip bu enerji sermayesini kullanmak.Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

9 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.04'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar kendi duygularınız, ruh halinizle hareket edebilir; kendi dünyanızda olabilirsiniz. Kritik konuşmalardan bu saate kadar kaçınmakta fayda var. Olaylara kendi açınızdan bakabilirsiniz. Bu saatten sonra ise empati yeteneğiniz artıyor, insanlara, doğaya, hayvanlara iyi gelmek adına hareket edebilirsiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarısızlığa uğradığın konulara küsmüyorsun. Çalışma azmini kaybetmiyorsun. Arkadaşların tarafından bu konuda taktir edilebilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan onların duygusal olarak daha çok üzerine düşebilirsin. Hemen her alanda onlara destek olabilir, özgüvenlerini tazeleyebilirsin.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerginlikleri içselleştiriyor olabilirsiniz. Sorunsuz çalışma ortamı olmadığına göre sizlerin de kendinizi heba etmemeniz gerekmektedir. Sorunun çözümüne odaklanmanız zamanı verimli kullanmanızı sağlayacaktır. 

9 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerde yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Her zaman gösterdiğiniz fedakârlığı karşınızdakinden bekleyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda detaylara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerde çatışmalar çıkabilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün en şanslı burçlarından bir tanesi sizlersiniz. Hayatınızın bugün akışta olduğunu derinden hissedebilirsiniz. Maddi imkanlarınızın artacağı bir güne giriyorsunuz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

9 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Varlığından haberdar bile olmadığınız birinin bugün size karşı olan ilgisini fark edeceksiniz. Bu hoşunuza gidecek ve hatta aranızda bir çekim bile oluşabilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek.İş yükünüz ve sorumluluklarınız artacaktır. 16:30'da Ay'ın Başak burcuna girişi ile sorumluluklarınızdan sıyrılıyorsunuz, ikili ilişkiler ve ortaklıklar konuları önem kazanıyor. Venüs'ün Mars ile karşıtlığı finansal konularda problemlere işaret ediyor. Bugünlerde bütçenizi aşacak harcamalardan uzak durmanız daha iyi olacaktır.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

En yakın arkadaşınız ile birlikte aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek istiyorsanız, daha çok çalışmalısınız. Hayatınızdaki zorlukları, kolay bir şekilde atlatıyorsunuz ve geleceğe umutla bakıyorsunuz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız fırtınalı bir dönemden geçiyor. Tartışmadan uzak durun ve şimdilik sorunun üstüne gitmeyin. Sorunu, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve neticede sizin incinmenizle sonuçlanır. Dürüstçe ve açık davranmanız ödülünüz olacak. Yakın çevrenizden sizi tenkit yağmuruna tutanlar çıkacak, içlerinden haklıları da var, yararlanmalısınız. Şu sırada uyarılara ihtiyacınız var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız

9 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>