Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunsuz günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizi sonunda dize getirmeyi başardınız. Ona her istediğinizi yaptırabiliyor, ilişkinizi istediğiniz yöne doğru çekebiliyorsunuz.

İş yaşantınızda bazı şeyleri rayına oturtmayı başardınız. Fakat son günlerde işlerinizi aksatma ve gereği yapmama psikolojisi içindesiniz. Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Parasal konularda çok tutumlusunuz. Aslında yeterince paranız var. Bunu başkalarına belli etmemeye çalışıyorsunuz. Tasarrufta olduğunuz bu günlerde gereksiz harcamalar yapmamak için kendinizi zor tutuyorsunuz.

Bazı çevrenizdeki insanlara karşı sert ve kırıcı sözler söyleyebiliyorsunuz. Sözlerinize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, zihninizi meşgul eden düşüncelerin bir kısmı zorlama alınmış kararlara dönüşebilir. Bu düşünceleri birlikte paylaştığınız insanların heyecanlarının etkisinde kalmış gibisiniz. Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle geleceğe yönelik planlarınız var. Bazı sorumluluklarınızın bu kafa birliği içinde sekteye uğradığı düşünülüyor.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay hareketine boşlukta devam ederken, günün başında 00:14'te İkizler burcuna geçiyor. Günün bütününde ailevi konular vaktinizi alabilir. Uzun zamandır ertelediğiniz planlarınız varsa ailecek harekete geçebilirsiniz. Beraber vakit geçirmek size iyi gelecektir. Bazılarınız evinin içinde dekorasyon değişiklikler yapmak isteyebilir. Özellikle kararsız kaldığınız durumlar varsa bugün estetiğe olan yatkınlığınızla doğru kararlar verebilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı konulara odaklanıyorsun!Ay, değişken burçta hareket ediyor. Bugün tez canlılığın yarım bıraktığın işleri tamamlamanı sağlarken; ufak tefek sakarlıklar da yaşayabilirsin. Üstlerinin alacağı kararı, sevinçle karşılayacaksın. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, bu sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını anlayacağın konuşmalara tanıklık edebilirsin. Bugün aynı zamanda geçmişte yaşadığın ilişkiler yüzünden hassas olabilir ve sırf bu yüzden yakın çevrenle kişisel problemler yaşaman söz konusu olabilir. Ruhunu dinlendirmek için farklı konulara odaklanmak isteyeceksin. Yeniden günlük tutmaya başlamak iyi fikir olabilir.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anne ya da babanız ile ilgili bazı sorumluluklar önünüze gelirken ev yaşamınızla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Bu taşınma ya da yer değişikliği gibi konularınız olabilir.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Bazı konularda iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Motivasyonunuzu yüksek tutun ve gördüğünüz her kişiye gülümseyin. Kalbinizin dilekleri ancak başkaları ile el ele verdiğinizde gerçek olabilir.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burçlarını zorlayabilecek bir gün olabilir. Duygusal dengeleri kurmakta, başkalarını yönetmekte zorlanabilirsiniz. Maddi anlamda oluşabilecek ani gelişmeler de yine sizi yorabilir. Kendinizle ilgilenmek size çok iyi gelecektir. İşleri toparladıktan sonra, kendinizi mutlu edecek bir şeyler yapabilirsiniz. 

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu geleneksel değerlerden ayrışma ve yenilenme arzunuzu tetikleyen olaylar gelişebilir. Menkul alım satımıyla ilgili işler, posta yoluyla gelen evraklar, devlet kurumlarında bekleyen işlerde gelişmeler olası.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün?ün burcunuzda kavuşumu sizi okyanus ötesi hayallere daldırır. Bir gemi seyahatine çıkmak rüyalarınızı süsleyecektir. Uzaklara gitme planı gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler için uygun bir gündür. Ayrıca yoga, pilates gibi hem bedene hem ruha iyi gelen etkinliklere katılın. Ayak masajı yaptırın.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 42' 39" R
Ay
Balık
27° 45' 43"
Merkür
Koç
19° 14' 27"
Venüs
Boğa
06° 26' 28"
Mars
Koç
03° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 26"
Satürn
Balık
16° 57' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 19"
Lilith
Başak
23° 49' 39"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>