Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişiklikleri Takip Ediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün duygusal olarak kendini yorgun hissedeceğin bir gün. Sevdiğin kişi ile arandaki durum seni biraz yorabilir. Eğer hayatında kimse yoksa, bugün hayatına yeni birisini sokmak zor olacak.

İş hayatınızı istediğiniz gibi düzene soktunuz. Beklediğiniz zammı da kısa süre önce aldınız. Bu tempo ve disiplinle çalışmaya devam ederseniz, işinizle ilgili bir sorunla karşılaşmanız çok zor.

Sevdiğin kişilere destek olman gereken bir gün. Ancak bu desteği hemen maddi olarak düşünmemelisin. Elini hemen cebine atman, yanlış anlaşılmana sebep olabilir.

İyi bir uyku çekebilmek sağlığı güzel yönde etkileyen şeylerden bir tanesi. Bugün düzgün bir şekilde uykunu alabildiğine emin olmalısın. Genel olarak uyku düzenini planlaman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir elde etmek istediğin bir şeye bugün çok yaklaşacaksın. Ancak bu isteğe yaklaşman seni biraz gerebilir, o yüzden kendine dikkat etmelisin. Kendine biraz zaman ayırman gerekiyor bugün.

9 Şubat 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları,bugün uzun süredir kendinizde va hayatınızda değiştirmeyi düşündüğünüz bir duruma dair ilk adımınızı atacaksınız. Sonuçlarını hemen almasanız bile bu duruma dair adım atma hissi kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için mükemmel bir zaman!

9 Şubat 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntıları unutmak adına,hayatına odaklanacaksın. Olan önemli değişiklikleri takip ediyorsun. Duygularını inatla savunduğun bir gün yaşıyorsun. Senin hâkim olacağın sorumluluklar bekliyor. Özellikle belli bir düzeni daha kaliteli bir hale getirmek bugün becerilerin arasında olacak.

9 Şubat 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün büyük bir şansla karşılaşabilirsiniz. Büyük değişiklikler sizi bekliyor olabilir, bu yüzden hayallerinizi gerçekleştirmeye hazır olun. Risk alın ve kendinizi konfor alanınızın dışına itin. Yeni fikirleri ve fırsatları keşfetmekten korkmayın. Bugün büyük bir karar vermek veya doğru y

9 Şubat 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde artık pek çok sorunun üstesinden gelmenin rahatlığı içindesiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde ortaklaşa para konuları sizi bağlayabilir. Daha fazla paylaşım getiren yeni finansal anlaşmalar ve borç alacak konularınıza akılcı yaklaşmanızda fayda var. Ortağın para durumu ya da beklenmedik ödemeler can sıkıcı olabilir.

9 Şubat 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Empati gücünüz ve kibarlığınız sayesinde başkaları için iyi bir dinleyicisiniz. Ancak bazen de bu özelliklerinizi kendiniz için kullanmalı, kendinizi dinlemelisiniz. Bugün de o günlerden biri! Biraz yalnız kalmak iyi hissettirebilir.

9 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla yapacağın bazı konuşmalar geçmişte yaşanan bazı negatifliklerle yüzleşmene vesile olabilir. Eğer daha önceden bir arkadaşının sana kötü davrandığını düşünüyorsan bugün bu konu daha fazla gündeme gelebilir.

9 Şubat 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konuşmaları başkalarının yapmasına izin vermek, aradığınız huzuru sağlayabilir. Bugün ihtiyacı olan herhangi bir arkadaşınızı dikkatli bir şekilde dinleyebilirsiniz. Yine de, onları tüm sorunlarından kurtarmak zorunda hissederseniz o zaman bu muhtemelen onlarınkinden çok sizin sorunlarınızla ilgilidir. Geri adım atıp kendi işinize odaklanmanızın zamanı geldiğini bilin.

9 Şubat 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin ilgileri hoşunuza gidecek.

9 Şubat 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

9 Şubat 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etkinliklere ev sahipliği yapma ya da onları düzenleme konusunda doğuştan gelen yetenekleriniz var ve bugün sizden bir tür toplantı düzenlenmesine yardımcı olmanız istenebilir. Organizasyon işinden anlıyorsunuz ve yapılacaklar listesini hazırlayan kişi olabilirsiniz. Yiyecek-içecek hazırlayan grupta yer alabilir ya da dekorasyon işinden sorumlu olabilirsiniz. Ne şekilde yer alırsanız alın, bir şeyler hazırlamanın keyifli olduğunu göreceksiniz.

9 Şubat 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Birlikte çıkılacak kısa bir tatil, ilişkinizi zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacak. İşinizle ilgili gereksiz korku ve şüphelerden arınıp isteklerinize ve başaracağınıza inanın. Bununla birlikte çalışma arkadaşlarınıza yumuşak ve anlayışlı davranmak size kazandıracaktır. Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Bu konuda ailenizden beklemediğiniz büyük bir destek göreceksiniz. Soğuk algınlığına dikkat

9 Şubat 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 01" R
Ay
Aslan
21° 08' 26" R
Merkür
Koç
29° 19' 16"
Venüs
Boğa
19° 18' 28"
Mars
Koç
11° 07' 60"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 07"
Satürn
Balık
17° 45' 29"
Uranüs
Boğa
23° 12' 24"
Neptün
Balık
29° 19' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 49"
Lilith
Başak
24° 59' 12"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>