Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın ne olduğunu hala hatırlayamadınız. Çünkü belleğinizin bu yanını köreltmişsiniz. Ama reçeteniz hiç ummadığınız yerlerden gelecek. Aşksız geçen zamanlarınıza ah edeceksiniz.

İş yaşamınızın geleceğinde birçok şeyi altüst edebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin üstesinden gelmeniz olanaksız görünüyor. Şimdi, zaman geçirmeden önlemler almalısınız.

Öyle ağır para sıkıntılarınız yok. Fakat bu sonsuza kadar böyle gidecek anlamına gelmiyor. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz. Küçük de olsa kenarda bir birikiminiz olmalı.

Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Gözleriniz çok sık buğulanıyor. Bir iç hesaplaşmanız varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Buna başınıza gelen son olaylar neden oldu. Ama içinizdeki burukluğu yavaş, yavaş azaltıyorsunuz. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığını öğrendiniz. Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç bir dost size mutluluğa giden patika yolları gösterecek..

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 21:00 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Mesleki konularda yapmayı düşündüğünüz yenilik veya uygulamaları tekrar gözden geçirmenizde fayda vardır. Eğerhayatınızla ilgi bir değişim düşünüyorsanız öncelikle kafanızın içinde ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Tabii ki anlamsız bir rolde sıkışıp kalın demiyorum ancak bir meçhule doğru yol almanın, nasılsa iyi bir şeyler olur diyerek ilerlemenin de anlamı olmadığını biliniz. Saat 21:00 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, eski dostlar, geçmişte yaşanan güzellikler, sevdiğiniz ancak yanınızda olmayan kişileri anarsınız. Onları özlersiniz. Geleceğinizi güvence altına alabilmeniz ve dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmek sizin için önemlidir. Haksız, kaba, düşüncesiz davranan kişilere, vefasız insanlara içten içe kızarsınız. Moralinizi yükselten, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ortamda bulunmayı tercih edersiniz. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, size önem veren, kıymetinizi bilen dostların işaretçisidir. Ayrıca yeni bir plan, proje üzerinde çalışabilirsiniz. Değişime açık olunuz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. İlişkilerinde olgun ve anlayışlı tavırların ön plana çıkıyor. Ancak bir anda düşünmeden dile getirilen cümleler, sosyal ve ikili ilişkilerin seyrini değiştirecek. Çevrendekilerle yaşadığın fikir ayrılıkları ve çalışma hayatındaki teknik aksaklıklar canını sıkabilir. En iyisi hayatın güzel akışlarının tadını çıkarmak? İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan gün içerisinde arkadaşların vasıtası ile tanışacağın kişiden hoşlanabilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan, eğitimleriyle ilgili bazı problemler yaşanabilir. Bugün aynı zamanda sır niteliğinde bazı bilgilerin ortaya çıkmasıyla bazı kararlarını yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsin.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay İkizler burcunda ilerlerken başarılarınızla ve yaptıklarınızla dikkat çekebilir, takdir ve beğeni toplayabilirsiniz. Düzen, plan ve organizasyon gerektiren konularda ve işlerde başarılı olabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz mümkün. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilir, ilgi alanlarınızı çeşitlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru işlerinizde yavaşlama olabilir. Olayları aşırı kontrol etmemeye bakmalısınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel olarak mükemmelsiniz. Yükselen enerjinizle çevrenizde hayranlık kazanacaksınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önce başlattığınız işleri sürdürmeye devam edecek, kararlı ve rahat bir gün geçireceksiniz. İsteklerini gerçekleştirmiş olanların rahatlığı içinde planlarınızı uygulamaya devam edebilirsiniz. Keyifli bir gün.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü gerçeklerin peşinden koşmak size iyi gelecektir. Yeteneklerinizi kullanarak sahip olduğunuz ilişkileri güçlü yönetebilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapabilir, karşınızdakileri ikna etmek için kararlılığınızı koruyabilirsiniz. Fakat kurduğunuz iletişimde baskı ve ısrarcı olmamaya özen gösterin, aksi takdirde bir çuval inciri berbat edebilirsiniz. Söz gümüşse sükut altındır.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 49' 38" R
Ay
Yengeç
12° 19' 26" R
Merkür
Koç
25° 45' 48"
Venüs
Boğa
15° 29' 47"
Mars
Koç
08° 46' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 16"
Satürn
Balık
17° 32' 02"
Uranüs
Boğa
23° 01' 37"
Neptün
Balık
29° 14' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 09"
Lilith
Başak
24° 38' 36"
True Node
Koç
15° 01' 16"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>