Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmemeye kararlı gibisiniz. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor.

Parlak zekanız kendini her konuda ortaya koyuyor. Sürekli kanıtlamaya çalıştığınız şeyler sizi moral yorgunluğuna götürebilir. Hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirlerin uzun vadeye ihtiyacı olacak.

Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde. Para konularına kendinize has ilginç özelliklerinizle bakıyorsunuz.

Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Bu bağlamda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ummadığınız insanlar ummadığınız hazırlıklar içersine girebilirler. Bazı kuşkularınızın ortadan kalkması ve yeni umutlara yönelmeniz için elverişli bir gün. Bir akrabanızla aranızda herkesin gıpta ettiği dayanışma, onun size bu günlerde yapacağıdışında bir ortaklık önerisiyle daha da somutlaşabilir. Bu gelişmeye çok sıcak bakacaksınız.

1 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta seyreden Ay 03:46 itibariyle Oğlak burcuna geçiyor. Bugün aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Güzel gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Kalıcı bir ilişkinin temeli atılabilir. Çocuğunuzla ilgili konular varsa beklediğiniz gelişmeyi yaşayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise bugün sakin kalmak olmalı. Gün içerisinde aldığımız negatif etkilerden dolayı ağzınızdan çıkan kelimelere hakim olmakta zorlanabilirsiniz. İlk aklınıza gelen tepkiyi verdiğinizde sonradan düzeltmeniz zor olabilir. Sevgiler, Astromeri

1 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni insanlarla tanışıyorsun!Günün aranan ismi sen olacaksın. Özellikle çalışma hayatın veya gündelik temponla alakalı konularda etkin davranacaksın. Yeni insanlarla tanışabileceğin bir gün. Bir araya geldiğin insanlardan bilgi dağarcığına katacağın yeni bir şeyler öğrenebilirsin. Çıkmazda olduğun bir konu varsa, etrafındakilerden fikir almak faydalı olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin durgunluğunu kendine yorabilirsin. Bunun sadece anlık bir durum olduğunu kendine hatırlatmalısın. Diğer yandan birlikte olduğun insanlardan, dostlarından veya ailenden bugün beklediğin kadar nezaket ve incelik görebilirsin. Keramet bende mi diye düşünebilirsin ancak gezegenlerin seyri insanların bazı hatalarını görmelerine ve telafi etmeleri için fırsatlar sunulmasına da neden olabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle bazı restleşmeleriniz gündemde olabilir. İlişkilerde sorumluluk almanın önemini fark ederek fedakârlıkların hesaplaşması içinde olmamalısınız.

1 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Aşk gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde sanatsal uğraşlar içinde olmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde gizli kalmış olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı iyi bir noktaya taşımak için ayağa kalkıp gereken ne varsa yapacak cesareti gösterebileceksiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz gergin ve sabırsız olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Olaylardan kolay etkilenebilir ve moralinizi bozabilirsiniz. Parasal konularda daha tedbirli harcamalar yapmanız gerekiyor. Maddi ihtiyacınız artıyor.

1 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde tadilat, eşya değişimi, yenlenme arzunuz yüksek. Yeni fikirler, aileden gelen önerileri değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda tedbiri elden bırakmayın. Altyapı işlerini de gözeterek onarıma girişin.

1 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü işleri toparlayıp, özel hayatınıza odaklanmalısınız. Sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirmek için şimdiden program yapın. Çocuğunuza vakit ayırıp, baş başa bir gün geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Aranızdaki uyumu bu şeklide yakalamak ikinizin de hoşuna gider.

1 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreniz sizi bir övgü bombardımanına tutsa da, siz hayal dünyasına dalmamayı başaracak ve bu övgüleri birer motivasyon olarak kullanarak işlerinize daha da sıkı sarılabileceksiniz. Yoğunlaşan enerjiniz de, ele aldığınız herşeyi azim ve başarı ile halletmenize son derece yardımcı olacaktır.

1 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>