Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bugün belli konularda sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini, ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissetmesine neden siz değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız, ama bütün işlerin altından da kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

Aklınızdan çıkartamadığınız ve çok satın almak istediğiniz şeylerin henüz sırası gelmemiş olabilir. Gecikmiş olan ödemenize geçici de olsa bir çözüm bulacaksınız. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

Zaman zaman suiistimal edildiğinizi düşünüyorsunuz. Özellikle yakınınızda bulunan birisi size bu duyguyu yaşatabilir. Oysa, sizden kolay talep eden birine bu cesareti siz veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz. Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulacaksınız. Çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde çabalarınız, ilgi görecek.

10 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:04 Ay-Boğa burcu seyriyle Pazar günümüz başlıyor. Huzur bulmak isteyeceğiz. Bizi yanıltan hiçbir şeyin yaşantımızda yer almasını istemeyeceğiz. Bu enerji altında, etrafımızdaki insanların ne kadar güvenilir olduklarını sorgulama gereği duyabiliriz. Ne kadar çok sevsek de, değer bilmeyen kişilerin peşinden koşmayız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. İnsanların tuhaf şakalarından hoşlanmazsınız. Zaman önemli ve en iyi şekilde değerlendirilmeli diye düşünürsünüz. Size söylenene değil, gördüğünüze ve duyduğunuza inanırsınız. Saat 09:14 Ay-Uranüs kavuşumu, yaşamsal değer ölçülerimizi, inancımızı, yolumuzu, maddi-manevi güvencemizi yeniden tanımlamanın göstergesidir. Saat 19:21 Ay-Satürn görünüm etkisinde, insanlar üstünde iyi bir izlenim bırakırsınız. Sağlamlığınız ve kararlılığınızla yaşınızdan olgun bir görünüme sahipsinizdir. Bu durum sizin başkaları tarafından saygı ve sevgi görmenizi sağlayıcıdır. Saat 20:21 Ay-Mars görünümü, mecburi olan ve bizi zorlayan her şeyden uzaklaşmak, kendimizi yenilemek arzumuzu işaret ediyor. Saat 21:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve tecrübemizi dış dünyada göstermek, başarılı olmak arzumuzun işaretçisidir. Fakat aradığımız gerçekten nedir? Bizi neler mutlu etmektedir? Bunlara cevap vermek gerekiyor. Mübarek Kadir geceniz kutlar, her şeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. Huzur dileğimle,

10 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılı biri değilsin ama son günlerde yaşadığın aksaklıklar seni kötümser düşünmeye itmiş olabilir.

10 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ve çalışma hayatınızdaki ilişkilerde beklediğiniz dengeyi sağlamak ve bu konu ile ilgili özellikle kendinizi düzeltmek adına yeni kararlar alabilir ve haftaya başlarken bu konuyla ilgili kendinizi daha kararlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Artık daha sağlam temeller kurmak ve karşınızdaki kişilerle daha faydalı iletişim alanında bulunmak isteyeceksiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün kendinizi yine sorumlu hissediyor olabilirsiniz. Kişisel açıdan sizi mutlu edecek deneyimlere de açıksınız.

10 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentİlere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

10 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün keyif yapacağınız ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, farklı ortamlarda yer almak sizi daha mutlu edebilir. Seyahat planlarınızı şimdiden yapmak ya da bir seyahatte bulunmak ön plana çıkacak.

10 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

10 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

10 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>