Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güvencede hissetmek isteyeceğiniz ve istikrarınızı korumaya çalışacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz ve sevgi duygunuz artacak. Sevdiğiniz kişiyle uyumunuz genel anlamda iyi olacaktır ve düşünsel anlamda da güzel paylaşımlar içine gireceksiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları gerçekleştirmeye çalışacaksınız.

İş yaşamınızda mantıklı kararlar alacağınız ve uzun vadeli projeler üzerinde çalışacağınız bir gündesiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve çevrenizdeki insanları bu şekilde etkilemeyi başaracaksınız. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Temkinli bir şekilde hareket etmeniz ve detaylara dikkat etmeniz size bazı vantajlar kazandıracaktır.

Maddi konularda genel olarak verimli etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışmalarınızda dikkatli olacaksınız ve uzun vadeli projelere yöneleceksiniz. Alacağınız kararların ve yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. İç dünyanızda bir rahatlama hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişimci özelliklerinizi ön plana çıkartıp kendinize oldukça güvendiğiniz bir konuda, kararlılığınızı etkileyebilecek yeni gelişmeler söz konusu. Günlük yaşamın sorunları, üzerinize aldığınız aşırı yüklerden kurtulmanızı gerektiriyor. Sorumluluğu bir ihtiyaç gibi görmemelisiniz. Bunu kanıksamanız, kendinizin bazı gereksinimlerinizi zamanla unutmanıza yol açabilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başlangıcında boşluğa giriyor. Uzun süre 05:05-16:13 arası da boşlukta kalıyor olacak. Dostlarınızla paylaşımlar yapmak, vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Saat 16:13 olduğunda ise Ay Aslan burcuna geçiyor. Bu saatle beraber biraz daha enerjinizin azaldığını hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde aktifleşen Ay-Uranüs zorlu açısı sebebiyle beklenmedik bir sağlık sorunu baş gösterebilir. Yorgunsanız bu akşamı dinlenerek hem fiziksel hem psikolojik olarak kendinize fayda sağlamış olursunuz. Geçmişinizdeki birinden de beklenmedik bir haber alabilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlayışlı tavırların dikkat çekecek!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Hayatında nelerin eksik olduğunu sorgulayacağın bir gündesin. Eksikliklerinin üzerine gitmen takdir edilmeni sağlayacak. Bugün anlayışlı tavırlarınla çevrendeki insanları etkileyebilirsin. Seni kısıtlayan insanlara karşı artık daha güçlüsün. İlişkileri zor haline getiren kişilere tahammülün kalmadığı gibi, değer verme konusunda yanlışlar yaptığını düşünüyorsun. Aynı şeyleri tekrar yaşamayacaksın, merak etme. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, çok yakınından gelecek aşk itirafı seni şoke edecek. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, eşinin olumlu adımlarına karşılıksız kalmayacaksın. Beslenme düzenin bozulmasıyla birkaç kilo aldığını fark edeceksin. Diyete başlayarak yeniden toparlanmak isteyeceksin.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihninizi çok yormamaya özen göstermeli ve olur olmaz her şeyi düşünmeyi bir kenara bırakmalısınız. İşlerinizde ivme kazanmak için gereksiz alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar tamamlanması gereken işleri bitirmekte fayda var yine de motive olmakta zorlanabilirsiniz. İşinizde size destek veren kişilere karşı sorumluluklarınız artabilir. Duygu ve düşünce ayrılığı yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra biraz daha iyimser olmak gerekiyor. Sizi bağlayan koşullar söz konusu. Gururunuzu ilgilendiren huzursuzluklar mümkün.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başka insanlardan medet umduğunuz konularda kendiniz başarı yakalayabileceğinizi keşfedip, yapabilirliklerinizi gördüğünüzde önünüzde önemli bir kapı açılacak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; ailevi meseleler veya miras alım satım işleriyle uğraşabilirsin. Bilinçaltını kurcalayan ailevi ve parasal sıkıntılar olabilir. Üst üste gelen sorunlar yüzünden ani bunalmalar ve karamsarlıklar hissedebilirsin. Girişimlerinin maliyeti planladığının çok üstünde seyrederek seni zorlayabilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başak burcu özellikle ilişkinizi bir sonraki basamağa taşıma konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir. Bu durum sadece sizin başınıza gelmiyor. Herkes gelecek için yeni adımlar atarken bazı soru işaretleri ile mücadele etmek durumunda kalır. Kendinize ve hayatın sizi sürüklediği değişime güvenin. Her zaman yeni bir kapı, her zaman yeni bir umut vardır.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de çok çalışmaktan kurtulamadığınız bir gün. Yığılan işlerinizi toparlamak, yenihaftasına hazırlanmak, kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü de bilgisayar başında geçirirsiniz. Öğleden sonra kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde kalbinize sevgi yollamayı unutup, hem bedensel hem de ruhsal açıdan yorulursunuz. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları kariyer

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 44' 09" R
Ay
Oğlak
29° 37' 34"
Merkür
Koç
17° 01' 04"
Venüs
Boğa
01° 23' 38"
Mars
Balık
29° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 54"
Satürn
Balık
16° 36' 13"
Uranüs
Boğa
22° 21' 56"
Neptün
Balık
28° 55' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 37"
Lilith
Başak
23° 22' 24"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 30/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>