Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Müjdeli Haber Alabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2020, Salı

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 50%

İlişkileriniz son zamanlarda sizin için zor oldu, fakat olayların iyileşeceğine olan inancınızı kaybetmeyin. Bugün sevgiliniz ya da sevdiğiniz biriyle bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Düzeltmeniz gereken bazı yanlış anlamalar olabilir. Ya da belki rahatça konuşup ve içinizi dökmek isteyebilirsiniz. Yalnızca seçtiğiniz sözcüklerle insanların duygularını incitmemeye dikkat edin.

İkiniz de çok hassas ve çok entelektüel bir insansınız. Bu harika bir kombinasyon ve sizi süperstar yapan şeyin bir parçası. Bugünün gezegen pozisyonları, kişiliğinizin bu iki temel bileşenini en iyi nasıl birleştirebileceğinizi düşünmeniz için size meydan okuyor. Yazmayı kariyer olarak hiç düşündünüz mü? Bu aradığınız dengeyi bulmanızı sağlayabilir. Biraz düşünün ya da daha iyisi, sadece yazmaya başlayın ve size uygun olup olmadığını görün.

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Artık içsel hislerini keşfedemiyormuş gibi hissediyorsun ama buna şu an tahammül etmek zorundasın maalesef. Sorunları içinin derinlerine gömme konusunda kapasiten yüksek ve hayatı da bu gömülerin üzerine inşa ediyorsun. Bu strateji olumlu bir mod sürdürmene olanak sağlıyor. Ama kalıcı bir mutluluk yakalayamıyorsun, sence de öyle değil mi?İnisyatif almakta tereddüt ediyor olabilirsiniz. Büyük bir hamle yapmadan önce olayların gidişatını görmeyi tercih edebilirsiniz. Sebebinden tam olarak emin olmasanız da girişimleriniz bir şekilde engellenmiş. Sezgilerinize güvenip her şeyi çok fazla sorgulamamak en iyisi olacak. Kestirme diye uçurumun kenarından yürümek yerine bildiğiniz, güvenli ama uzun yolu tercih edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizi son derece özel bir biçimde güzelleştirmeye odaklanabilirsiniz. Sürekli, evde bakımı yapılabilecek, özellikle de çiçekli bitkiler satın alabilir ve onları, doğanın nefesini evinize üfleyecek biçimde yerleştirmek isteyebilirsiniz. Buün saksıda bitki yetiştirmeye başlamak için mükemmel bir gün. Toprakla haşır neşir olmanız son derece önemli. Bugün bunlarla ilgilenin.

11 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayaller, umutlar, beklentiler öne çıkabilir. Hayallerle gerçekler ayrılabilir. Umutsuz olduğunuz bir durumda bir umut ışığı doğarken, yönetmeye çalıştığınız konular elinizde olmadan ilerleyebilir. Sağlık ve tedaviler gündemde.

11 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Başak burcuysan gelecek konusunda endişeli olabilirsin. Sevgilinin gün içinde sana olan tavırları kara bulutları dağıtıyor. Yakın bir dostundan müjdeli bir haber alabilirsin. Onun evlendiğini duyman seni onun adına heyecanlandırıyor. Düğünde giyeceğin kıyafetleri şimdiden bakmaya başlıyorsun. Nasıl göründüğün konusuna şu sıralar dikkat ediyorsun

11 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, taşınma ya da eğitim hayatınızla ilgili bazı konular bugün gündeminizde olabilir. Maddi konularınızla ilgili alacağınız desteklerle bazı planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. İyimser olmak için elinizden geleni yapın. Kendinizi eleştirip olumsuz yargılarda bulunmak yerine daha pozitif düşünceler içine girin. Yaşamın gerçek yönlerini fark edeceğiniz bir gündesiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek istediğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak için uygun bir gün.

11 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dikkatinizi, sizinle arkadaş olmaya çalışan o kişiye verin. Çok iyi tanımadığınız birinin size ulaşmaya çalıştığını ve size yaşam öyküsünü anlatmak istediğini fark edebilirsiniz. Hayatınız ve geçmişinizle ilgili detayları paylaşmak hoşunuza gidebilir. Ya da bir tanıdığınız, size öğle yemeğine gitmeyi ya da masa tenisi oynamayı teklif edebilir. Yeni sosyal bağlantılara açık olun ve kanatlarınızı rüzgarla doldurun.

11 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne yapacağınız konusunda hiçbir fikrinizin olmaması biraz tuhaf gelebilir, ancak bunu gün içinde keşfetmek eğlenceli olacak. Hayatı her zaman dakikası dakikasına planlamak mümkün değildir, biraz da spontane yaşayın!

11 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati hayatın derin yönlerini ön plana çıkarıyor.Din ve felsefe konularında araştırmalar yapabilir, spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz. Hukuk, eğitim ve seyahatler konuları gündemde olacaktır. Partnerinizle birlikte keyifli seyahatler planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

11 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında ateşli bir aşk yaşamaya başlayacaksınız. İş yerinizdeki kötü niyetli insanlara karşı kendinizi koruyun ve onlardan uzaklaşın. Günlük rutininizi bozacak, değişik ve eğlenceli bir şeyler yapmaya çalışın.

11 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz her zaman kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu gün.

11 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 58" R
Ay
Aslan
10° 23' 37" R
Merkür
Koç
28° 15' 50"
Venüs
Boğa
18° 13' 21"
Mars
Koç
10° 27' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 38"
Satürn
Balık
17° 41' 44"
Uranüs
Boğa
23° 09' 20"
Neptün
Balık
29° 17' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 05"
Lilith
Başak
24° 53' 20"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>