Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ne Olursa Olsun; ‘Su Akar Yolunu Bulur' Diyeceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Şu an aşk hayatınızı daha iyi hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu sizin için hiçbir zaman kolay olmadı. Eski sevgilinize karşı olan duygularınızdan kurtulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu süreçte, büyük potansiyele sahip bir ilişkide olabilirsiniz. Geçmişte kalan kötü enerjilerin şu anki aşkınızı etkilemesine izin vermeyin. Sevgilinizle geçirdiğiniz özel anlara odaklanın ve onları anlamlı kılın!

Dünya ile bir şeyleri görme biçiminizi paylaşmak için bugün ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Bugün, özellikleyerinde, ne kadar insanın size ne kadar dikkat ettiğini fark edeceksiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi belirtmenin zamanı geldi. Duygularınız sık sık bu tür durumlarda size karşı çıksa da, bugün sizin tarafınızda olacaklar. Haydi bakalım!

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Bugün dünyayla yüzleşmek zorundasın ve muhtemelen her zamankinden daha dalgın olacaksın. Dilinin ucunda bir şey varmış da hatırlayamadığın için söyleyemiyormuşsun gibi hissedebilirsin. Gün boyu unutkanlık hissi yaşaman yüksek ihtimal görünüyor. Merak etme; tam uykuya dalmadan önce hepsini hatırlarsın!Olumlu değişimler nadiren çok çaba sarf etmeden gerçekleşir. Bu tarz değişimlerin hızlı ve anında başarı getireceğini unutmayın. Bir girdapın ortasında olduğunuzu, daha derin ve daha derine çekildiğinizi ve en sonunda dışarı atılacağınızı hissediyor olabilirsiniz. Ama bu sadece 'hiç durmadan çalışıp didinme evresidir. Çabalarınızın sonuçta ödüllendirileceğine inanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı işlerde faaliyet gösteren arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız bugün sizinle hepiniz adına bir fark yaratacak yeni bir projeye başlamak için güçlerini birleştirebilir. Yakınlardaki bir parkta bulunan bir çiçek tarhı kadar sıradan ya da yepyeni bir rock müzik grubu kurmak kadar sıradışı bir şey olabilir. Sanatsal bir yöne eğilmeye karar verdiyseniz, bugün somut planlar yapmak için oldukça uygun bir gün. Dayanma gücünüz ve kararlılığınız gibi ilhamınız, hevesiniz ve odaklanma gücünüz had safhada.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 02:17 itibariyle Ay, Boğa burcuna geçiyor. Sizler için pozitif ve iyimser bir süreç başlıyor. Hayatınızdaki olumsuzluklara odaklanmak yerine elinizde var olan güzelliklerle mutlu olmayı bileceksiniz. Ay'ın Uranüs ile kavuşumda olduğu sabah saatlerinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Bu konu hem maddi konularınız hem gönül ilişkinizle ilgili olabilir. Sizin için planlanan sürpriz bir tatil olabilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenle ilişkilerinin yoğun ve aktif olduğu bir gündesin. Sosyal aktivitelerinde enerjik yapını kullanabileceksin ama birden fazla konuya aynı anda yoğunlaşman, bir işi tam olarak bitirememene neden olabilir. Uzun süredir yalnız olan bir Başak burcuysan, doludizgin aşk yaşamayı arzulayabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin iyi niyetli konuşmalarını yanlış anlayabilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan, onları kişisel gelişimlerini destekleyecek eğitimlere kaydettirebilirsin. Öğleden sonra dargın olan arkadaşlarının arasını düzeltmek için bazı planlamalar yapabilirsin. Ancak planlarını bozacak ani olaylar söz konusu olabilir. Günün değişkenliğine ayak uydurmak zor olsa da akışına bırakmak rahatlatacak.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili geçmiş ve gelecek sorgulamalarına fazlasıyla açık bir gün. İkili ilişkilerde kandırılma ve yalanlar gündemdeyken aynı zamanda bazı güvensizlikler de oluşabilir. Gelişen hiçbir olayın içinde kendinizden şüphe duymayın. Vicdanınızı rahat tutun.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki olayları daha iyi okuyabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sevdiklerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içerisinde oluşabilecek bir takım olumsuzluklar sizi tedirgin edebilir. Maddi problemlerin de üstüne gelmesi ile kendinizi zorluk içerisinde hissedebilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yerinizde saymak bir yana sanki geriye doğru gidiyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu durum canınızı sıkıyor olmalı. Kendinizi yaptıklarınıza odaklamalı ve dikkatinizi dağıtacak etkenlerden uzak durmalısınız.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek Merkür tutulması ile yakınlarınız ve akrabalarınızla olan iletişiminiz sınanıyor. Hayata dair fikirleriniz değişebilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuzun yöneticisi Merkür bugün Güneş'in yanı başındayken doğru bilgilere ulaştığınızdan ya da üzerinde durduğunuz konuyu iyi öğrendiğinizden emin olmalısınız. Merkür retrosu zihinsel olarak zorlayıcı olabilir. Söz ve ifadelerin, kelimelerin çok da üstüne gitmemek gerekebilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilgi alış-verişinde bulunun. Bu yakınlık ile kendinizi ifade edebilirsiniz-bu size gereklidir. Yoğun bir telefon ve çoklu mektup da sizin dikkatinizi gerektirebilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 15' 56" R
Ay
Terazi
15° 59' 04" R
Merkür
Boğa
05° 23' 42"
Venüs
Boğa
24° 59' 17"
Mars
Koç
14° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 29"
Satürn
Balık
18° 04' 06"
Uranüs
Boğa
23° 28' 28"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 47"
Lilith
Başak
25° 29' 55"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>