Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uçuk projeleriniz sevgiliniz tarafından pek kabul görmüyor gibi. Onunla paylaşamadığınız bambaşka şeyler de olabilir. Aşk ilişkiniz ve hayata dair önemli projeleriniz arasında sıkışmış gibisiniz.

İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık. Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz.

Gereksiz harcamalarınız olmamasına karşılık, ayın son günleri biraz sıkışıklıklar yaşayabiliyorsunuz. Tahsilat problemleriniz var. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden olabiliyor.

Dostluk başka, alışveriş başka anlayışı ancak, dostluğun değil, alışverişin ön planda tutulduğu ilişkilerin özdeyişi olabilir. Sevdiğiniz iki arkadaşınızın çıkmaza doğru giden dostlukları bu anlamda dersler taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi ateşleyebilir. Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz birileri var

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkinize ve evliliğinize yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Hayal ettiğiniz ilişkiyle gerçekte olanın farklı olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durumu partnerinize yansıtmamaya dikkat edin. Sert etki alıyorsunuz, vereceğiniz bir cevap karşı tarafı kendinizden soğutabilir. Karşı tarafın da duyguları olduğunu unutmayın. Ortakaçmışlar varsa aynı durum ortağınız için de geçerlidir. Ufak bir sorun büyüyebilir. Güneş-Plüton kavuşumu aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilgili durumları karşınıza getirecektir. Aşk hayatınızda her şeyi kendinizin istediği gibi yönetmemelisiniz. Her şeyi kontrol ettiğinizde sanki düzgün gidecekmiş sanırsınız ama bir bakarsınız aslında tam tersi olmuş. Partnerinize karşı güç savaşına girmeyin. Ortak noktalarda buluşmaya çalışın. Bunu denerseniz bu kavuşum aranızdaki aşkı daha da güçlendirecektir. Partnerinizle aranızdaki cinsel çekim her zamankinden fazla olabilir. Çocuğunuzun başarısıyla ilgili haberler alabilir, gururlanabilirsiniz. Bir başka etki ise, fazla otoriter bir ebeveyn olmanız çocuğunuzla olan ilişkinizi zedeleyebilir. Mümkün olduğunca onu kendi haline bırakmaya çalışın. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Ayrıntılara önem veriyorsun! Diğerlerinin sahip olmadığı ayrıntılara göz kulak oluyorsun. Daha büyük noktalar yıkılmadan önce küçük detayları atlamamak gerektiğini görüyorsun. Ancak insanlarla tartışmaya girmeden önce başkalarının konuşmasına izin vermen gerekir. Bugün Ay?ın konumu sevgilisi olanların romantik anlar yaşaması için elinden geleni yapacak. Aslında ne sürpriz yapmasını ne de sana yapılmasını seviyorsun. Çünkü sen daima hayatın kontrolünü elinde tutmaktan yanasın. Plan dışı olan şeylerin seni rahatsız etmesi çok normal? Fakat bu Cuma akşamının özel olmasını isteyebilirsin Sevgiline jest yapmak yerine, karşı tarafın bir şeyler yapmasını bekliyorsan; istediğini elde edeceksin! Bugün spor ya da bu tarz bir aktivite için harcama yapabilirsin.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde olabilirAilenizin maddi oluşumları ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Uğraştıran durumlardan uzak kalmanızda fayda var. Mahkeme ile ilgili işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı bitişler yaşanabilir. İşlerinizdeki aksamalar yüzünden kendinizi hırpalamayın.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınızı dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yersiz çıkışlarınız size zarar veriyor.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkilerde kandırılımış, yanlış yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Fedakarlık beklenen durumlara karşı tedbirli olun. Çabalarınızın karşılıksız kaldığını sezebilirsiniz. Kendini olduğundan farklı gösteren insanlara dikkat edin.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Çocuğunuzla ilgili önemli gelişmelere açıksınız. Ayrıca psikolojik araştırmalar, seanslar veya metafizik konulara ilginizi çekebilir. Partner ile aranızdaki bir sorunun derinine ve kökenine inmek için uygun zamanlardır. Önceden bastırılmış konular artık su yüzüne çıkar.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 16" R
Ay
Oğlak
15° 41' 45"
Merkür
Koç
16° 38' 45"
Venüs
Boğa
00° 07' 39"
Mars
Balık
29° 10' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 30' 46"
Uranüs
Boğa
22° 18' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 08"
Lilith
Başak
23° 15' 33"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>