Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor. İlişkiyi resmileştirmek düşüncenizde, bir de koşullara danışmanızda yarar olacak.

Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor. Bu şekilde bir süre daha götürmek zorunda kalacaksınız. Zekice alacağınız kararlar, size hak ettiğiniz hedefleri gösterecek.

Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partneriniz de bu konuda, sizden farklı bir tutum içinde görünmüyor. Biletinize vuran amortiyi talihsizlik olarak görmeniz, şansınıza epeyce güvendiğinizi gösteriyor.

Bugünlerde hayatınızdaki önem sıralamasını doğru yapmanız gerekiyor. Değişik konularda çelişkiler içine düşmeniz söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde daha büyük sevinçler yaşayabilirsiniz. Bugün içinizde bir coşku var. Bu duyguyu haklı olarak yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Birçok kişi de bu coşkunun tek taraflı yaşanmadığını ve onu hak edişin de tek taraflı olmadığı inancı içindeler. Yeni yıl size duygusal konularda biraz cömert gelmiş gibi.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışma hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ofiste hiç beklemediğiniz bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Bu bir terfi haberi ya da başarılarınızın kutlanacağı bir durum olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeye devam edin. Duygusal olarak bazen dengesiz bir ruh halinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Geçici bir dönem biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir. Özellikle partnerinizle güç savaşlarına girmemeye çalışın. İki tarafta birbirine söz geçirmeye çalışırken kalplerinizi kırabilirsiniz. Ay, 19:52-22:43 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yapacağınız şeylerden sonuç alamayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikir ayrılıkları yaşıyorsun!Bugün sinirlerine hâkim olman çok önemli, özellikle yöneticileri ile fikir ayrılığına düşmen zor durumda kalmana neden olabilir. Yaptığın maddi birikimler bu aralar en büyük yardımcın, bunu sen de biliyorsun. Gezegenlerin hareketi ise yeni kazanç yollarını karşına çıkarabilir. Ayrıca geçmişten gelen eğitimle ilgili konular da gündeminde olacak. Yüksek lisans yapmaya karar verebilir, akademik kariyerin ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Bu günlerde dikkatini toplamakta zorluk mu çekiyorsun? İşte bugün öğleden sonra tüm motivasyonun yerine geliyor. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, kendini duygusal olarak yalnız hissedeceksin. Akşam saatlerini tamamen kendine ayıracaksın. Film keyfi yapabilir, kitap okuyabilirsin.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde istediğiniz derinliği ve frekansı yakalayamadığınızdan dolayı bazı sözlü tartışmalara girebilirsiniz. Ya da beklentilerinizi karşı tarafa sunmak adına daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza ait sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. İşlerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Tenkit edici tavrınızdan sıyrılabilirseniz, daha sakin bir gün geçirebilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sağlık sorunları gelişebilir. Sindirim hassasiyetleri, gıda duyarlılıkları olabilir. Güneş Plüto kavuşumu nedeniyle romantik konular, çocuklar ve yaratıcılık alanında sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız. Sosyal çevrede değişiklikler olabilir. İşten gelen gelirde dönüşüm yaşanabilir.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Kova burcundaki seyahatine devam ediyor. Gündelik hayatınızda çok koşturmalı bir sürece gireceksiniz. Ofis arkadaşlarınızdan gereken desteği göremeyebilirsiniz. Bu durum sizin sinirlenmenize neden olabilir. Stres kaynaklı tansiyonunuz çıkabilir. Aksiliklerle sakince baş etmelisiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

9 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>