Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz ödünlerin, bu korumayı ne kadar yaptıkları şüpheli. Geri adımlarınız, belki de bir yerde durmalı. Yanlış kişilerden etkilenmelerin de olumsuzluklarda payı olabilir.

Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Aşırı sorumluluklar, hayatınızındışında kalanına zaman bırakmıyor.

Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir.

Bazı insanları olduklarından fazla yerlere koyuyorsunuz. Bu değerlendirmedeki ölçüleriniz pek anlaşılır görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne sosyal ilişkilerinizde, ne deilişkilerinizde kuruntulara itibar etmemelisiniz. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdaki olayları size karşı geliştirebilir. Çok kendinden emin görünen birtakım insanları derinlemesine tanıma çabalarınız, size kalıcı yaşam dersleri verecek.

4 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük çoğunluğunda Ay, Yay burcunda ilerliyor. Evinize ve ailenize zaman ayırabilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile uyumlu açısı aile içinde sevineceğiniz sürpriz bir gelişme yaratabilir. Ay 20:41 itibariyle boşluğa giriyor. 21:54'te Oğlak burcuna geçiyor. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

4 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başak burçları çok güzel günler geçirecekler. 2016-2017 size iyi gelmişti,2018'i hiç sevmediniz. 2019 da iyi gelecek. Perde arkasında yürüttüğünüz işleriniz, gündemleriniz olabilir. Siz yine de fazla sır saklamamaya çalışın. Maddi anlamdaki pozitif etkilerden faydalanmanız gerekiyor.

4 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı konuları öğrenebilirsiniz. Hayatınızı yeniden şekillendirmek ve ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kuracağınız iletişimler sizi ön plana çıkarıyor olacak.

4 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza daha çok dönme durumundasınız. Ailevi konulara odaklanmak gerekebilir. Farkına varamadığınız konular gündeminizi etkileyebilir. Özel hayatınızla ilgili konulara daha çok önem verebilirsiniz. Bu konuları, hislerinizi abartma eğilimi içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru hareketlilik ve canlanma artmakta. Yer değişiklikleri de gündeme gelebilir.

4 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜN içinde duygularınız dalganacak ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geniş çevreler içinde olmak isteyebilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Olaylar sizi zorlasa bile sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. Olayları sabırla izlemeye devam edin. Düşüncelerinizi toparlamanız zor olsa bile acele etmeyin.

4 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir yandan etkinlik arzularken bir yandan kendinizi sabote edebilirsiniz. Akşamüstü sorumluluklar ağır basacaktır, erken saatleri verimli değerlendirin. Doğru anlaşılmak için ifadede seçici davranmak faydalı olur.

4 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim ev ortamında fırtına hissi veren ani kararlar almanıza neden olabilir. Özgürlük fikrinin dibine vurabilirsiniz. Evdekiler buna karşı çıksa da siz bildiğinizi okursunuz. Kalp kırmamaya dikkat edin.

4 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

4 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 26" R
Ay
Balık
02° 21' 42"
Merkür
Koç
18° 08' 55"
Venüs
Boğa
04° 16' 37"
Mars
Koç
01° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 44"
Satürn
Balık
16° 48' 22"
Uranüs
Boğa
22° 29' 58"
Neptün
Balık
28° 59' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 29"
Lilith
Başak
23° 37' 58"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>