Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha rahat görünebilirseniz, ilginçliğinizin arkasından çekiciliğiniz gelecek gibi görünüyor. Onu çekim alanınıza alabilmeniz için, kendinizi doğallığınızla sınırlayıp yapaylıktan kaçınmanız gerekiyor.

Yetkililerinizin sizden beklentileri sandığınızdan fazla. Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak. Mükemmel referanslarınız var.

Bugünlerde sürpriz para haberleriniz olabilir. Parasız kalmaktan korkuyor olmanıza karşın, hiç böyle bir endişeniz yokmuş gibi harcıyorsunuz. Bu tutumunuz sizi çok kısa zamanda dara sokabilir.

Arkadaş ilişkisi kurmada çekicilik birinci tercihiniz oluyor. Çekici dostlarınızın kaçının çevrenizde kaldığını görmeniz gerekiyor. Size karşı beslenen özel bir ilgi ve sevginin tam karşılığını vermekte biraz eksiklik gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bir arkadaşınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Ama dostunuz muhtemelen yakın zamanda karşınıza çıkıp sizi sevindirecek. Haberiniz olmadan, sizin adınıza girişimlerde bulunup kararlar alan birisiyle sorun yaşayacaksınız. Buna dikkat etmelisiniz. Araştırıp üstüne gitmeniz halinde, aklınıza gelmeyecek problemlerin önüne geçebileceksiniz..

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün 01:26-11:58 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Ay, 11:58 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Bu zamana kadar önemli işlerinizi yapmamanızı tavsiye ederim. Ay’ın Yay burcuna geçmesiyle ailevi konularınız gündemde olabilir. Aile bireylerinden birine vakit harcayacağınız konular ortaya çıkabilir. Bu bir sağlık durumu da olabilir. Evinizde değişikler yapmak isteyebilirsiniz. Küçük dekorasyon değişikleri pozitif bir enerji sağlayacaktır. Satürn- Güneş kavuşumu aşk hayatınıza vurgu yapacak. Eğer ki adını koymadığınız bir ilişkiniz varsa bugünden itibaren kalıcı adımlar atılabilir. Eğer ki kafanız karışıksa ilişkinizde ve işin içinden çıkamıyorsanız, bu kavuşum size net kararlar almanızda destek olacaktır. Çocuğunuzla gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Küsleri barıştırmak istiyorsun! Bugün özellikle yurtdışı konularına odaklanacaksın. Bulunduğun ortamlarda sert konuşmalar gerçekleştirebilir, daha otoriter bir rol üstlenebilirsin. Özellikle yönetici ya da idareci konumunda olan Başak burçları bugün tahammülsüz tavırlarıyla dikkat çekebilir. Titizliğin hayatının her alanına yansırken,arkadaşlarının da tepkisine neden olabilir. Çevrendeki şartları yumuşatmak için farklı bir rol alabilirsin. Güne plansız başlarsan maalesef tüm haftaya bu enerjin yayılabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle kültürel etkinliklere katılabilirsin. Diğer yandan küsleri barıştırmak isteyeceksin. Fakat arkadaşlarını, insanları organize etme çabaların yine bir sonuca varmayabilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların merkezine kendinizi alarak yeniden bazı şeyleri değerlendirmelisiniz. İlişkinizde hangi noktadasınız ve partnerinizin sizden beklentisi nedir bunları açıkça konuşma zamanı diyebiliriz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar tamamlanması gereken işleri bitirmekte fayda var ve motive olmakta zorlanabilirsiniz. İşinizde size destek veren kişilere karşı sorumluluklarınız artabilir. Duygu ve düşünce ayrılığı yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra hareketli ve iletişimi yüksek saatler var. Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Zevklerde abartıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aranmak istemeniz doğal çünkü arayan taraf hep siz oluyorsunuz. Biraz ilgi sizin de hakkınız.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalmış olsanız da bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Mantıklı davranmak yerine duygusal davranabilir ve sevdiklerinizle aranızdaki ilişkileri daha sıcak hale getirebilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi, kendinize olan güveninizi arttıracak.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrede gerginlik yaşanabilir. Aileye yeni eklenen bireylerle çatışmalar olası. Öğleden sonra epeydir haber almadığınız yakınlarınızla görüşebilirsiniz. İş ve karieyr alanında ertelenmiş hedefler gerçekleşebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu geçen yıl başlayan değişim rüzgarını aşk hayatınıza taşıyacak. Aşka bakış açınızı değiştiriyorsunuz. Devir değişiyor ve siz buna direnmeden ayak uydurmalısınız. Yaratıcılığınızı somut birprojesine aktarabilirsiniz. Çocuğunuzun hayatına bir eğitim dahil olabilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstekleriniz, hevesleriniz doğrultusunda ciddiyet ve kararlılıkla ilerlediğiniz bir gün ancak kendinizi bazı koşullarla engellenmiş de hissedebilirsiniz. Öğle sonrasında ev ve aileye dair keyifli gelişmelerle kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 59' 52" R
Ay
Aslan
23° 24' 06" R
Merkür
Koç
29° 33' 01"
Venüs
Boğa
19° 32' 18"
Mars
Koç
11° 16' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 46"
Satürn
Balık
17° 46' 16"
Uranüs
Boğa
23° 13' 04"
Neptün
Balık
29° 19' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 24"
Lilith
Başak
25° 00' 27"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>