Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar yararlı olacak. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor.

Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatlarınız olabilir. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı söz konusu.

Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Bir yakınızdan para konusunda eleştiriler alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız gerekecek. Çevrenizdekiler sizden her konuda daha fazla enerji ve ataklık bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi olumsuz etkileyebilir. Bu gelişmelerin sonu aydınlık gözüküyor. Bir yanınız atakken, bir tarafınızla da çekingen özellikler gösterebiliyorsunuz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde vaktinizi aileniz ve eviniz ile ilgili konulara harcayabilirsiniz. Saat 11:22'deki Ay-Jüpiter kavuşumu, aile içinde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. Ailede bir beklenti varsa şansınız açık. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının etkinleşmesiyle ruh haliniz gerginleşebilir. Evinizde de riskli işlerden kaçının. Küçük ev kazaları yaşanabilir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok çeşitli ve birbirinden farklı düşünceler içine girebilir, harekete geçme konusunda kararsız kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler düşündüğünüzden farklı olabilir. Fakat, bunların üzerinde durmayacak ve yüksek bir moralle olayları bir kez daha gözden geçireceksiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konuların gündemde olacağı gün genelinde onlara karşı sorumluluklarınıza dair biraz daha hassas olmanız gerekebilir.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başladığınız işlerde, beklemediğiniz kişilerden gelecek kısmetler var. Ruhsal gelişiminiz için olumlu bir gün, iyi değerlendirmekte fayda var. Finansal konularda eskiden aldığınız kararlar dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Özgürlük isteği içinde olabileceğiniz bir gün. Yeni şeyler denemek isteyeceksiniz. sakin olmaya özen gösterin.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce yapmak istediğiniz halde bir türlü gelişmeyen işler ile ilgili yeni gelişmeler olacak ve moraliniz yükselecek.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yenilenme arzunuz yüksek. Aileden gelen önerilere kulak vermekte fayda var. Güvensiz ve savunmacı davranmayın, yeni fikirler denemek için fırsatlar yaratın. Yakınlarınıza karşı sebepsiz bir öfke gelişebilir ortak anlayış için izin verin.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcunda seyahati sizi ev ve kariyer konularına yöneltecek. Belki evinizde misafir ağırlamak isteyecek belki de siz yakınlarınızın evine misafirliğe gideceksiniz. Evinizde dekorasyon değişikliği yapabilir ya da mobilyalarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Daha geniş alan ve daha az eşyaya ihtiyacınız olduğuna karar verirsiniz. Dünya mutfaklarının orijinal damak zevkini dostlarınızla jazz dinleyerek paylaşabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 35" R
Ay
Aslan
19° 47' 49" R
Merkür
Koç
29° 11' 10"
Venüs
Boğa
19° 10' 16"
Mars
Koç
11° 02' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 33"
Satürn
Balık
17° 45' 01"
Uranüs
Boğa
23° 12' 01"
Neptün
Balık
29° 18' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 29"
Lilith
Başak
24° 58' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>