Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz, fazla planlı, programlı ilişkilere uygun düşmüyor.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler ağı içinde yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar. Bu kazanım, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün Oğlak burcunda ilerliyor. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontakları agresif durumlar yaratabilir. Partnerinize karşı istemeden söyleyeceğiniz sözler kalbini kırabilir. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak'a kadar aşk hayatınızda ciddi adımlar atabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Paylaşımlarına dikkat etmen gerekebilir!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Gün içerisindeki şartlara uyum sağlamakta zorlanacağın bir gün seni bekliyor. Gün içerisinde çalışma ortamında bazı konularda fikirlerini açıkça dile getirmemen çalışma ortamında gerginlik yaşanmasına neden olabilir. Sana önerim; düşüncelerini paylaşırken, kim ile paylaşım yaptığına dikkat etmen! Bugün tesadüfen karşılaşabileceğin biri seni geçmişe götürebilir. Hoşlandığın biri varsa sürprizlere hazır ol. Eğer bir türlü cesaret edemediğin, konuşmaya çekindiğin mevzular varsa, tekrar düşün, karşı taraf iletişim için çok açık olacak. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla iletişim halinde olacaksın. Bu sayede biraz olsun özlemini giderebileceksin.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve sosyal çevre ilişkilerinizin aktif olduğu özel bir gün. Çocuklarınızla olan iletişimlerinizde önemli sorumluluklar alabilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili bir konu ile daha yakından ilgilenmek gereği duyabilirsiniz. Ancak kabul edilmesi gereken durumlar da var.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışkan ve neşeli Başaklar bugün enerjiniz düşük. Başkalarına dair sorumluluklar sizi sıkabilir. İlişkilerde uyum ve adalet sağlamak için çabalarken yorulabilirsiniz. Başkalarının işlerini bitirmek zorunda kalabilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcuna geçen Merkür 24 Ocak'a kadar sosyal ilişkiler ve özel hayatınıza çeki düzen verecek. Siz bu enerjiden oldukça memnun olacaksınız. Zira sisli bir denizde ilerlediğiniz zamanları geride bırakıp açık ve net kararlarla geleceği planlama zamanı.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 40"
Ay
Kova
28° 30' 12"
Merkür
Koç
17° 59' 54"
Venüs
Boğa
03° 56' 36"
Mars
Koç
01° 33' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 56"
Satürn
Balık
16° 46' 59"
Uranüs
Boğa
22° 29' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 34"
Lilith
Başak
23° 36' 10"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>