Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başı buyruk davranışlar devamlı bir şeyleri eksiltiyor. Aldığınız kararları ona danışmanız konusunda daha fazla uyarı beklememelisiniz. Bazı tavırlarınızla, birtakım sorumlulukları unutmuş görünüyorsunuz.

Çok yönlü düşünceleriniz, yavaş, yavaş ilgi görüyor. Çok yakında verimli görüşmeler var. Bugün size özel olarak bir konuda danışılabilir. Konuyla ilgili donanımlı olduğunuz düşünülüyor.

Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirebilir. Ama sıkıntılı dönemi bitiriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça rahatlayacaksınız.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız olası bir yolculuktan bazı kayıplarla dönebilirsiniz. Çok umut bağladığınız beklentilerde, düş kırıklığını da bir ihtimal olarak kenarda tutmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size gülünç geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bir zamanlama hatası yaptığınızın farkında görünüyorsunuz. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın, Kova burcundaki hareketi devam ediyor. Ofiste yoğun olabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza dikkat edin, yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Duygusal olarak da karışık bir ruh haline sahip olabilirsiniz.Aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Bugün karşı tarafa söylediğiniz cümlelerde dikkatli olmalısınız. Bir anlık gerginlikte istemediğiniz kelimeler sarf edebilirsiniz. Partnerinize fazla baskı uygulamayın. Otoriter tavrınız karşı tarafı bunaltabilir. Aynı şekilde çocuğu olanlar da onunla iletişim kurmakta zorlanabilir. Ebeveyn olarak alttan alırsanız her şey yolunda gidecektir. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Risk almaktan korkmuyorsun!Hızlı bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Güne başlarken, birden kendini hesap kitap işlerinde bulabilirsin. Alacakların ve borçlar arasında kendini kaybetmeden önce bir planlama yapman gerektiğinin bilincindesin. Gezegen konumları ekonomik destek beklediğin kişilerden cevap almanı zorlaştırabilir, dikkat! Ama ne olursa olsun mücadele etmekten ve risk almaktan korkmayacaksın. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinle fikir ayrılığı yaşayacağın konular gündeme gelebilir. Paranı gereksiz yerlere harcamamaya dikkat etmelisin. Daha önce uygun fiyata gördüğün bir şeyi iki katı fiyatına almak zorunda kalabilirsin. Ya da evinde hiç beklemediğin tadilat işleri çıkabilir. Küçük de olsa, her türlü para kaybı seni mutsuz edecek.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ve hukuki konularda beklentilerinizi karşılayacak olaylar gündeminizde olabilir. Ailenizden destekler alabilir ve finansal beklentileriniz gerçekleştirebilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatleri yavaş ilerlese de sakin kalmakta fayda var. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebileceğiniz zamanlar var. Mahkeme ve davalık süreçleriniz var ise, bekleyişler sürebilir. Yararlı uğraşlarla zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, sezgileriniz sayesinde kolayca atlatabileceksiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz. Bu kararınızı gözden geçirin ve onlara şans verin.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burcu hayatınızın büyük bir bölümünü işiniz ve çevrenizle olan diyaloglarınız istila etmiş durumda. Ancak bu durumdan rahatsız değilsiniz. Arkadaşlarınızla olmak, partnerinizle zaman geçirmek ve çalışmak size çok iyi geliyor. İnsanlara yardım etmekten, onlarla ilgilenmekten hoşlanıyorsunuz. Ailenizdeki iletişim kuvvetleniyor. 

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre, romantik konular, çocuklar alanında Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Taviz vermeden ilerlerken objektif olmayı öğreniyorsunuz. Gün boyu rutinlerde yenilenmeler olası.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Durup dururken çıkan tartışmalardan kesinlikle uzak durun. Egosu yüksek, kibirli insanların yanlış tutumlarını hiç eleştirmeyin.Onlar kendi hatalarını görmeyi öğrenmeliler. Zihninizin hızlı çalıştığı bir gün. Kendi fikirlerinizi kendinize saklayın. Eleştirilere açık değilsiniz. Sosyal ilişkilerinizi kafanızı dağıtmak için kullanın. Rutin işlerinizi hallederken aksilik çıkaran insanlarla boşa zaman harcamayın.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın. Bu değişiklikler sizi de rahatlatacak.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 32" R
Ay
Oğlak
16° 54' 30"
Merkür
Koç
16° 40' 31"
Venüs
Boğa
00° 14' 19"
Mars
Balık
29° 14' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 31' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 26"
Lilith
Başak
23° 16' 09"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>