Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi hırçın davranışlara yöneltebilir. Sevgilinizinilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız.

Ortalama beklentiler içindesiniz. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var.

Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor. Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı renklendirme isteğiniz bugünlerde doruklara çıkabilir. Ciddi engellenmeleriniz var, birtakım şeyleri göze almanız gerekiyor. Arkadaşlık konularındaki zararlı bazı yaklaşımlar, yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakabilir. Mevcut koşullarınızı daha sempatik görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kovaladığınız ilginç girişimde şansa ihtiyacınız olacak.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:47-04:28 arası Ay boşlukta hareketine devam ediyor olacak. Sonrasında Ay, Boğa burcuna geçiyor. Bugün sizler için istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gün. Umut dolu hayata pozitif bakış açınız, olumlu gelişmeleri kendinize çekebileceğinizi gösteriyor. Akademik hayatınızda, yurt dışı işlerinizde başvurularınız veya beklediğiniz haberler olumlu sonuçlanabilir. Akşam saatlerinde Ay, Venüs ile olumlu açısı aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşatabilir. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konuda da sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğru kararlar almaya çalışacaksın!İlgini çeken konuda daha derinlikli düşünmek için harika bir gün olabilir, Başak burcu. Yolda yürürken üzerine çamur sıçraması, araba kullanırken arkadan gelen manasız korno sesleri toplum düzenine karşı isyanını ortaya çıkartabilir. Kimse ile tartışmak istemiyorsan, yoluna devam etmen gerekir, yoksa gün içindeki sorgulayıcı hallerin kendi kendine dertlenmene neden olabilir. Ummadığın birisiyle yapacağın telefon görüşmesi gün içinde kafanı biraz kurcalayıp, kendini sorgulamana neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin içe kapanık hallerinden kendini sorumlu tutabilirsin. Bugün acele etmeden alacağın doğru karar ev halkını da ilgilendirecektir. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan ve özellikle abur cubur tüketiminden uzak durmalısın!

11 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Geçmişten gelen konularda olumlu gelişmeler yakalayabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İşyerinizde eğitimler düzenleyerek, fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak teknik bilginizi geliştirmek size iyi gelecektir. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmaya başlayabilir, arkadaşlarınızı da dahil etmek isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayrıntılara çok takılmamak bugünlerde sizin sınavınız olabilir. Bunun için zor da olsa çaba gösterin.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

11 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi potansiyelinin en üst düzeyine çıkmak isteyen başakların denenmemişi deneme imkanları var. Olaylar kontrol etmekten çok akışın takipçisi olun. Gün boyu değişime ayak uydurmak faydalı olur.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev bütçesini sarsacak uç kararlar almanız, fazladan harcama kalemleri yaratmanız ve düşüncesiz masraflar yapmanız, günün ana konuları olabilir. Mantığınızı kullanmalı, üzerinde düşünülmemiş hamlelerde bulunmamalısınız. Detaylı hazırlanmış planlarla ise maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 25" R
Ay
Balık
07° 02' 02"
Merkür
Koç
18° 20' 11"
Venüs
Boğa
04° 40' 45"
Mars
Koç
02° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 19"
Satürn
Balık
16° 50' 02"
Uranüs
Boğa
22° 31' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 34"
Lilith
Başak
23° 40' 08"
True Node
Koç
15° 22' 00"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>