Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar edemiyorsunuz. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız.

İşlerini yoluna koyabilmeniz, doğru zamanlamalara bağlı. İşinizdeki yetkinliğiniz ve sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Yakında, geliştirmeyi düşüneceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz.

Kolay harcıyorsunuz ve bunun değişmez bir doğallık olduğunu savunuyorsunuz. Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir.

Değerini sonradan kavrayacağınız yeni bir ilişkinizde, nedensiz soğukluklar içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazlasıyla ilgi alanınızda olduğu halde, ilgilenmez göründüğünüz gelişmeler ivme kazanıyor. İlginizi belli etmeniz yararlı olacak. Tamamen kendinize yöneldiğiniz dönemleriniz oluyor. Etrafınızdakiler her zamanki anlamlarını yitirebiliyorlar. Özel ilgi alanlarınıza yönelme arzularınız, bugünlerde size zengin fırsatlar sunabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Balık burcunda olan Ay, partnerinizle güzel bir gün geçirebileceğinizi gösteriyor. Ay-Neptün kavuşumunun yaşandığı gün içerisinde, sevgilinizden veya eşinizden romantik bir sürpriz görebilirsiniz. Yalnızsanız hayalinizdeki bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. İşinizi ortağınızla beraber yürütüyorsanız olmaz dediğiniz projeler bugün gerçek olabilir. Geliriniz artabilir. Neptün kavuşumunun ardından Jüpiter ile açısını kesinleştiren Ay, ilişkilerinizde hislerinizi yansıtırken aşırıya kaçmanıza neden olabilir. Çok sevseniz de bunu partnerinize belli ederken karşı tarafı sıkmamaya özen gösterin. Aşırıya kaçmayı seven Jüpiter bugün duygusal hayatınızda bu tarz abartılı davranışlar yapmanıza sebep olabilir. Ayrıca aile içindeki bir konuda da verdiğiniz tepkiler gereğinden fazla olabilir. İstemeden kalp kırabilirsiniz. Satürn-Neptün uyumlu açısını çalıştıran Ay, bazılarınızın aşk hayatında bir karar alma evresinde olduğunu gösteriyor. Mantığınızla karar aldığınız sürece sonuçları sizler için iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı bir gün seni bekliyor!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Hızlı bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Güne başlarken, birden kendini hesap kitap işlerinde bulabilirsin. Alacakların ve borçlar arasında kendini kaybetmeden önce bir planlama yapman gerektiğinin bilincindesin. Müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, gün içerisinde bazı anlaşmazlıklar ve iptaller canını sıkabilir. Gün içerisinde yaşayacağın güzel bir gelişme sana yeni umutlar yaşatacak ve bakış açını değiştireceksin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi aklında yer edecek. Kendini sık sık onu düşünürken bulabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bir süredir, kaprisleri anlamsız gelen bir yakınına rest çekmeye kendini hazır hissedebilirsin. Ancak bugün doğru zaman olmayabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsin.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili geçmiş ve gelecek sorgulamalarına fazlasıyla açık bir gün. İkili ilişkilerde kandırılma ve yalanlar gündemdeyken aynı zamanda bazı güvensizlikler de oluşabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konular daha çok gündeme gelebilir. Uğraştıran durumlardan uzak kalmanızda fayda var. Mahkeme ile ilgili işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı bitişler yaşanabilir. İşlerinizdeki aksamalar yüzünden kendinizi hırpalamayın.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve yeteneklerinizi kanıtladınız. Şimdi ise insanların hakkınızda bir uzman gibi söz etmesinden dolayı keyif duyacaksınız.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde geçmiş sorunları gözden geçirebilirsiniz. Huzur arayışınız başkalarının telaşı nedeniyle bozulabilir. Sağlık sorunları gelişirse ertelemeden çözüm bulmak faydalı olur. Gün boyu kaygı ve yönsüzlük olası.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Balık burcunda seyahat ederken ikili ilişkilerinizde ekstra hassas ve duyarlı bir kimliğe bürünmek istersiniz. Karşınızdakiler sizden özel ilgi beklerler. Bakım vermek ruhunuza işlediği için herkesin hayatını kolaylaştıracak bir gündesiniz. Hizmet ruhunuz ön plana çıkar.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürprizlere hazırlıklı olun. Neyin ne zaman nasıl olacağını bilemiyoruz. Evrendeki her şeyi boşuna kontrol etmeye çalışmayın. Sizin otoritenizin veya düzenlemelerinizin dışında olaylar olması da gayet normaldir. Önemli olan karşılama şekliniz. Açık olun. Fırsatlara açık olun. Her gelen teklifi kestirip atmayın. İş hayatınız ve günlük rutinlerinizde başarılı olacaksınız.

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 03"
Ay
Kova
28° 06' 31"
Merkür
Koç
17° 58' 59"
Venüs
Boğa
03° 54' 33"
Mars
Koç
01° 32' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 32"
Satürn
Balık
16° 46' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 57"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 29"
Lilith
Başak
23° 35' 59"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>