Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzelteler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

Yarım bırakılmış, ertelemiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

Dostluk ilişkilerinde bazı insanlarla ilgili yaptığınız tahlillerden çok emin görünüyorsunuz. İnsanlara kendini anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize gösterdiğiniz ilgiyi saklamanıza gerek yok. Herkes tarafından yeterince tanınıyorsunuz. Yarı güvenle baktığınız ilişki ve konularda hem güven hem haz bulabilirsiniz. Yakınlarınızın işlerinizdeki aşırı yoğunluğunuz konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet size enerji depoluyor.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün genelinde ofis ortamında yoğun olabilirsiniz. Yüksek tempoda çalışırken kendinizi ihmal etmeyi unutmayın. Bugün sağlığınızda ön plana çıkıyor. Kronik rahatsızlığınız varsa bugün yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Rahatsızlığınız yoksa bile bugün dikkatli olun. Duygusal olarak biraz karmaşık olabilirsiniz. Kararsız kaldığınız durumlardan ötürü gönül ilişkilerinizde kafanız karışık olabilir. Saat 01:29 olunca Venüs, Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart tarihine kadar şansınız açılıyor. Hangi konuda şansa ihtiyacınız varsa mutlaka harekete geçin. Olmaz dediğiniz her şey gerçek olabilir. Diğer bir konu ise aşk hayatınızda da şansınız çok açık olacak. İnsanlar dönüp dönüp bir daha size bakabilir. Oldukça çekici olduğunuz bir dönemdesiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de hayırlı haberler alabilirsiniz. Çocuğunuz olmuyorsa bu dönem tekrardan denemeniz sonuç verebilir. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin konuşmalardan sıkılıyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirirken, bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay yaşanacak. Bir süredir beklemede olan bazı işlerinin bugün alacağın haberle hızlanıyor olması, telaşlandırabilir. Aklın da böyle karışırsa, her şeyi birbirine karıştırma ihtimalin yüksek. Gökyüzü sevdiklerine biraz daha duyarlı olman için seni uyarıyor. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi bir anda kalbini fethedebilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinin ailesiyle bir araya gelebilirsin. Rutin konuşmalar biraz sıkılmana neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde istediğin her şeyi elde etme gücünü kendinde bulabilir ve gerçekleştirmek adına adımlar atabilirsin. Bugün seni şaşırtacak karşılaşmalar yaşayabilir, beklemediğin kişilerden telefon alabilirsin.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başak burcu kariyerinizde birden fazla fırsat yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Fırsatlarınız çoğalacaktır. Genel manada güzel bir dönemden geçiyorsunuz. Ani değişimler söz konusu olabilir ancak bir çoğu hoşunuza gidecek ve kişisel menfaatinize olacaktır. Günlük hayatınız farklılaşabilir. Geleceği hayal etmekten çekinmeyin. Fırsatlar ancak değerlendirildiğinde işe yarar, unutmamakta fayda var.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içindeki inatlaşmalar kopmalara neden olabilir. Sakin olmakta fayda var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınıza yeni konular katabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerine doğru daha kişisel olaylarla ilgilenebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bereket sizden yana olacak. Uzun zamandır çözümsüz gibi duran konular kolayca çözüme ulaşacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sevdiklerinizle ilgili işler, düzen gerektiren konularda çatışmalar olası. Ertelenmiş sorunlar gündem olabilir. Öze dönüp koşulları gözden geçirmek ve içsel farkındalığa yoğunlaşmak faydalı olur.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akrabalarınızın, özellikle hanım arkadaşlarınızın davranışlarından alınabilir, gereksiz tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Parasal konulara yönelik sıkıntılarınız olsa bile bunları fazla büyütmeyeceksiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birliktelikten memnuniyet duyduğunuz kişilerle oldukça hoş sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu ortamlara, sadece sevdiğiniz kişi ile de katılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile bazı şeyleri konuşmak istiyorsanız, sosyal ortamlara girmek yerine kendisiyle yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 50" R
Ay
Balık
02° 27' 39"
Merkür
Koç
18° 09' 09"
Venüs
Boğa
04° 17' 08"
Mars
Koç
01° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 50"
Satürn
Balık
16° 48' 24"
Uranüs
Boğa
22° 29' 60"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 30"
Lilith
Başak
23° 38' 01"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>