Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda oldukça prim yapan güven duygusunun, sizde pek bulunmadığı şeklinde inançlar geliştirmişsiniz. İçinizdeki yaşama coşkusu, aşka geleneksel yaklaşımlarınızı engelliyor.

İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Ama şu sıralar bu inancınızın uyarılarına kapalı olmanızda fayda var. Girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Ciddi problemleriniz yok. Fakat önümüzdeki günler içinde zamansız ve yersiz birtakım harcamalar, geçici sıkıntılar getirebilir. Bütçe hesaplamalarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

Daha rahat, daha girişken olması yönünde, çekingen birini geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık duygularının egemen ve belirleyici olduğu günler içindesiniz. Yeni tanışmalar, varolanlara yönelik sorgulamalar iç içe ve sık, sık gündeminize gelebilir. Edilgen kişiliklere kolay, kolay göstermediğiniz hoşgörü, bugünlerde yaşayacağınız olayla bir anlamaya çalışma uğraşına dönüşüp sizi kendinizle yeniden tanıştıracak.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mutlu bir güne başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hatta uzun zamandır hayalinizdeki aşkı bulamamaktan yakınıyorsanız bugün karşı tarafa bir şans daha vermelisiniz. Belki ilk başta içinize sinmemiş ya da vaktinizi harcamak istememiş olabilirsiniz. Fakat tanıdıkça aslında uyumlu olduğunuzu görebilirsiniz. Çocuğunuz için de geçerli bu durum. Onun için umut ettiğiniz şeyler gerçek olabilir. Özellikle sağlık problemiyse bu durum bugün itibariyle her şey pozitife dönebilir. Yalnız akşam olduğunda Ay Oğlak'ta hareketini sürdürürken biraz ortamı gerebilir. Plüton ve Mars ile olan etkileşimi partnerinize ve çocuğunuza karşı agresif olmanıza neden olabilir. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin günün olabilir!İnsanlarla diyaloğunun artacağı bir gün seni bekliyor. Geri planda durman gereken yeri her zaman bilirsin. Bu anlamda kendi yıldızını parlatmaya çalışanlara fırsatlar vereceksin. Ama unutma bugün senin günün olabilir. Uzun zamandır beklediğin sinema gösterisine iki kişilik biletle eve dönen eşine göstereceğin sevgi aranızdaki soğuk rüzgârların yerini sıcak esintilere bırakabilir. Gün içerisinde bazı konularda açık sözlü olmakta bir sakınca görmesen de söylediklerin etrafındaki bazı insanları rahatsız edebilir. Özellikle sevgiline karşı sarf edeceğin cümleleri bugün iki kez düşünmende fayda var. Bir süredir yapmak istediğin diyet programına başlamak için mükemmel bir gün olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili bazı kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Buna dair gelecek hedeflerinizden de fedakârlık yapmak isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, sevdiklerinizle daha fazla ilgilenebileceğinizi anlatmakta. Gereksiz endişelere kapılmamalısınız.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tartışmaya sebebiyet verebilecek durumlar bugünlerde sizi rahat bırakmayabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ruhsal ve dokunsal ihtiyaçlarınızı partnerinize daha net bir şekilde ifade edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizi iyileştirmek için fırsatlarınız olacak. Aile büyüklerinizden yoğun destek görebilirsiniz. 18.00 sonrasında etkinlik ve davetlerde yer alabileceğiniz, keyifli bir enerji sözkonusu.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ailevi sorumluluklar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Yarım kalan eğitimler gündem olabilir. Zaman yönetimi önemli. Kaygı yapmadan günü verimli geçirmek için kısa molalar faydalı olur.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim partnerinizle çocuk yüzünden bir sorun yaşamanıza neden olabilir. Arkadaşlıklarınız yüzünden kıskançlık, haset dolu tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün dansa başlamak, egzersiz yapmak, kaslarınızı çalıştırmak için hemen harekete geçin.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir alanda ve herhangi bir kişiye karşı sahip olduğunuz sorumluluklar artabileceği gibi, birbirlerini de engellemeye eğilim gösterebilirler. Vaktinizi nasıl bölüştüreceğinize karar verirken zorlanmanız mümkündür. Aklınıza ve mantığınıza kulak vermelisiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>