Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hissettiklerinizi yaşamakla, kurala uymak arasında seçimi siz yapacaksınız. Aşktaki kural dışılığa karşı sorularınız var. Bu soruları, nasıl oluştuğunu kavrayamadığınız yeni duygularınız soruyor.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği birortamında, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında dışa açık görünüyorsunuz. Gönlünüzdeki harcamaları hayata uygulayabilmeniz mümkün değil. Bu gönül zenginliğiyle kullanılmaya biraz açık duruyorsunuz. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kişilik tahlillerinizde sizi etkileyen saplantılarınız var. Eskide kalmış olumsuz yaşanmışlıklar, sübjektif sonuçlara varmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece duyarlılık gerektiren konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün ilk yarısında daha çok aşk hayatınızla ilgili meselelere zaman harcayabilirsiniz. Bir karar alma arifesinde olabilirsiniz. Sabah karşılaştığınız bir duruma içerleyebilirsiniz. Beklenmedik olaylara açık bir zaman dilimindeyiz. Vereceğiniz sert tepkiler sadece durumu zorlaştırabilir. Çocuğunuzla da anlaşamadığınız bir gün geçirebilirsiniz. 13:52-16:02 arası Ay boşlukta seyrine devam edecek. Bu dönem ne aşk ne de başka konuda eyleme geçmek için uygun bir saat dilimi değildir. Saat 16:02 itibariyle Kova burcuna geçen Ay, sağlığınıza önem vermeniz gereken bir sürece girdiğinizi gösteriyor. Hafta içi kendinizi çok yorduysanız biraz dinlenmeye vakit ayırmanız gereken bir akşam sizleri bekliyor. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yenilik katıyorsun!Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka günü işaret ediyor. Gün içerisinde kendini fiziksel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Zafer kazanmak gibi gelen haberler, keyfinin yerine gelmesine yetebilir. Eğer bir makale üzerine çalışıyorsan kendine hazırladığın sakin ortamın keyfini çıkartmanın tam zamanı olabilir Bazı şeyleri yeniden değerlendirmek zorunda kalman, bazı dostların ya da arkadaşların için mesaj niteliği taşıyacak. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin fikirleri yeni kararlar almanıza neden olacak. Diğer yandan duygusal iletişimde olduğun kişiyle aranda sosyal medya yüzünden kıskançlıklar oluşabilir. Evde tadilat yapalım derken işin boyutu büyüyebilir. Akşamüzeri arkadaşınla hayatına yenilik katacak planlar yapabilirsin. Yogaya, resim kursuna yazılmak iyi gelecek.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde sizi şüpheye sürükleyen bazı olaylar söz konusu olabilir. Kararsızlıklarınız yanlış kararlar almanıza sebebiyet verebilir.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerin olumlu yanlarını görmek bugün sizin misyonunuz olsun. En az bir iltifat edin.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınız konusunda gereken önemi göstermeniz gereken bir gün. Çevrenizde size yardımcı olan kişilerden yardım almaktan çekinmemelisiniz. Şifa, arınma, temizlik gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz hareket etmek, yeni şeyler keşfetmek ve farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Siz rutinlerinizi seversiniz ancak bugün biraz daha farklılaşmak istiyorsunuz. Açık havada yapılabilecek aktiviteler çok hoşunuza gidebilir. Bilinçaltınızdaki kodlamaların geleceğinizi şekillendirmesine izin vermeyin. 

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ummadığınız bir ilişki baş döndürücü bir hızla değişerek, kişisel kararlarınızı kökten etkiler. Sıradan görünen ne varsa bugün hepsi değişime açık olacaktır. Ortak paylaşımlardan yana beklenmedik haberler alabilirsiniz. Üçüncü partilerin plansız ödemelerine hazırlıklı olun. Evdeki can sıkıcı detaylarla uğraşmaya pek vakit ayıramayacaksınız.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

GÜNLÜK işlerinizle ilgili birçok beklenmedik şart oluşabilir ve kendinizi, haftanın ilk günlerinde yoğun bir koşuşturmaca içerisinde bulabilirsiniz. Diğer taraftan, özel hayatınızla ilgili bazı konular aklınızı meşgul edip durduğundan hiçbir şeyi tam olarak yapamayabilir, işlerin birikmesine de neden olabilirsiniz. SEVGİ ilişkinizle ilgili bazı dengesizlikler, sürekli kafanızın içinde dönüyor olabilir. Bu ilişkinin, zorlama veya baskı ile yürüdüğü bir dönemden geçiyor olması veya maddi konuların ilişkiye gerginlik şeklinde yansıması mümkündür. Sorun her ne olursa olsun, çözüm, sert tepkiler, kavga veya misilleme yollarıyla gelmeyecektir.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>