Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda sizi yönlendirme gayretinde olanların etkisinden kurtulmanız gerekiyor. İlgilendiğiniz kişi size yeterince yaklaşmışken hala beklenti içinde görünmeniz, atılmış adımların da geri alınmasına neden olabilir.

Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarını,yaşamı deneyimlerinizle çelebice karşılıyorsunuz. Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak.

Para konularındaki titizliğiniz sorunları azaltıyor. Yakın zamanda bazı sıkışmalar olası. Bazı ödemelerdeki zaman darlığı, iyi niyetli yaklaşımlarla çözülecek.

Sizi konu eden söylentilerin arkasında, sizin geniş yaklaşımınızın arttırıcı etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkarcı beklentilere karşı dikkatli olmalısınız. Problem olarak asıl sizi ilgilendiren, fakat birkaç kişiyi daha etkileyen çıkarcı bir yaklaşım, bugünlerde tartışma konunuz olabilir. Fazlaca umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Tepkisiz kalmanız halinde çok sınırlı kazanımlarla yetinmek durumunda kalacaksınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün erken saatlerinde 02:58-05:01 arası Ay boşlukta hareketine devam edecek. 05:01 sonrası Balık burcuna geçen Ay, ilişki ve evlilik konularınıza ışık tutacak. Evlilik hayatınızda duygusal bir zamanda olabilirsiniz. Eşinizle daha fazla bir arada olmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa bugün maddi olarak size fayda sağlayacak projeler karşınıza gelebilir. Ay'ın Venüs'le olan pozitif açısı sayesinde aşk dolu bir gün geçirebilirsiniz. Şansınız açık, karşı taraftan beklediğiniz davranışları görebilirsiniz. Siz olumlu düşündükçe her şeyin iyiye gittiğini göreceksiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından uzaklaşmaya çalışacaksın!Kaygılarından arınıp, geçmişe önem vermeme konusunda gayret içindesin. İçinde bulunduğun durumu tutarlılıkla sürdürmeye devam edersen senin için olumlu sonuçlar ortaya çıkacak. İşlerden veilişkilerinden dolayı artık yoruldum dediğin bir gündesin. Yine de durumu iyileştirmek için çabalamaktan geri kalmayacaksın. Uzak çevren ve kendini eğiteceğin alanlar bugün başkalarına göre daha ön planda olduğunu hissedebilirsin. Parasal konularda hırslı tarafların ön plana çıkartmak isteyebilir, hak ettiğin maaşı ve terfi için yollara revan olarak şirketinin genel merkezine kadar kulis yapmak ihtiyacı duyabilirsin. Yeni sevgilin ile aranızda geçen bazı konular, aklının karışmasına ve kendini onun yanında rahat hissetmemene neden olabilir. Gündem bu kadar yoğunken, zihnini arındırmaya çalışmalısın. Unutma her şeyin başı sağlık ne de olsa.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınız ve kalbiniz arasında kalabilir ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yalan ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İlişkinizde keyifsiz anlar yaşanabilir. İlişkinizde denge ve uyum arayışı içine girebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sadece aile meselelerine yönelebilir ve sosyal hayatınızı bir kenara bırakabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerin, evliliğiniz ve beraberliğinizle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Tek başına hareket etmektense, eşinizle, ortağınızla veya sevgilinizle birlikte olmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca bugün birilerinden bilgi almak veya birilerine danışmak için uygun bir gün olabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haritalarınızın ilişkilerle alakalı kısmı o kadar yoğun ki; ben sizi sürekli evlendirmek, nişanlamak zorunda kalıyorum. İşin şakası bir yana, ikili ilişkilerde aklınıza gelebilecek tüm ciddi kararlar, aksiyonlar alınabilir. Bunlar evlenmek, nişanlanmak, sözlenmek gibi pozitif kararlar olabileceği gibi, boşanmak, nişan, söz atmak gibi negatif kararlar da olabilir. Özetle hayatınızın bu bölgesinde birtakım faaliyetler söz konusu olacaktır.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tüm gün Balık burcunda seyahat edecek olan Ay, partnerinizin duygusal iniş, çıkışlarını tetikleyecek. Bağımlı olduğu fikir ve konulara takılı kalır. Onu ikna etmek sizin için zordur. Olayları kendi akışına bırakmakta fayda var. Bazen zihin yerine kalp daha doğru karar verir. Alkolü abartmadan keyifli yemeğe zaman ayırarak kendinizi ödüllendirin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve bunların detayları, tüm vaktinizi alabilir. Zaman zaman sıkılsanız da, işleri erteleme veya ağırdan alma eğilimi göstermemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gücünüz ve konsantrasyonunuzu azalacağından, yapmanız gereken işler son derece can sıkıcı hale gelebilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 31" R
Ay
Balık
04° 20' 49"
Merkür
Koç
18° 13' 39"
Venüs
Boğa
04° 26' 53"
Mars
Koç
01° 52' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 41"
Satürn
Balık
16° 49' 05"
Uranüs
Boğa
22° 30' 27"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 57"
Lilith
Başak
23° 38' 54"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>