Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızda, bir kısım çevrenizce statüko gibi görülen gerçekçilikleriniz var. Duygulu, ama daha çok da akılcısınız. Sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar epeyce uzağınızda duruyor.

Önem verdiğiniz projelerin bir kısmında hedefe yaklaşıyorsunuz. Dostluklarıkonularında iyi koruyorsunuz. Ortaklık ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz.

Sabrınızın karşılığı gecikmeyecek. Şansa duyduğunuz ihtiyacı, başka desteklerle gidereceksiniz. para sıkışıklıklarınızı dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor.

Bütün olumlu özelliklerinizi üzerinizde taşımanız gereken, oldukça yaşamsal görüşmeler söz konusu. Gelecek kaygılarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konulara yönelik yeni istekler içine girebilirsiniz. Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş-Jüpiter arasındaki açı sayesinde şansın yanınızda olacağı bir güne başladığınızı bilmelisiniz. Bu şans özelliklehayatınızda ve sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde etkili olabilir. Güneş size çalıştığınız ortamda destek olacağını ve başarılı bir gün geçirebileceğinizi unutmayın. Sağlık problemlerinizde de pozitif gelişmeler olabilir. Günün genelinde aklınızda evlilik ve ilişki hayatınızla ilgili konular olabilir. Kafanızda belirsiz, netleştiremediğiniz konular olabilir. Çünkü 01:13-17:33 saatleri arasında Ay, boşlukta hareket edeceğinden zihniniz bulanık olabilir. Sanki hiçbir çıkış yolu bulamıyor gibi hissedebilirsiniz. Saat 17:33 olduğunda Koç'a giriş yapan Ay, daha çok maddiyatınıza odaklanacağınızı gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki mutluluklar seni güçlü kılacak!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınla bir şeyler yapmaya çalışman, ekip arkadaşların arasında problemler çıkmasına neden olabilir. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, bazı tanıtım ve reklam kampanyalarına katılabilirsin. İşini daha geniş alanlara yaymak isteyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, içten içe yeniden âşık olmak istediğini fark edeceksin. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, hep birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Çocuklarının ve eşinin mutluluğu gücüne güç katacak. Aile içerisinde ev, araba, arsa gibi alım-satım konularında bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Son zamanlarda yaşadığın stresten dolayı bu konular karşısında sessizliğe bürünebilirsin.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden alacağınız desteklerle hayatınızı idealize edebilir ve motive edici başlangıçlar yapabilirsiniz. İş ve çalışma arkadaşlarınızla geçmişe dair bazı konuşmalar sizi düşündürtebilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarabilirlikleriniz ve umutlarınız birleşince ortaya muazzam bir irade çıkıyor. İş konusunda başarılısınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından oldukça hareketli ancak bir o kadar da keyifli bir gün olabilir. Kendinizi anlatmak, anlaşılmak bugün çok daha kolay olurken pek çok yeni tanışıklıklar söz konusu olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kararsız ve yönsüz tutumlar sergileyebilrsiniz. Fazla ihtiyatlı davrandıp karar veremediğiniz olaylar nedeniyle şimdi telafiler gerekebilir. Fedakârlık beklenen durumlara karşı tedbirli olun.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, mali konularınıza ışık tutacak. Diğer yandan kazancınızı artırmak için bir amaç belirleyip bu amacı uygulamaya hızlı bir şekilde sokabilirsiniz. Baş ağrısı ve sinüzit gibi sıkıntılarla karşılaşmanız mümkündür. Ağrı kesicilerinizi yanınızdan ayırmayın.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Perde arkasında çok fazla olayın yaşandığı bir Cuma günü olabilir. Bazı insanların yeterince açık oynamamasından rahatsız oluyorsunuz. İlişkiler bazında gelişmeler ve gündemler söz konusu olacaktır. Maddi kaynaklarınızı arttırmanız için fırsatlar var. Yeter ki kullanmayı bilin.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>