Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kaygıların Risksiz Olabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün, arkadaşlarınız ve ailenizin dikkatini çekmek için iyi bir gün. Sevdiğiniz birinin çok stresli olduğunu görebilirsiniz. Devreye girip biraz yardım etmeniz gerekebilir. Bu maddi bir yardım olabilir. Önemli bir ödeme yapması için ona biraz borç para verebilirsiniz. Ya da duygusal ve ahlaki açıdan bir destek sunabilirsiniz. Bu kişiye yardım etmek için gereken her şeye sahipsiniz, bu yüzden bugün cömert olun.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Destek arayan biri senin varlığını arayabilir. Günün enerjisi sadakat ve bağlılığı ön plana çıkarıyor olacak. İnsanlar seni konuşulası buluyor olacak ve sen de sorunlarına çözümler getiriyor olacaksın. Bu rolü kendine yakıştıracaksın da. Bırak sorun çözme yeteneğin parlasın.Hangi yöne gideceğinizi bilmezken yola çıkmak zordur. Günün üzerine bir tül gibi örtülen belirsizliklerden kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızdan kaçmayın, onları besleyin. Aslında derinde bir yerde, hangi yöne gideceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey kendinize ve seçtiğiniz yola inanmak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün o toplumsal değerlere verdiğiniz önemi yeniden gözden geçirmenin vakti. Bir çoğumuz gibi siz de genç yaşta onlardan çok şey öğrendiniz ve onları çok sorgulamadan kabul ettiniz. Yerleşmiş mülkiyet kavramları yeniden değerlendirilmeyi özellikle hak ediyor. Yıllar boyunca alıştığınız, bazı şeylerin yapılmaması gerektiği algısının, aslında belki de yapılabilir düşüncesine dönüşmesi sizce de yenilikçi değil mi?

13 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamdan işaretler alabilir, mesajlarla karşılaşabilirsiniz. Kararsız kaldığınız bir konuda iç dünyanızda netleşebilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki arkadaşlarının senden gizlediği bir şeyler olduğunu sezebilirsin. Bu konuda net bilgi edinmek için yakın dostunun ağzını yokluyorsun. Kaygıların yersiz olabilir, fazla evham yapıyorsun. Maddi olarak kendini güvence altına almak istiyorsun. Gereksiz harcamalarının bir listesini çıkarabilir ve belirlediğin konularda daha dikkatli olabilirsin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken eleştirilerle ya da baskıcı tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Kararlarınıza karşı çıkabilirler, sakin olup sizin için neden önemli olduğunu açıkça anlatmalısınız. İstediğiniz şekilde ilerlemiyor olabilir planlarınız, aynı sonuca ulaşan farklı yollar vardır. Sizde şartlara uyum sağlayarak farklı seçeneklerle sonuca ulaşmayı denemelisiniz. Sakin kalıp titizlikle çözüme ulaşmayı denemelisiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yenilikler getireceğiniz zamanlar olabilir. Güçlü iletişiminiz sayesinde üstlerinizin beğenisini kazanacaksınız. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemekte fayda var. İlerleyen saatlerde işlerde yavaşlama olabilir.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir basamak daha yükselirken varmak istediğiniz zirvenin daha önce hesaba katmadığınız kadar yüksekte olduğunu fark edebilirsiniz. Muhtemelen tırmanışın bu zorlu kısmı başladığınız yerden, aşağıdan bakıldığında görünmüyordu. Panik yapmayın. Bilinmeyene aşırı tepki gösterirseniz dengenizi kaybedip uçuruma düşebilirsiniz. Bunun yerine kendinizi toparlayın, dinlenin ve izleyeceğiniz stratejiyi adım adım yeniden düzenleyin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcunda ilerlemeyi sürdüren Ay sizi görev ve amaçlarınıza kilitlerken organizasyon becerilerinizi konuşturabilirsiniz. Mars Plüton açısında aşka ve sevdiklerinize dair korkuların baskısını daha fazla hissedebilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı düşünme, her zaman uzmanlık alanınız olmuştur ve bugün bu özelliğinizi bazı şeylerin hayata geçirilmesi için kullanabilirsiniz. Düzeltilmesi gerekenleri düzelterek vakit geçirmek için harika bir gün.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana çıkarıyor.İş plan ve stratejilerinizi gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim finansal konularda temkinli olmanız gerektiğini gösteriyor. Çocuklarınıza, hobilerinize veya partnerinize yönelik yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin kalbini söylediğiniz sözlerle kırmaktan kaçının. Çevrenizdeki insanlardan biri duygularınızla oynamaya çalışıyor, dikkatli olun. İş yerinde karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir, bunları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyacınız var.

13 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 44" R
Ay
Balık
19° 46' 12"
Merkür
Koç
18° 52' 42"
Venüs
Boğa
05° 45' 55"
Mars
Koç
02° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 43"
Satürn
Balık
16° 54' 30"
Uranüs
Boğa
22° 34' 09"
Neptün
Balık
29° 01' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 30"
Lilith
Başak
23° 46' 00"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>