Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İşleri Erken Bitiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 10%

Bugün liderlik rolü üstlenmeniz istenebilir. Belki de eşiniz biraz olaylara dahil olmanızı ve bazı şeyleri ele almanızı bekleyebilir. Bir cihazın tamir edilmesi gerekebilir. Bir tamirci ile görüşebilirsiniz. Belki de çocuklarınız okula gidecek veya okuldan dönecek olabilirler. Müdahale edin ve bugün bu konuda yardımcı olun. Eşinizi bu ekstra yardımcı tavrınızı takdir edecek!

Muhtemelen yemek yeme şeklinizi değiştirmeyi ve sadece daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeyi düşünüyorsunuz. Vejeteryan olmak, sigarayı bırakmak, daha fazla egzersiz yapmak, vb. Bugün yaşamınızda bu tür bir karar vermek için mükemmel bir gün. Birkaç ay öncesinin aksine, bu sefer kararlarınıza bağlı kalabileceksiniz. Başarabileceğiniz konusunda kendinize güvenin!

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Yeniden organize olmak senin için günün teması olabilir. Her zaman bir şeyler geliştirmek konusunda fikirlerin olmuştur ve bugün bu fikirleri evine uygulamak isteyeceksin. Çocuklarını da ev işlerine dahil etmeyi düşünebilirsin mesela. Ya da romantik partnerinden evi dekore etmek konusunda destek alabilirsin. Günün sonunda aklına ne gelirse gelsin, bunların meyvelerini yiyebileceksin.Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi yöne gideceğinizi bilmezken yola çıkmak zordur. Günün üzerine bir tül gibi örtülen belirsizliklerden kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızdan kaçmayın, onları besleyin. Aslında derinde bir yerde, hangi yöne gideceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey kendinize ve seçtiğiniz yola inanmak.

14 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ileriye dair düşünebilir, geleceğe dair planlamalar yapabilirsiniz. Bir süredir ektiğiniz, sabrettiğiniz, çaba verdiğiniz konuda sonuç alabilir; netleşme yaşayabilirsiniz. Zorlu şartları ise daha kolay göğüsleyebilirsiniz. Maddi yardımlar yapabilirsiniz.

14 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki arkadaşlarının senden gizlediği bir şeyler olduğunu sezebilirsin. Bu konuda net bilgi edinmek için yakın dostunun ağzını yokluyorsun. Kaygıların yersiz olabilir, fazla evham yapıyorsun. Maddi olarak kendini güvence altına almak istiyorsun. Gereksiz harcamalarının bir listesini çıkarabilir ve belirlediğin konularda daha dikkatli olabilirsin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski defterlerin yeniden açıldığı bir gün olabilir. Geçmiş ilişkinizle ilgili bir geri dönüş alabilirsiniz. Yapılan hatalardan, pişmanlıklardan dolayı kapınızı çalan oldukça fazla kişi olabilir. Maddi sorgulamalarınızı yeniden gündeme getiriyor olabilirsiniz. Kendinize haksızlık etmeden yeni olanaklara doğru çalışmalar yürütmelisiniz. Ekonomik kaynaklarınızı gözden geçirip doğru kararlar alabileceğiniz bir gün.

14 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda çözülmeler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili feragat edebilirsiniz. Zorlanmalar yaşayacağınız konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Üstlerinizle mücadele içine girebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar var. İşlerinizde risk almak için uygun bir gün olmayabilir.

14 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürdürmek istediğiniz ancak realiteye dökemediğiniz planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Var gücünüzü kullanarak gününüzü güç katarak geçirebilirsiniz

14 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün spontane davranmamaya dikkat edin. Aksi bir durum bir otorite figürü ile sürtüşme yaşamanıza neden olabilir. Size verilen görevleri yapmaya özen gösterin ve fazla macera aramayın.

14 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Bugünyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Önemli işlerinize başlamak için sabah saatlerini değerlendirmelisiniz. Ay'ın boşlukta olacağı 14:19 sonrasında başlayacağınız işler beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir.

14 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal yönlerinizi göstermekte ve ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz. Ne hissedip yaşıyorsanız dışarıdakiler tarafından görülebilir ve izlenebilir olabilir. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

14 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, kaosa düşebilirsiniz. Sessiz ortamları tercih etmelisiniz.

14 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 38" R
Ay
Balık
12° 01' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 37"
Venüs
Boğa
05° 06' 24"
Mars
Koç
02° 17' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 12"
Satürn
Balık
16° 51' 48"
Uranüs
Boğa
22° 32' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 44"
Lilith
Başak
23° 42' 27"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>