Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duyarlılığın Artabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 10%
Sağlık 90%

Bugün, aşk hayatınızın gelişimi yönünde bazı fikir ayrılıkları ortaya çıkacak. Örneğin, sevgilinizin sizin kendinize tanıdığınız özgürlükten daha fazlasını yaşadığını görebilirsiniz. Ona kırılmak yerine, örnek alın. Bu, duygusal konularda daha fazla yeniliğe ihtiyacınız olduğunun farkına varmak için iyi bir fırsat olabilir. Olasılıkları gözden geçiriken geniş düşünün. Yarın, aradığınız şeyi bulabilirsiniz.

İş yerindeki diğer insanlardan sorumluysanız, özellikle daha büyük bir projeye yeni başlıyorsanız, işi daha zeki bir şekilde temsil etmek için bugünün özelliklerinden faydalanabilirsiniz. İnsanlara en uygun işleri vermek için, heriçin hangi insan türünün doğru olduğunu düşünmek önemlidir. Bugün, genel olarak çevrenizdeki insanlara ve onların ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmalısınız ...

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Hayatın tıpkı bir kabus gibi sanki! İnsanlar güya konuşuyorlar ama ağızlarından hiç kayda değer bir şey çıkmıyor gibi görünüyor. Belki de sana yakın kişiler bazı sıkıntılı dönemlerden geçmektedir. Araya girip sakinleşmelerini söylemek ve onlarla yüz yüze konuşmak istiyorsun. Çevrendekilerin de sana en çok böyle günlerde ihtiyacı olduğunu biliyorsun...Egon son zamanlarda oldukça kuvvetli gibi ve özgüven patlaması yaşıyor olabilirsin. Bugün birdenbire agresif ve dikkafalı, senin görüşlerinle uyuşmayan fikirlere sahip biri karşına çıkabilir ve bu egon tehdit altında kalabilir. Bugün insanlarla uğraşmak sana çok zor gelecek gibi duruyor; belki genel olarak kafalarının karışık olması yüzündendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yapılması gereken her türlü değişikliği bu aralar yapabilirsiniz. Değişim ilk bakışta biraz korkutucu gelse de bilin ki ilerleme kaydedebilmek için gerekli bir değişken. İlle de odak noktanızı ya da hedefinizi o kadar değiştirmeniz gerekmeyebilir ancak kuvvetle muhtemel oraya nasıl ulaşacağınız konusunda tuttuğunuz yolu değiştirmeniz gerekecek.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı düşünen, analiz eden, sorgulayan yanınız öne çıkıyor. Sezgiler artabilir, şüphecilik çalışabilir. Düşüncelerinizin enerjisi bugün ve yarın boyunca çok daha güçlü olacak. Kazalara dikkat. Gün içinde planlarınızı değiştiren durumlar olabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gösteriş yapmayı sevmiyorsun. Şu sıralar toplumsal duyarlılığın artabilir. Evcil hayvan sahiplenebilirsin. Yakın bir dostunun sağlık sorunları hakkında birtakım haberler alabilirsin. Kendine verdiğin sözleri tutan bir yapın var. Bu durumu zafiyet olarak algılayan insanların farkına varmalısın.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızda dönüşüme gitmek isteyebilirsiniz. Zorlandığınız konularda artık hassas olmak niyetinde değilsiniz. Sizlere zarar veren her düşünce veya duygu artık yerini olumlu yansımalara bırakıyor olabilir. Seçtiğiniz bu kararda ne kadar haklı olduğunuzu kısa sürede anlayacaksınız. Kendinize zarar veren davranışlarınızdan kurtuluyorsunuz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde yakın çevrenizde sizi meşgul eden konular, görüşmeler ve konuşmalar sıklaşabilir. Daha olumlu düşünmeye gayret etmelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz ancak gücünüzü dobralıkla birleştirseniz de kırıcı olmamaya özen gösterin. Karşınızdakiler saygıyı hak ediyor.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreç ruhsal açıdan yorucu olabilir. Ortak maddi ve parasal konularda, paylaşımlarla ilgili uğraş verebilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik ilişkilerde ilerlemek için kendinizi biraz daha mütevazı kılmanız gerekiyor. Her şeyi bilemeyeceğinizi kabullenmeniz gerekli ve kendinizi hemen hemen her şeye hazırlamalısınız!

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor.Kardeşleriniz, komşularınız ve kuzenlerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Mars'ın 10 Eylül'den beri devam eden geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. Finansal konularda geçtiğimiz 2 ayda yaşadığınız problemler önümüzdeki günlerde çözümlenmeye başlayacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerde iyi ilerlemeler kaydedeceksiniz, çünkü yükselmek arzunuzu basiret ve sorumluluk duygusu ile ölçülü hale getiriyorsunuz. Bu süreni zor ya da uzun vadeli kararlar için kullanın. Fırsatları disiplin ve kararlılık göstererek optimize edin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arzularınızla sorumluluklarınız arasında yaşadığınız çatışma sizde baskı oluşturuyor. Bu durumdan partnerinizi suçluyorsunuz. Duygularınızı açıkça ortaya koymayı denerseniz birlikteliğinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın. İşinizi riske edecek pozisyonlardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Diyet yapıyorsanız bugün biraz daha dikkatli olmalısınız, çünkü iştahınız son günlerde fazla açıldı.

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>