Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İşlerinizi Aceleye Getirmemelisiniz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi sözel olarak daha net ifade etmeye çalışmalısınız. Genel olarak keyif alabileceğiniz etkiler de söz konusu. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ve sıkıntıları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

Mesleki konularda kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedecek olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Başarıdan gözünüzü ayırmamalı ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Doğru harcamaların her açıdan önemli olabileceğini de unutmayın. Ne gerekiyorsa onu yapmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birinin yarasını sarmak, ihtiyacı olana el uzatmak sizin temel değerlerinizden olabilir. Farklı sebeplerden bunu yerine getiremediğiniz durumlar söz konusu olsa da bugün bunun için bir telafi şansınız doğabilir. Kendinizi çaresiz ve cesaretsiz hissettiğiniz anlarda çözümü başkalarının ifadelerinde ve gündemlerinde bulabilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün ev ve aile konularında yoğunluk yaşanabilir. Eve yönelik düzenlemeler yapmanız ve aile üyeleriyle sağlıklı iletişim kurmanız önemli olacak.

15 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kendi işinizi kurmak için doğru zamanın gelmesini bekliyorsunuz. Bu kararınızda aceleci olmamalısınız. Her detayı dikkatlice hesap edip ona göre adım atmalısınız. Bekar Başak burcuysanız, hayatınızda olan bir kişiye karşı farklı duygular beslediğinizi fark edebilirsiniz. Nasıl bir yol izlemeniz konusunda arkadaşınızdan fikir alacaksınız.

15 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışırken, hayata dair tecrübeler edinirken bazen yorulabilirsiniz. Herkes için normal olan bu durum karşısında sizin normal olmayan tepkiler vermeniz hoş karşılanmayabilir. Uzun süre hayatınızda kalmasını istediğiniz konuları, özellikle hukuksal girişimlerinizin sonuçlarını anlık bir aksiyonla riske atmamalısınız.

15 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi güvende hissetmekte güçlük çekebilirsiniz. Babanız ve baba tarafınızı ilgilendiren temalar size bu dönem sorun yaşatabilir. Geçmişle ilgili endişeler ve sizi çaresiz bırakan konuları kabullenmeniz yararınıza olacaktır. Eldeki işleri toparlamak, aşırı hizmet etmekten kaynaklanan yorgunlukları önemsemekte fayda var. Kısa yolculukların sıklaştığı bu günlerde sorumluluklarınız artabilir.

15 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak hazır olmadığınız konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki gelişmeler hoşunuza gitmese de üstesinden gelebilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddiyat konuları daha fazla gündemde olabilir. Ancak bunlar canını sıkacak nitelikle konular olmayacak. Parasal açıdan haftaya çok daha sağlam bir şekilde başlayabilir, keyfine göre harcamalar yapacak noktaya gelebilirsin.

15 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, hayatınızı dengelemek için bir şeyler vermeniz gerektiğini düşün, özellikle fiziksel ihtiyaçlara ve duygusal ihtiyaçlara dikkat etme konusunda. Gün, karmaşık bir ilişki hakkındaki bakış açınızı veya bazı karışık duyguların ötesine geçtiğinizde kendi duygularınızı geliştirmek için iyi olabilir. Ayrıca, insanların niyetlerinizi her zaman anlamayabileceğini de unutmayın. Hissettiğinizden daha mesafeli veya kaba görünebilirsiniz. Yine de bugün, iç dünyanız ve duygularınızla daha derin bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Eski duygular veya geçmiş aşklar ve durumlar hakkında yeni şeyler öğrenmenize yardımcı olabilir.

15 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı da genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Randevularınız çok önemli. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

15 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

15 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak ruhunuza iyi gelecektir. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, kaosa düşebilirsiniz. Sessiz ortamları tercih etmelisiniz.

15 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>