Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalışma Tempon Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 20%

Aşk hayatınızda bugün sizin için her şey oldukça iyi gidecek, şimdi artık isteklerinize göre hareket etme zamanı. Ancak, eylemlerinizde tamamen gerçekçi olmadığınızın farkına varın. Şu an bu alanda biraz disipline ihtiyacınız olabilir. Çalışabileceğiniz sağlıklı bir yapı sürdürün.

Uyumakta zorlanabilirsiniz. Ve eğer bu gece hala çok geç saatlere dek uyanık kalırsanız, huzuru bulmak için önce uğraşmanız gereken bir şey olabilir. Birdenbire, kişisel yaşamınızda veya kariyerinizde neler olup bittiğinin çok daha farkında olacaksınız. Hala bir dönüşüm dönemindesiniz. Özgün kişiliğiniz kendini ifade etmenin bir yolunu arıyor. Bir sonraki durağınız neresi olmalı? Bu, bugün ya da bu gece uyuyakalmaya çalışırken başa çıkmanız gereken soru.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Kişisel yaşamında, ikinci en iyiyle yetinemeyeceğin bir dönem. Analitik ve seçici modlarından birinde olacaksın. Kendine uygun, müstakbel bir partner de seçiyor olabilirsin. Fakat kimseyi beğenmiyor; hepsini listenden çıkarıyorsun! Romantizm konusunda biraz hüsrana uğramış olabilirsin fakat cesaretini yitirme. Ortak ilgi alanlarına sahip insanların olduğu sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsin.Bugünkü oyunun adı taviz verme olacak. Kendi ihtiyaçlarınızı çevrenizdeki diğer insanların ihtiyaçları ile bağdaştırmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı önceliklere ya da zorunluluklara sahip gibi görünmüyorsunuz. Evde de ailenizin geri kalanıyla farklı bir frekansta duruyor gibisiniz. Kendinizi akşam yemeğinde sevmediğiniz bir şey yerken bulur ya da aslında haberleri izlemek istiyorken geceyi bir komedi dizisi izlerken geçirdiğinizi görürseniz hiç şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıradışı bir arkadaş edinebilirsiniz. Gün içinde bir yabancıyla sohbet edebilirsiniz. Belki de bu insan farklı bir kültürel ya da etnik kökene sahip olabilir. Bazı net farklılıklara rağmen ikiniz özel bir bağ kurabilirsiniz. Bu arkadaşlığı bir adım daha ileri taşıyıp bu insanı daha yakından tanımaktan çekinmeyin!

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal başarılar elde edebilir, ortaklıklar ve ortak alım-satımlarla meşgul olabilirsiniz. Özgüven dengesi ve finansal şartlar, bireysel motivasyonunuzu ve ilişkilere yaklaşımınızı etkileyebilir. Etik değerleri korumaya, yanıltmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Finansal konularda hızlı karar almak hataları getirebilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir çalışma programına sahip olman fiziksel olarak yorgunluğu beraberinde getiriyor. Kendine küçük molalar versen de bunun yeterli olmadığını fark edebilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Başak burcuysan onları özlüyorsun. Akşam onlar arayıp uzun bir telefon konuşması gerçekleştirebilirsin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Titiz ve mükemmeliyetçiliğinizin uç noktalarını yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Hayatınızdaki herkesin sizler kadar hassas olmasını istemeniz eleştiriye açık bir konu haline geliyor olacaktır. Ekonomik konularda kaygılarınız bugün artış gösterebilir. Sakin kalın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi işinizi sağlamlaştırmak için kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak için daha rahat koşullar söz konusu. Ailevi olaylarda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Duygusal olaylara karşı temkinli davranabilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür retrosu başlıyor! 4 Kasım tarihine kadar 3. evinizi tetikleyecek. Bu da demek oluyor ki, kardeş kuzen gibi yakınlarınız, komşularınız, çok yakın arkadaşlarınızın hayatlarındaki çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilir veya sizin hayatınıza müdehalelerini birer kriz gibi yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Konuşmalarda eski defterler fazlasıyla açılacağı için anlaşmak biraz daha zor olabilir. Anlaşmalar ve sözleşmelerde zorluklar, projelerde son dakika iptalleri söz konusu olabilir. Konuşmalar ve düşüncelerimizde daha fazla geçmişe ve anılara gidebiliriz. Teknolojik aletlerde, iletişim kanallarında ve trafikte zorluklar olabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi enerjiniz şu anda insanların ruhunu okumanıza yardımcı oluyor. Bu yüzden bir randevuya çıkmak için harika bir zaman. Bu kişiye gerçekten bağlanabilirsiniz!

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor.Gelirleriniz, giderleriniz ve kişisel kazanımlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilir, yeniarayışına girebilirsiniz. Size kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak aktivitelere zaman ayırın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinize bazı kurallar koymanızın zamanı geldi. Finansal açıdan çok iyi bir durumdasınız ve birikim yapmaya başladınız. Hayatınızdaki sorunlarla başa çıkmakta zorlanıyorsanız, bir uzmandan destek alın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Mesleğinizle ilgili kararlar alacağınız bir dönem. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa iyileşme dönemine girmek sizi sevindirecek.

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>