Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararsız Kalabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için iyi bir gün. İş hayatınızdaki ya da finansal kaygılara fazla kapılmamaya çalışın. Aklınızda çok fazla şey var fakat ailenizle olmanın tadını çıkarın. Akşamı, çocuklarınızla konuşarak ve herkesin beraber oturduğu gerçek bir yemek yiyerek geçirin. Çocuklarınızın okulda neler yaptıklarını öğrenin. Onlara bazı konularda rehberlik yapma veya onları cesaretlendirme şansınız olabilir.

Çeşitlilik ve değişim arzusunda olabilirsiniz. İşler aynı kaldığında pek iyi olmuyorsunuz. Sürekli zorluklara ihtiyacınız var ve farklı tür görevlerle uğraşmaktan zevk alıyorsunuz. İş yerinde, işleri biraz karıştırmanız gerekebilir. Yeni bir proje üstlenmeye gönüllü olun. Veya bir başkasının teknik bir sorunun çözümünü bulmasında yardımcı olun. Spontane işler oluşturmak için hayal gücünüzü kullanmak isteyeceksiniz.

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Süper kahraman gibi hissediyorsun. Dürtün ve enerjin çok yüksek. Pozitif tavırlarınla, neredeyse her şeyi başarabilirsin. Gözlerini hırsla hedefine dikiyorsun. Profesyonel hayatında ne istiyorsun? Romantizmden beklentin ne? Nerede yaşamak istiyorsun? Bu sorulara cevaplara bulabilirsin. Ruh arayışı için uygun zamanlardayız.Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünkü ruh haliniz oldukça karmaşık. Hem ağlayacağınız hem de güleceğiniz bir gün olacak. Özgürlüğünüze itiraz etmeye cesaret eden herkese karşı biraz sert davranacaksınız. Sosyal mesafe oldukça canınızı sıkıyor.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının sana anlattığı olaylara kuşkuyla yaklaşman arkadaşlarına vereceğin fikirlerde kararsız olmanı sağlıyor. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyorsun. Yakın bir aile dostunuzun sağlık problemi hem seni hem de aileni etkileyebilir. Evdeki bazı eşyaların yerini değiştirmek isteyebilirsin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi güçlü ve pozitif hissedeceğiniz bir gün. Hareketli ve coşkulu ruh haliniz sizleri yeni kararlar almaya itebilir. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız sizleri olumlu etkiliyor olacaktır.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabrınızı zorlayan konulardan uzak durmanızda fayda var. İletişim noksanlığından biranda tartışmalar çıkabilir. Bugün ne kadar çok dengede kalmak isteseniz de; ikili ilişkileriniz de huzursuzluklar yaşanabilir. İş hayatınızda ise mücadele etmeniz gereken konular ön plana çıkabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu düşünce hali sizleri zirve ve yükselişe taşıyacak. Özelliklealanında bereketinizin arttığını sürecin daha iyi hale geldiğini görebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki plandan saptığınız taktirde işlerinizin bozulacağını söylemekte fayda var. Bugün risk almak için doğru gün değil.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Partnerinizle veortaklarınızla olan ilişkileriniz ön planda olacaktır.Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunabilir, sevdiklerinize vakit ayırabilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu ilişkilerde ani patlamalara sebep olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar ilişkinizin kriz modunda olduğunu hissediyorsunuz. Fakat bu hiç doğru değil. Sadece geçmişte yaşananları kolay kolay unutmuyorsunuz. Bugün sarı rengi sizin uğurlu renginiz. Sarıları kuşanın ve partnerinizle yakınlaşın.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Aile fertleriyle ortak çalışmalar gündeme gelecek. Maddi destek sağlayacağınız konuların gündeme gelmesi bütçenizi zorlayacak. Sakinliğinizi korumaya devam edeceksiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 57" R
Ay
Balık
10° 07' 41"
Merkür
Koç
18° 27' 50"
Venüs
Boğa
04° 56' 39"
Mars
Koç
02° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 21"
Satürn
Balık
16° 51' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Başak
23° 41' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>