Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğinle arandaki ilişki daha da derinleşebilir bugün. Aşk konusunda hassas bir dönemden geçiyorsan eğer bu durum seni ilişkin hakkında daha derin düşünmeye itebilir. Aşkı biraz daha hassas bir terazide tartman gerekecek.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Para konusunda tutumlu olman gereken bir gün olabilir bugün. Harcamalarına dikkat ederek mevcut düzenini bozmadan hayatına devam etmek daha mantıklı gelebilir. Haftayı büyük masraflarla bitirmemek iyi olacak.

Vücudunu dinlemeye başlamak sana daha iyi gelecek bugün. Yeme içme alışkanlıklarını gözden geçirip daha sağlıklı bir hayat için kararlar almak içini rahatlatabilir. Bugün bu değişimleri daha rahat yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arzularının peşinden gidip hayallerini gerçekleştirmeye başlamak için güzel bir gün olacak bugün. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü dikkate almaman senin için iyi olabilir, kendine olan bakış açın daha da kuvvetlenebilir. Kendine güvenmelisin bugün.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, Ay Akrep burcundaki hareketine devam ederken bir yandan da akşam saatlerinde gerçekleşecek olan dolunaya hazırlanıyor. Bu kozmik iklim iş, kariyer ve ikili ilişkilerinizde etkili olacak. Kontrol eksikliği sizi hayal kırıklığına uğratırken kendinizi bir anda yabancılaşmış hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz biriyle derin veya önemli bir konuşmanın eşiğinde olduğunuzu fark ederseniz, kendinizi biraz daha kontrol altına almaya özen gösterin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda biraz fazla açıldığını fark edemeyebilirsin. Çevrenin uyarıları kendini frenlemeni sağlayacak. Eğitim ya dahayatınla ilgili önüne yeni fırsatlar karşına gelebilir. Düşünmeden adım atmayı tercih etmeyebilir, güvendiğin insanlardan fikir almak isteyebilirsin. Eğer kronik rahatsızlığın varsa, rutin sağlık kontrollerini ihmal etmemelisin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işleriniz için bazı önemli ikili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. İkna etmek için planlı çalışmalarınızı kullanacaksınız. Bunları yaparken oldukça ikna eden bir üslup kullanmanız karşı tarafın ikna olmasını oldukça hızlandıracak ve titizliğiniz övgü dolu sözler duymanıza neden olacaktır.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde yakın çevrenizde ve düşüncelerinizde bazı gerginlikler hissedebilirsiniz. Sözlerinize daha çok özen göstermelisiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak ve beklenmedik kazalara karşı dikkatli olun, zaman içerisinde başınıza gelebilecek ufak tefek kazalar ciddi sonuçlar doğurmayacak olsa da sinir düzeyinizi arttırabilir

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kabuğunu kırmanın tam da zamanı! Bazen düşük profilli ve sosyal dünyadan uzak duran utangaç bir çocuk olma eğilimindesin. Bugün kendini biraz daha enerjik hissedebilirsin. Partilemeye hazırsın! Arkadaşlarınla bir araya gel ve biraz kendini sal. Ya da sadece çekici bulduğun bir arkadaşına çıkma teklifi edip onu yemeğe çıkar. Başkalarıyla bağlantıda olmak eğlenceli ve güzel olacak.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçenize uygun olmayan maceralı bir şey yapmak için yakın olduğunuz biri tarafından baskı görebilirsiniz. İtilip kakıldığınızı hissederseniz anlaşılır bir şekilde savunmacı tepkiler verseniz de diğer kişi gerçekten haklı olabilir! Parayla ilgili bazı varsayımlarınıza eleştirel bir gözle bakmanız sizin için iyi olabilir. Ayrıntıları dikkatlice incelemek, düşündüğünüzden daha fazlasını karşılayabileceğinizi ortaya çıkarabilir. Gerçek arzularınız ve bahane arasındaki farkı öğrenin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İsteklerinizde ileriye yönelik bir artış gözlenecektir. Aşkta sakin bir dönem bitiyor... Artık daha fazla gezmek isteyeceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki kişilerin talepleri ya da beklentileri tarafından kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Herkesin ihtiyaçlarına yetişmeye çalışırken kendinizi ihmal etmeyin. Kardeşinizle bir konuyu konuşup açıklığa kavuşturmanız gerekebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinçaltınız çok karışık. Bazı sırlarınızı saklama konusunda oldukça inatçı davranarak, karşınızdaki kişileri şaşırtacaksınız. Olayları abartmadan yaşarsanız, her şey olumlu gelişecek. Gizemli yönleriniz herkesin ilgisini çekecek.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>