Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 50%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün bazı danışmanlıklardan yararlanabilirsiniz. Uygun bir antrenör olduğunu fark edebilirsiniz. Belki birisi sizi yenitürlerinde eğitmeye çalışıyordur. Ya da sırlarının bir kısmını sizinle paylaşmak isteyen başarılı bir arkadaşınız olabilir. Zenginliğinizi ve yaşamınızdaki bolluk akışını artırmaya çok odaklanmış olabilirsiniz. Dikkat ederseniz, bugün size yardımcı olacak birini bulacaksınız!

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.İnsanların görüşleri bugün biraz gerilimli olabilir ve genel olarak inatçı tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hazır olduğunuz takdirde ilham göz açıp kapayıncaya kadar çıkıp gelebilir. Egonuzun tutsağı olursanız size ulaşmaya çalışan sinyalleri algılamanız zor olabilir. Her türlü yeniliğe karşı açık görüşlü ve esnek olun. Değerlendirebileceğiniz bütün olasılıkları gözden geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir konuyu çözmeye çalışabilir, kritik bir konuşma yapabilir, önemli bir konuyu sürekli zihninizde döndürebilirsiniz. Takılı kalma ve takıntı durumlarına dikkat etmelisiniz. Kazalara karşı da dikkat. Teknolojik aletlerde arızalanmalar olabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

El becerilerin bugünlerde çok işine yarayabilir. Özellikle güzel sanatlar eğitimi alıyorsan, sanatını doğru ifade edebileceğin günlere adım atıyorsun. Hayatına yeni bir yön vermeye ihtiyaç duyduğun bir evreye giriyorsun. Ailenin yanında daha çok olmak isteyip, akşamüzeri sinema gecesi düzenlemek isteyebilirsin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değerinizi sorgulamak sizlerde motivasyon kaybına yol açabilir. Ne çevreniz ne de işiniz sizlerin değeri ile ölçülemez. Sorun yaşamanız kendinize haksızlık yapmanıza neden olabilir. Kendinize güvenerek sorunların üzerine gitmelisiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi istemediğiniz şeyleri yapmaya mecbur bırakmayın. İş konusunda sezgilerinize ve kalbinize güvenerek gerektiğinde risk almaktan korkmamayı tercih edin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde hemen hemen her şeye karşı toleranslı olabilirsiniz, ancak bugün daha hassassınız. Sabrınızı zorlamamak için sizi geçmişte patlama noktasına getiren tüm insanlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmalısınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Akrep burcunda seyahat edecek.Kardeşlerinizle, komşularınızla ve yakın çevre üyelerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Merkür retrosunun getireceği iletişim problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Net kararlar zordur. Birçok fırsatlar görüyor, ama olanlardan yararlanmaya karar veremiyorsunuz. Konumunuzu abartmanız görkemli davranış veya hatalı planlamaya yol açar.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size çok içten duygularla yaklaşmaya çalışan biri var. Onun geçmişteki bazı hatalarını abartarak ele almanız, bu yakınlaşma niyetini yok edebilir. Ona bir şans vermelisiniz. İş yerinde beklemediğiniz bazı karışıklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız da karışabilir. Size ulaştırılan bilgilerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Önceden aldığınız kararları hemen değiştirmeyin. Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 31' 07" R
Ay
Boğa
10° 17' 07" R
Merkür
Koç
21° 27' 30"
Venüs
Boğa
10° 00' 39"
Mars
Koç
05° 21' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 17"
Satürn
Balık
17° 11' 25"
Uranüs
Boğa
22° 46' 05"
Neptün
Balık
29° 07' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 50"
Lilith
Başak
24° 08' 56"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>