Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İletişimde Sorunlara Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki duygular biraz yoğun olabilir bugün. Bu yoğunluk sizin bazı şeyleri aşırı uçlarda yaşamasına sebep olabilir. O yüzden rahat bir ortamda sakin olmanız size daha iyi gelecek.

Birini koruyup kollamaya ve onu kanatlarınızın altına almaya karar verebilirsiniz. İnsanların bilgilerini öğrenmelerine ve genişletmelerine yardımcı olmayı her zaman seversiniz. İşyerinizde kendiyüküne ayak uydurmakta zorlanan birileri olabilir. Onlara görevlerini veya zamanlarını yönetmenin daha iyi bir yolunu gösterebilirsiniz. Dostça rehberliğiniz, o kişinin güvenini ve enerjisini artıracak, bu yüzden bugün iyi biryapın!

Bugün sorumlulukların ve eğlenmek isteyişin seni biraz zorlayabilir. Her iki şeye de vakit ayırman gerekecek. Günün erken saatlerinde halletmen gereken maddi konuları ortadan çıkarmalı ve günün geri kalanını rahat bir şekilde geçirmelisin.

Daha önceden yaptığın ve yaparken seni keyiflendiren bir egzersiz varsa bugün bu konuya tekrar bakabilirsin. Egzersizlerin daha eğlenceli geçmesi, sağlığına daha çok katkıda bulunmasını sağlayabilir. Bugün bu konuya özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlar, olayları senden daha farklı görebilir. Kendini başkalarına uydurmaya çalışmamalısın bugün. Ne hissettiğini, ne gördüğünü net bir şekilde ifade etmeli ve ayaklarını yere daha sağlam basmalısın. Böylece gün boyunca kendini çok daha iyi hissedeceksin.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugünün par durumunuzda bazı ufak değişikliklerin yaşadığını fark ederek daha mutlu olacağınız bir gün olacak. Sevdiklerinizle bir araya gelmek günün en güzel zamanını oluşturacak. Uzun zamandır planladığınız bir projeye dair ilk adımları atma fırsatına ulaşacaksınız.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir ailen ya da yakın çevrenle iletişim odaklı sorunlar yaşıyorsan, bazı detayları kendi içinde fazla büyüttüğünü fark edebilirsin. Psikolojik olarak içe kapanık olman en basit konu da bile endişe duymana yol açabilir. Her ne kadar pratikliği sevsen de çalışma tempondaki düşüklük nedeniyle işlerin istediği gibi ilerlemeyebilir. Kariyerin için önemli gelişmeler yaşanabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinize değer verdiğinizi çalışmalarınızdaki titizliklerle gösterebilirsiniz. Bunun karşılığını alamıyor olduğunuzu düşünürseniz motivasyonunuz kırılabilir. Sizi doğrudan ilgilendiren seçimler yaparken bu kriteri de göz önünde bulundurmanızda fayda var.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. Bu normalde sizin için basit birolsa da bugün biraz çaba sarfetmeyi gerektirebilir. Üstesinden gelmeyi istediğiniz şeylere ve o rüyaları gerçeğe dönüştürmek için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak için ilk adım olarak onları kağıda dökebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlıklarınız için kendinizi suçlamak yerine onların altından ders almaya ve öğrenmeye başlarsanız hayatınızda büyük bir değişikliğe imza atabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır gerçekleşmesini istediğin bir şey bugün gerçekleşebilir. Hayal ettiğin bir konu daha da netleşebilir. Emeklerinin karşılığını daha keyifle alabilirsin. Günün keyfini çıkarmalısın.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi kendinizin motivasyon koçu olmanız gerekebilir. Gün, sizi bazı önemli bitiş çizgilerine doğru itiyor ancak bu da her şeyi kendi başınıza yapmak zorundaymışsınız gibi hissetmenize neden olabilir. Normalde güvendiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belki de sırtınızda kaldırabileceğinizden daha fazla yük olduğunu fark edeceksiniz ancak yardım kıt olacaktır. Kendi yeteneğinizden şüphe etmeyin, bunu yapabilirsiniz!

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar,çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

O kadar çok şey başardığınız halde, her zamankinden daha mutsuzsunuz. İnatçılıkla ve meseleleri zorlayarak ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız, ama sadece eski başarılarınızı tehlikeye atmakla kalmayıp, sağlığınızı da riske sokuyorsunuz. Bir adım geri çekilin ve rahatlamaya çalışın. Sakinleştiğinde, üstesinden gelinemez görünen bir sorunun, siz ortalığı kırıp geçirme niyetinde olmadığınızda kolayca çözümlenebileceğini anlayacaksınız.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemli bir karar verme aşamasında olabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı kişiler, kendi tecrübelerini güçlü bir şekilde dile getirip kararlarınızı etkilemeye çalışabilir. Her ne kadar bunlar çok değerli tecrübeler olsa da kendi içgüdülerinize ve hislerinize kulak vermeli, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemelisiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda keyfinizi olumsuz yönde etkileyecek birtakım gelişmelere tanık olmanız söz konusu. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz. İş konusundaki beklentileriniz, çalışma stiliniz ve arkadaşlarınızla olan olumlu ilişkileriniz, size yenikapıları açabilir. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerektiğini unutmayın. Sistematik düşünerek maddi sıkıntılarınızın üstesinden zorlanmadan gelmeniz mümkün. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>