Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayallerini ertelemiyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün genel olarak sizin için oldukça sorunsuz bir gün olacak. Duygularınızı körükleyen çok fazla güç olduğunu ve bu gücü uç noktalara taşıyabileceğinizi göreceksiniz. Başkalarının kalplerini kazanmak için güçlü ve dinamik doğanızı kullanın. Eğlenceye doğru olan yolculuğunuza ön ayak olun. Kendinizi rahat, neşeli ve maceracı bulacaksınız. Bırakın bugün zihniniz sürprizler yaşasın.

Bugün bir politikacı gibi düşünmek için uygun bir gün. Belki sosyal bir etkinliğe katılacaksınız ve önemli bir hamleyle sektörün tanınmış insanlarının arasına karışabilirsiniz. Ellerini sıkar ve kendinizi insanlara tanıtırsanız iyi olur. Bu network oluşturma yeteneğiniz yakında sizi herkesin aklında ön plana taşıyacaktır. Çok geçmeden, kariyerinizi geliştirmenize yardımcı olacak birçok heyecan verici teklifle karşılaşabilirsiniz.

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Partnerine karşı dürüst olman gereken bir gün. İlişkiniz çıkmaza girmiş olabilir. Ateşi tekrar yakmak senin elinde. Bunu nasıl yapmalı? Planı biliyorsun: tek yapmanız gereken baş başa romantik vakitler geçirmek. Daha neyi bekliyorsun? Yeni bir kıyafet, güzel bir restoranda rezervasyon, sen ve sevgilin...Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Uzun süre boyunca 00:38-12:18 arası boşluğa giriyor. Saatler 12:18'i gösterdiğinde Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bugün Ay tutulması Oğlak burcunda oluşuyor. Günün bu önemli olayı aşk hayatınızda agresif durumlara yol açabilir. Partnerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Gerçekleri yüzüne vurmanız sert bir tepki almanıza sebep olabilir. Kontrolcü davranmamaya özen gösterin. Çocuğunuzla ilgilide stresli zamanlar geçirebilirsiniz. Ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini ertelemiyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Yeni fikirler yeni yönler belirlemeni sağlayacak. Geçen ay düşündüğün planlarından vazgeçebilir, kendini yeni oluşumlar içinde bulabilirsin. Beklenmedik seyahatler gündemine gelebilir. Sevgilinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Evli bir Başak burcuysan eşinle maddi konular üzerine tartışma yaşayabilirsin, dikkat! Maddi anlamda bir süredir sana yük olan aile üyene rest çekmeyi düşünebilirsin. Hiç kimseyi kırmaktan yana değilsin ancak artık gerçekleştirmek istediğin hayallerini de ertelemek istemiyorsun.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Çevrenizdeki yaklaşımlar sizleri bunaltabilir. Kendinize baskı yaratan durumlardan uzak durun.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerine doğru ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bitirmeye çalıştığınız işlerinizde sıkıntılar çıkabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz ortamda sevimlilik maskotu olarak anılacaksınız, bu durum da çevrenizin genişlemesine hatta aşka yelken açmanıza vesile olabilir

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gece yarısı meydana gelen Ay tutulması aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili bir konuyu gündeme getirebilir. İstekleriniz, beklentileriniz, tutkularınız yönünde bir karar verebilirsiniz ancak içinde bulunduğumuz ortamın karmaşıklığını göz önüne almayı unutmayın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detaylara dikkat edin, çünkü bu başarınızın anahtarı olacaktır. Dinamizminiz ve becerinizle, aklınızdaki boşlukları birleştirebilecek ve bir süredir sürmekte olan sorunları çözebileceksiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Ay Tutulması bir buçuk yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Sosyal ilişkilerinizde şefkat, sevgi ve korunma temalarını geliştirmek isterken özellikle çocuğunuzun odakta olduğu aile içi meseleler zihninizi yorabilir. Sosyal hayatın sunduğu pozitif enerjiden faydalanmalısınız. Sağlığınıza özen gösterin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fikirlerinizi savunurken kendinizi daha güvende hissediyorsunuz. Son zamanlarda tüm inançlarınıza ve çalışarak elde ettiğiniz bilgilere sonsuz bir güven hissetmeye başladınız. Arkadaşlıklar tüm Temmuz ayında ön planda olmaya devam edecektir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; güne daha sakin ve durum değerlendirmesi yaparak başlayabilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde tempon yükselecek ve bir sürü angarya ile uğraşmak zorunda kalabileceksin. Sorumluluklarının bilincinde olmana rağmen iletişimdeki kopukluktan dolayı işleri istediğin gibi ilerlemeyebilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>