Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi fazla başıboş bırakıyorsunuz. Onun özel deyip gittiği birçok yere pekala siz de gidebilirdiniz. Aslında kafanız karışık, ama kabalık yapmak istemiyorsunuz. Onun davranışlarının ne kadarının ince olduğunu yeniden düşünmelisiniz.

İş yaşantınızda bugünlerde haklı bir güvensizlik içindesiniz. İşyerinizde kimin ne olacağı belli değil gibi bir hava esiyor. Bu yüzden epeydir yeni birarayışınız var.

Kara günler için yaptığınız birikime hiç dokunmuyorsunuz. Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun haberi bile bu dar zamanda size yetecek.

Bazı ilişkilerinizde, bazı konularda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu da sizin o ilişkilere daha duygusal bakmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sanki bir duvara çarpıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını çözemiyorsunuz. Sizin adınızın da karıştırıldığı bir dedikodudan haberdar olacak ve çok sinirleneceksiniz. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, yeni haftamızı saat 03:55-07:52 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde karşılıyoruz. Ufak tefek sorunları büyütebilir, normal günlük aktivitenizi yerine getirirken iki misli yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Elden geldiğince sakin olalım. Saat 07:27 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm aslında sizin için gerekli olan bir uyarıdır. Bu uyarıyı doğru şekilde algılarsanız bu enerjinin sizi rahatlattığını farkedersiniz. Öncelikle ilişki-ortaklık-mali konular-cinsel yaşamınız-sağlığınızla ilgili konular üzerinde olumsuz düşünmemenizi tavsiye ediyorum. Her şeyi bu kadar incelemekle, sürekli endişelenmekle, şunu da yapayım, bunu da ayarlayayım, düzelteyim, keşke şöyle olsa, neden böyle değil diye sürekli düşünerek kendinize haksızlık etmiyor musunuz? Sonunda zaman geçiyor ve bir şekilde işler yoluna giriyor veya girecek. Ancak siz kendinize bu denli yüklendiğiniz için sıkılıyor, üzülüyor ve hayatın tadına varamıyorsunuz. Bugün şöyle bir kendinizi akışa bırakın. Dünyayı kurtarmak zorunda olmadığınızı biliniz. Saat 07:52 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Titiz bir şekilde durumları ele alacaksınız. Size ihtiyaç duyulması, fikrinizin alınmasından hoşlanacaksınız. Mantık ön planda olacak. Belki bazı meselelere kafanızı takacaksınız. Ancak işlerinizi de bilinçli bir şekilde yoluna koymayı başaracaksınız. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm evlatlarımıza canı gönülden başarılar dileğimle,

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk vehayatını gözden geçirirken, başkalarının sözlerine kafa yorabilirsin. Günün, haftaya hazırlanmak ile geçebilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda biraz kendinizi soğuk ve tepkisiz bulabilirsiniz. Duygularınızı bugün ifade edemezseniz daha sonra geç olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. Aşk hayatınız daha fazla gündeme gelebilir. Eğitim almak istediğiniz konularda destek alabilirsiniz. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Duygularınıza çok yoğunlaşmayın. Sanatsal aktiviteler sizi rahatlatabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında sabah saatlerinde sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Beklenmedik bir harcama, yatırım veya alışveriş yapabilir, kısa süre de olsa bunun mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizemli konu ve olaylar ilginizi çekebilir. Başkalarına değişik şekillerde yardım edeceğiniz, sıra dışı ve farklı bir gün sizi bekiyor. Hiçbir şey yapmasanız bilealanınızda güzel haberleriniz var.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece yoğun ve hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Beklemediğiniz haberler alabilir ve karar vermekte sıkıntı duyabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

18 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 52" R
Ay
Yay
05° 59' 60"
Merkür
Koç
16° 01' 23"
Venüs
Koç
26° 22' 45"
Mars
Balık
26° 49' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 06"
Satürn
Balık
16° 14' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 03"
Neptün
Balık
28° 47' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 44"
Lilith
Başak
22° 55' 18"
True Node
Koç
15° 31' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>