Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı güzel sürprizler yaşayacaksınız ve duygusal olarak kendinizi güçlü ve cesur hissedeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmeniz söz konusu olabilir.

Amirinizle olan yakın ilişkileriniz yüzünden işyerinizde bazı arkadaşlarınız tarafından kıskanılacaksınız. Amirinizle olan yakın ilişkilerinizi çevrenizden gizlemek zorundasınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınızı kontrollü bir biçimde yapıyorsunuz. Bu sayede yakında çok istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

İç dünyanızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınızın oldukça yüksek olacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki bir dostunuzun da etkisiyle bazı önemli kararlar alma aşamasındasınız. Bu kararlar hayatınızı oldukça fazla etkileyecektir. Bu etki önceleri olumsuz gibi görünebilir fakat zamanla olumlu olacaktır. Fakat sizi asıl endişelendiren alacağınız bu kararlara aile büyüklerinizin tepkisi.

19 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:54 Ay-Mars görünümü, bilinçaltımızdaki duyguların doyuma ulaşması ve keşfettiğimiz güzelliklerin tadını çıkarmamız için bizi kendine doğru çekmekte. İç dünyamızda bir yandan duygularımızı oturtmaya çalışırken diğer yandan sınırları zorlayarak gecenin tadını çıkarmaktan yanayız. Bize yabancı gelen hiçbir şeyi hayatımızda istemiyoruz. Doğru ve güzel olana sahip çıkmaktan yanayız. Saat 12:19 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek. Saat 14:22 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve güne olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur. Saat 18:18 Ay-Kuzey düğüm görünümü, iki yönlüdür. Bir yandan aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların ön planda olmasını sağlıyor. Ancak diğer yandan, bilinçli olmanın da, önemini vurguluyor. Saat 21:33 Ay-Pluto arasındaki görünüm, ilişkinin niteliği, aranızdaki sevgi bağı, sizi birbirinize yönelten duyguların çok güçlü olduğunu gösteriyor. Eğer beraberlikte bir problem yoksa bu görünüm sayesinde ilişkiniz kuvvetlenir. Sorunlu bir ilişkide ise, meselelerin tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Keyifli, başarılı, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay,karşıt burcunuzda ilerliyor. Arkadaş ve dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, sezgilerinizin yüksek oluşu. etrafınızda olup bitenleri çok çabuk hissetmenize neden oluyor. Çevrenizde, güven konusunda tereddütleriniz var. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçeneklerinizi doğru değerlendirmeli ve gerçekçi olmalısınız. İmkansız şeyler hedeflemeniz durumunda elinize hiçbir şey geçmeyecektir. Sadece kendisi için en iyisini isteyen kişilere ödün vermemelisiniz. Sınırlarınızı ve gücünüzü doğru değerlendirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Karşınızdaki kişiyi idealize edebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. Gün içinde ikili ilişkileriniz de çatışmalar olabilir. Karar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

19 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATINIZA yeni bir rota verecek kadar değişiklikler içerisindesiniz. Yeni dostlarınıza zaman ayırırken eskilere vefasızlık yapmayın.

19 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda müşfik, sevecen ve paylaşımcı olacaksınız. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken işleriniz varsa yola koyulabilir ve onun programına göre hareket edebilirsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Duyguları yöneten Ay ilişkiler evinizde ilerliyor ve bu konuda şanslı gözüküyorsunuz.Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonunun gelişinin vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa hafta sonu kaçamakları planlayabilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

19 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 33" R
Ay
Balık
25° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 07' 27"
Venüs
Boğa
06° 13' 38"
Mars
Koç
02° 59' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 60"
Satürn
Balık
16° 56' 23"
Uranüs
Boğa
22° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 45"
Lilith
Başak
23° 48' 30"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>