Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Unutkanlığın Sorun Çıkarabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün çekici bir kadın ortaya çıkabilir ve bu yeni bir arkadaşlığa yol açabilir, ancak bu kadın öylesine çekici ki güvende olmayabilirsiniz. Bunları bir kenara koyun, harika görünüyorsunuz. Verimliliğiniz bugün çok yüksek olduğu için, bu yüzden bir süredir ertelediğiniz bazı işleri de bugün halledebilirsiniz.

Bugün size öğretecek çok şeyi olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz bilgili insanlara dikkat edin. Soru sormaktan ve onlardan bir şeyler öğrenmekten korkmayın. Kariyerinizde size yardımcı olacak bazı iyi ipuçları alabilir veya sizin için şanslı olabilecek bazı finansal tavsiyeler yakalayabilirsiniz. Aldığınız rehberlik üzerine harekete geçmekte tereddüt etmeyin çünkü buna değecek!

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Yarım kalmış ve unutulmuş işlerin varsa, bunlara tekrardan dönüp biraz vakit ayırabilirsin. İş enerji ve güdülenmeye gelince, göksel açılar sana büyük bir destek sunuyor! Önceleri imkansız olarak nitelediğin şeyler bir anda gözüne çok ulaşılabilir gelebilir. Bitmemiş ödevlere, seni zorlayan görevlere dönüş yapmak verimli sonuçlar doğurabilir. İşleri tamamen tersine döndürüp geçmişte başaramadığını başarabilirsin.Yaşça daha genç bir kişi farkında olmayarak sizi üzen bir şey söyleyebilir. Kelimeler size yöneltildiyse, onları ciddiye almayın. Yol yordam bilmiyorlar! Eğer kelimeler bir başkasına yöneltildiyse de, onları savunmaya kalkışmayın. Nazik bir şekilde düzeltmeniz iyi olacaktır. Her iki durumda da, sözlerinizi kendinize saklayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmenizde fayda var. Fazla dert etmeye değmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadece geçtiğimiz aydan sonra, her şeyden önce kendi kendine yeterliliğin öncelikli hedefiniz olduğundan daha nettir. Duygusal kargaşaya rağmen, özellikle evde, başarılı bir şekilde hayatta kaldınız. Önümüzdeki gün, hedefinize ne kadar ilerlediğinize bakmak için bir fırsat olacaktır. Ama fazla uzaklaşma. Kendine yeterlilik bir noktaya kadar iyidir!

19 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde dağınıklıkları toparlamak, yarım kalan işlerinizi halletmekle ilgilenebilirsiniz. Ulaşımda ve seyahat planlarında aksaklık olabilir. Teknolojik aletlerde arızalanmalar olabilir.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile arasında miras konuları gündeme gelebilir. Bu konuyla ilgili adaletsizlik olduğunu hissedebilirsin. Kaygılarını açıkça yansıttığın bir günden geçerken kendini sakinleştirebileceğin yeni yöntemleri denemek isteyeceksin. Başını ağrıtacak unutkanlıklar yaşayabilirsin. Bugün her şeyi iki kez kontrol etmekte fayda var!

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Kaderiniz sizleri farklı bir noktaya doğru taşırken ruhunuzun da geleceğe rahat bakması güveninizi artırıyor olabilir. Yeni bir başlangıç yapmak için harika bir gün. Son kararı siz vereceksiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişe yönelik konularla ilgili fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Gün ortasında kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Eve ait konular gündeme gelebilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Akşam arkadaşlarınızla birlikte program yapabilirsiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artan iyimserliğiniz bir sorundur. Hızlı bir şekilde karmaşık konuları ve yeni felsefeleri özümsüyorsunuz. Ancak, detaya odaklanma problemi ve dikkatli eksikliğiniz sizi mümkün olan her şeye inanıyor yapıyor.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlk önce ne yapacağınızdan emin değil misiniz? Yapılacaklar listenizde ne kadar çok madde varsa, günün tadını çıkarma şansınız o kadar artar. Deneyerek öğrenin!

19 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatlerinde Yay burcunda seyahat etmeye başlıyor. Evinizle ve ailenizle ilgili konular önümüzdeki birkaç gün ön planda olacaktır.Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı iletişim problemlerine açık bir güne işaret ediyor. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Hobilerinize, çocuklarınıza ve mutluluğunuza yönelik harcamalar yaparken bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın aşkını bulmanıza çok az kaldı ve bunu hissedebiliyorsunuz. İş yerinizdeki çalışmalarınıza daha fazla odaklanmaya özen gösterin. Bugün, aile bireyleriniz ile birlikte vakit geçirin.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı çok ciddiye alıyorsunuz. Biraz daha az önem vermeniz, sevmediğiniz anlamına gelmez ki. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilir, sadece eğlenmek için bir şeyler yapabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Kafanızı meşgul eden konuları çözmek için yavaş davranırsanız, zarar görebilirsiniz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Yorucu faaliyetlerden uzak durun, hafif yemekleri tercih edin.

19 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 60" R
Ay
Oğlak
26° 18' 26"
Merkür
Koç
16° 55' 22"
Venüs
Boğa
01° 05' 40"
Mars
Balık
29° 47' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 30"
Satürn
Balık
16° 34' 56"
Uranüs
Boğa
22° 21' 06"
Neptün
Balık
28° 54' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 47"
Lilith
Başak
23° 20' 47"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>