Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İpler Elinde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Evinizdeki kontrol ve son sözün kimin olacağı konusundaki anlaşmazlıklar, endişe verebilir. İnsanların durumu yanlış algılamasına sebebiyet vermemeye çalışın. Son derece güçlü, ön yargılı ve dik kafalı durumlarla meşgul olacaksınız. Büyük olasılıkla, birileri gerçek konu hakkında sapkın görüşlere sahip. Herhangi bir konuda sonuca varmaya başlamadan önce tüm gerçekleri masaya yatırdığınızdan emin olun.

En güçlü yeteneklerinizden biri, diğer insanlara liderlik etme yeteneğiniz. Geçmişe bakarsanız, şu anki durumunuzla arasında gerçek bir fark yarattığınızı göreceksiniz. Şu anda işyerinde pozisyonunuzu korumakta zorlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Diğerleri, fikirlerinizi önemli ve geçerli olduğunu anlayamayabilir. Cesaretinizi kırmamaya çalışın! Biraz araştırma yapın, coşkunuzu yükseltin ve ne düşündüğünüzü doğrudan söyleyin.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Beyninin derin uykuda olduğu günlerden birindesin. Ama kaygılanmana gerek yok. Akışa uyumlu hareket etmeye yatkın doğan, günün yavaşlığına da uyum sağlamakta zorlanmayacak. Çevrendekiler paniklemiş görünüyorsa da, onlara bunun geçici olduğunu ve yarına her şeyin düzeleceğini söyle. Bugünü dinlenmeye ayırmak en iyisi olacaktır.Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Vücudunun yolladığı sinyallere dikkat etmen gerek. Eğer yorgun hissediyorsan, bedenindeki toksinlerden arınmalısın. Bol su iç ve besin değeri yüksek bitkiler tüket. Biraz stres atmak için egzersiz yap. Veya sadece dinlen ve rahatla. Zihnine, bedenine ve ruhuna iyi bak.

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.03'e kadar Ay Boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar bireysel işlerinize odaklanın ve iletişim ağırlıklı konuları günün geri kalanına bırakın. Yeni başlangıçlara doğru giden enerjiler içerisindesiniz. Tamamlanma ve netleşmeler karşınıza gelmeye başlıyor.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için elverişli günler başlıyor. Çünkü şans gezegeni Jüpiter, hava burcundaki düz seyrine başlıyor. Kilo vermek için diyete başlamayı düşünebilirsin. Beslenme konusunda daha disiplinli hareket edeceksin. Ortaklı işi olan bir Başak burcuysan, sana danışılmadan yapılan yatırımları öğrenebilirsin. Bu durumakışını ve ortaklığı yeniden düşünmene sebebiyet verebilir.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mükemmeliyetçi ruhunuz bugün ağır basabilir ve bu konuda çevrenize baskı kurabilirsiniz. Ama fazla ısrarcı yapınız burada kaybeden taraf olmanıza sebep olabilir. Hiç kimseyi hiçbir şey için zorlamamalısınız. Farklı bakış açılarını, hayatları benimsemeli ve farklılıklardan gelecek çeşitliliği ve zenginliği görmeye çalışmalısınız.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde acele karar vermemeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri eleştirirken dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Karşınızdaki sözlerinizi yanlış değerlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Bazı işlerinizde yenilenme ihtiyacı duyabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişki içerisinde özgürlüğünüzün kısıtlanmasını istemeyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için ruhunuzu geliştirmeye yönelik birtakım kararlar alabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sadece geçtiğimiz aydan sonra, her şeyden önce kendi kendine yeterliliğin öncelikli hedefiniz olduğundan daha nettir. Duygusal kargaşaya rağmen, özellikle evde, başarılı bir şekilde hayatta kaldınız. Önümüzdeki gün, hedefinize ne kadar ilerlediğinize bakmak için bir fırsat olacaktır. Ama fazla uzaklaşma. Kendine yeterlilik bir noktaya kadar iyidir!

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız veya şahit olduğunuz bazı şeyler, sizi başka türlüsünün de mümkün olduğuna ikna ediyor ve daha verimli bir hayat için arayışlara girişiyorsunuz. Kendinizi gergin ve ciddi hissettiğiniz bazı konularda yaşadığınız aydınlanmalarla daha sakin ve yumuşak bir tavır takınıyorsunuz. Kendinize sakladığınız planlar, karanlıkta ve sessizlikte oldukça iyi çalışıyor.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddenin esiri değilsiniz. Bugün daha soyut davranmak isteyeceksiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Çevrenizdeki gizemli ve çekici olaylara karşı bir merak ve araştırma söz konusu olacak. Paylaşımlarınız önemli.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrolü elinizde bulundurmak istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sınırları gereğinden fazla zorlamamanız gereken bir gündesiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sabrını taşırmaktasınız, sözünüzü yerine getirmek için bundan daha şanslı, daha elverişli bir gün olamaz! Cesur olun, hiçbir kötü sonuç doğmayacak. İşinizde bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Parayla ilgili uyarıları dikkate almanızda fayda var. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 40' 26" R
Ay
Başak
01° 48' 06"
Merkür
Boğa
00° 25' 15"
Venüs
Boğa
20° 24' 05"
Mars
Koç
11° 48' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 42"
Satürn
Balık
17° 49' 12"
Uranüs
Boğa
23° 15' 30"
Neptün
Balık
29° 20' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 33"
Lilith
Başak
25° 05' 07"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>