Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Atiksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Sizin üretkenlik standardınız zavallı ölümlülere göre epey yüksek. İş arkadşalarınızı cezalandırmaktansa, niçin onları süperstar yönteminizle eğitmiyorsunuz? Bu eğitim için minnettar olduklarını göreceksiniz.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Muhtemelen sizin istediğiniz evde kalıp dinlenmekse de arabayla oradan oraya koşturmak zorunda kalabilirsiniz bugün. Arkadaşlara ve aileye karşı sorumluluklar gündeme gelebilir ve her ne kadar biraz yorgun da olsanız, onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bugünle başa çıkabilmenin en iyi yolu her şeyi mümkün olduğunca çabuk halletmek olacak, böylece sonrasında günün kalan kısmını yalnız başınıza dinlenerek geçirebilirsiniz. Hem bu şekilde her ikisini de yapmış olursunuz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfince yapacağın bir harcama sana kendini iyi hissettirebilir. Eğleneceğin ve hayatın tadını çıkaracağın bir gün için enerjin yüksek olabilir. Bu enerjiyi boşa harcamamalı ve keyfine göre hareket etmelisin.

2 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmeyi deneyin.

2 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha atak ve girişken hissedebilirsin. Evinin düzenine yeni bir soluk getirmek için harekete geçmek isteyebilir; dekorasyon ile ilgili fikirlerini yeniden değerlendirebilirsin. Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşecek. Eğer çocuğu olan bir Başak burcuysan, çocuğunun sağlığı ile kaygılarını biraz da abarttığını fark edeceksin.

2 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Kişisel bakıma önem veriyorsunuz. Bu yüzden alışverişe çıkabilir güzellik merkezlerinde zaman geçirebilirsiniz. Kişisel bakımınıza verdiğiniz önem kadar ruhunuza da önem vermeli ve kendinizle sohbet edebileceğiniz özel zamanlar yaratmalısınız.

2 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay, kendinizi ortaya koymak yönünde daha istekli ve hatta hırslı davranabileceğinizi göstermekte. Çocuklarla ilgili konular da dikkat çekebilir.

2 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir. Beklemediğiniz durumlar ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer biraz tutucu biriyseniz bugün bu özelliğiniz her zamankinden daha çok ön plana çıkabilir. Bu siyaset alanında olabileceği gibi bambaşka bir alanda da olabilir. Liberal tanıdıklarınızla gerginlik yaşamamak adına fikirlerinizi biraz yumuşatarak ifade edebilirsiniz. Ne siz haksızsınız ne de onlar. Sohbet duygusal açıdan önemli konulara geldiğinde ortam gerilebilir. Bu ihtimalden olabildiğince kaçınmaya çalışın.

2 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zorlu bir süreçten geçtiniz fakat bu yolun buradan sonrasının da yokuş yukarı olacağı anlamına gelmez. Yepyeni bir sayfa size mutluluk, huzur ve refah getirebilir. Yine de başarı her zaman ki gibi, tesadüf olmayacaktır. Yaşamak üzere olduğunuz şey, kendi emeğinizin tatlı meyveleridir. Bu nedenle, zaferi çevrenizdekilerle paylaşmanın bir yolunu bulurken güzel olan her şeyi onaylayın.

2 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle birçok çalışma içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

2 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeniay aşk evinizde gerçekleşiyor. Hayat size yeni başlangıçlar vadediyor. İlişkinizi sağlamlaştırabilir, hatta geleceğe taşıyabilirsiniz. İlişkinize daha fazla sorumluluk duygusuyla yaklaşabilirsiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde kırgınlıklar su yüzüne çıkabilir. Bu durum, arkadaşlık ilişkilerinizde daha seçici olmanıza yol açacak. Aşk hayatınızda bir takım değişiklikleri göze almaktan çekinmeyin. Olumlu gelişmeler sizi yönlendirecek. İş hayatınızda kararsızlıktan kurtulup iyimser beklentilere yönelmeniz yararınıza olacak. Haksızlığa tahammülünüz yok ama düşüncenizi belirtmek için cesaretiniz de yok. Zararlı çıkacağınız bir evraka imza atmayın. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir.

2 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>