Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi başlatıp başlatmamakta biraz çekingen görünüyorsunuz. Arkadaşlarınız bu sefer turnayı gözünden vurduğunuzu düşünüyor. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri varsa, ama o da, cesarete gösterip değer birine benziyor.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Bir alacağınız sizi uzun zamandır bekletiyor. Bugün bununla ilgili ilk girişiminizi yapacak ve alacaklı olduğunuz kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Bugünlerde göze çarpan bir gerginlik içindesiniz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya ilgisiz gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi eliniz kolunuz bağlı olarak uzaktan izlemenize neden oluyor. Halbuki işin içinde olmanız yönünde de bir sürü telkin alıyorsunuz. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekiyor.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 20 Eylül saat 08:30 burcunuzda doğacak Yeniay, kendimize daha fazla özen göstermemiz, işlerimizi planlı ve düzenli şekilde yapmamız, pratik şekilde hareket etmemiz, her meseleyi bütünden ziyade, detaylarıyla ele alarak gözden geçirdiğimiz zaman dilimidir. Bu Yeniayda ilişkimizle alakalı konular bir hayli önem taşımaktadır. Venüs bugün itibariyle burcunuzda ilerliyor. Merkür ise, ileri-geri hareketlerinden sonra düz seyirle burcunuzda ilerlemekte. Bu iki geçiş, ilişki, dış dünya, girişim konularında her şeyin detaylı ele alınmasını, endişeden uzak duracak şekilde düzenlemesi, ele alınması demektir. Bütünden ziyade detayları önemseyeceğiz. Sorunlar varsa bunları en olumlu şekilde çözmeye çalışacağız. Karşımıza çıkan fırsatları artı ve eksileriyle inceleyeceğiz. Yeniayın etkin bir görünümü var. Bu özellikle ilişki, evlilik, boşanma,ortaklığı gibi hayati meselelerin göstergesi. Tabii ki sevgiyi, ilgiyi, hayallerimizi, özveriyi, paylaşmayı beraberlikte önemsiyoruz. Ancak asıl önemsediğimiz, aklımıza da uyması. Soyut kadar somut değerler de ilişkide kıymetli. Gözümüze çarpanları es geçmemek gerektiğini bilmeliyiz. Söylenenlere değil yapılana, ortada olana da önem vermek gerekiyor. Bu Yeniayın bir başka özelliği maddi açıdan elit bir yaşam, zevkli bir hayat sürmek. Demek ki, ilişkimizde parasal güvence de önemli. Çünkü o olmadan da tam bir huzur bulmak mümkün değil. 20 Eylül saat 04:15-14 Ekim saat 13:11 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Venüs, dışarıyla bağlantınız ve çevrenizle birebir ilişki kurma tarzınız sizin bakış açınıza göredir. Bir yandan paylaşıma açıksınızdır ancak diğer yandan belli bir mesafe koymayı ihmal etmezsiniz. Karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz. Yeniay, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde ufak değişiklik planlayabilirsin. Çocukları olan Başak burçları, eğitim problemlerine çözümler bulabilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemde işiniz için yaptığınız yatırımlar sizi geleceğe yönelik endişelendirebilir. Yeni para kazanım yolları sizi mutlu edecek.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi sınırlandıran durumlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gittikçe artacak.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir yeniay içindesiniz. İlişkinizde yaşadığınız sorunlar size yeni kararlar aldırabilir. Önemli kararlar almaya yatkınsınız ama özel hayatınızdaki yanıltıcı durumlar kafanızı karıştırabilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet hayatınızda yeni ilişkilere giriş yaptığınız önemli bir gündesiniz. Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay, kendinize değer vermekle alakalı farkındalık taşır. Bedensel sağlığınıza dikkat eder, güzelleşme ve bakımlı olma adına kendinize vakit ayırırsınız. Göksel aşıklar Mars ve Venüs'ün de burada oluşu size yeni bir ilişkinin kapılarını açar. Kendiniz gibi detaycı, çalışkan, analitik düşünen, dürüst birine ilgi duyabilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

20 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 08"
Ay
Akrep
23° 51' 33"
Merkür
Koç
26° 26' 04"
Venüs
Balık
21° 33' 13"
Mars
Balık
04° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 07"
Satürn
Balık
13° 17' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 35"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 27"
Lilith
Başak
19° 47' 30"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>