Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeteneklerini Keşfediyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Gereğinden fazla hızlı hareket etmeniz hata yapmanıza ve doğal olarak yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Mesleki olarak biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için daha net adımlar atmaya çalışın. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorularınıza yanıtlar bulabilirsiniz. Bunları bulduğunuzda hayatın sizin için hazırladığı planı beklemek yerine siz bir plan yapabilirsiniz. Dikkatli olmanız gözünüzden bir detayın kaçmasını engelleyecektir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha pozitif ve enerjik hissedebilirsiniz. İletişim becerilerinizin üst düzeyde olduğu bir gün olabilir. Karşınızdaki insanlara karşı anlayışlı ve sabırlı olmanız, ilişkilerinizde olumlu gelişmelere yol açabilir. Bugün detaylara fazla takılma ve eleştirici tavırlardan kaçınma eğiliminde olmanız, günü daha keyifli bir şekilde geçirmenize yardımcı olacaktır. Yapıcı yaklaşımlarınız sayesinde çözüm odaklı düşünerek sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığının ön planda olacağı bir gün olabilir. Hatta yeni bir yeteneğini keşfedebilir, bu yeteneği hobi olarak yapmaktansa,olarak değerlendirmeyi düşünebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, işle ilgili detaylar seni biraz yorabilir. Aile şirketinde çalışan bir Başak burcuysan, pozisyonunda değişiklik yapılabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçimlerinizin sonucunu hesaplamadan hareket etmiyorsunuz. Bazen gözden kaçırdığınız, hafife aldığınız durumlarla karşılaştığınızda motivasyonunuz düşebilir. Ancak bu da bir hesaptır ve size yeni seçimler ve sonuçlar getirir; bunun farkındalığa erişin ve tekrara düşmeyin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Stres yaşadığınız konular çıkmazda kalabilir. Etkilendiğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Duygusal yönden mücadele etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. İşlerinizde en iyisini yapmaya çabalayabilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duru ve dürüst duruşunuz onun sevgisini kazanıyorken siz de ona olan sevginizi sevgisi ile arttırabilirsiniz. Mükemmel uyumun yaşanacağı bugünlerde aşk odaklı olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün attığın her adımı dikkatle planlamak isteyeceksin. Hayatının düzenli bir şekilde gitmesi seni mutlu ediyor ve bugün bu düzeni sağlamak için ekstra bir çabaya girebilirsin. Ancak bu çabanın seni germemesine ve yormamasına dikkat etmelisin.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, derinde saklı kalmış duygularınızla bağlantı kurma arzunuzu harekete geçirir. Aynı zamanda anlamlı ve sürükleyici ilişkilere olan ilginizi uyandırır. Bir odak seçip enerjinizi ona harcamaya daha yatkınsınız. Korkularınızla yüzleşmenin zamanı gelebilir. Artık size büyüdüğünüzü hatırlatan iç ve dış değişiklikler meydana gelme eğilimindedir. Bugün acele etmek enerjinizin dağılmasına ve sonunda çok az şey başarmanıza neden olabilir. Çok düşünmeye ara vermek en iyisidir. Bazen çok fazla bilgi almak kendinizi güvensiz hissetmenize neden olabilir ve bugün de pekâlâ öyle geçebilir. Huzur için şimdi büyük resme bakın.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz.. Karşınıza çıkacak olan bu fırsatlar geride kalan olumsuzlukları unutturacak..

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygularınızı içe atabilir, yalnız hissedebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınıza girecek yeni bir insan sizi hayli etkileyecek. Geçmişi yargılamayı bıraktığınız taktirde ilişkiniz hoş bir duygusal birlikteliğe dönebilir. Yaşadığınız duygusal bunalımdan bu kişi sayesinde çabuk kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Şimdiden enerji toplamaya bakın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 55" R
Ay
Aslan
25° 54' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 24"
Venüs
Boğa
19° 47' 41"
Mars
Koç
11° 26' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 43"
Satürn
Balık
17° 47' 08"
Uranüs
Boğa
23° 13' 47"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 02"
Lilith
Başak
25° 01' 50"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>